hemde nasil aglamak istiorum bu ilac beni bitirdi gogsum yaniyor cok tedirginim en sevdigim insan yanimda ama ben boyleyim ve hep boyle olucakmisin hissiyle yasamak cok zor gecmicekmis gibi geliyor gunler gecti gunlerrr..ve hala ayniyim kocami uzmek istemiorum ama sanirim dayanamicam aglicam birazdan kendimi tutuorumm..o kadar dayandin birakma ilaci diorum ama vucudum hala tepki veriyor cok zor ya cokkk.tesekkur ederim yanimda oldugun icin daha kotu olucak diye cok korkuyorumm.Allahim nolur yardim ettt
Kızlar Allah rızası için yardım edin bende sadece okb vardı ilaçla mafoldum durmadan ağlıyorum şuan hiçbişi yiyemiyorum kaç gün oldu yalnız oturuorum evde hiç iyi değilim hiçç Allahım sen büyüksünnn((
canım ilaca dayanmak zorunda degilsin ilacını degistirsin doktor bende bi ilacda cok kotu olmustum doktor degıstırdı ıyı geldı neden beklıyorsun ?
canım geçmiş olsun. ne zaman başladın ilaca ne kadar oldu. dr una söyle değiştirebilir ilacını çekmene gerek yok inan. ben 4 gün bi ilaç içtim. 5 inci güne dayanamam ölürüm de içmem dedim. dr gittim zaten çok kötüydüm daha da kötü oldum içmek istemiyorum bunu dedim. hemen değiştirdi ilacımı.
bu seferkı aglama krızım 3 saat surdu gozlerım batıyo artık acamıyorumgitmekistiyorum burdan bosanmak eskıden mutlu oldugum yere donmek evlendıgımden berı cehennemdeyım artık yasamak ıstemıyorum
bunların hepsi geçecek biliyorsun değil mi.bunu sana 6 yıl panikatak ve anksiyete tedaviğsi gören birisöylüyor.ve bende yaşadığım doğup büyüdüğüm yerden ayrıldım evlenerek.tabi arttı rahatsızlığım.ama geçti.çok şükür.sanırım hamilesin aldırmayı felanda düşünmüşsün.benim fikrim sakın aldırma o bebeği.ALLAH sana anneliği layık görmüş başarabileceğine inanmış ve vermiş.biliyormusun senin yerinde olmak işsteyen bir sürü insan var.bak çok uzakta değil kadınlarklubunu şöyle bir araştır anne olmak için nasıl yanıp tutşan insanlar var.onlardan biride benim.bliyorum nasıl dayancam nasıl olcak diyosun ama inan ki senin gibi rahatsızlık yaşayan ve hamileliğinide güzel b,ir şekilde geçiren bir sürü insan var.sormak istediğin söylemek istediğin bir şey varsa bana sorabilirsin.
artık cok gec aglıyorum dıye dayak yedım hemde kafama kafama öküz gibi vurdu bos yere aglamam ıcın dövdü. bir kere bile hastaneye götürmedi. anlamaya calısmadı artık buralarda duramam bu hayatta bıle durasım yok ama sabredıyorum
artık cok gec aglıyorum dıye dayak yedım hemde kafama kafama öküz gibi vurdu bos yere aglamam ıcın dövdü. bir kere bile hastaneye götürmedi. anlamaya calısmadı artık buralarda duramam bu hayatta bıle durasım yok ama sabredıyorum
tamı tamına 25 gün oldu..o ölürümde içmem dediğin haldeyim düşünsene bir ay oldu resmenn..Ağlamazdım bu kadar ağlıyorum içimdeki sıkıntıyı anlatamam hiç geçmeyen bir his sanadamı öyle oluyordu bende değiştireyim mi ilacı değiştirince geçtimi peki ?
bu seferkı aglama krızım 3 saat surdu gozlerım batıyo artık acamıyorumgitmekistiyorum burdan bosanmak eskıden mutlu oldugum yere donmek evlendıgımden berı cehennemdeyım artık yasamak ıstemıyorum
Ruhan buarada doktora gittim ilacimi degistirdi paxera verdi umarim daha iyi olur.Hepimiz icin dua edicem mubarek kadir gecesinde...
Nasi olur bu ya sen hamilesin ve seni dovuyor asil psikolojik sorunu olab o sen degilsin!!kurtulman lazim ordan bak bnm ablamda evli oldugu yerde cok kotu seyler yasadi ve bin beter oldu bak bu haline sukredecek hale gelebilirsin daha beter olursun kurtulmaya calis ordan yada kendin doktora git ilac al esin evde yokken ona soyleme bilmesin..Eminim bebebisede bisi olmaz boylesi daha kotuuu!!cnm yaz buraya cidden merak ediyoruz bak yanindayiz bizz!
bosanıcam bebegı aldırcam dememe sınırlenmıs özür dileyip duruyo tatile gidelim diyor otel arıyo sankı parası varmıs gibi onada acıyorum benım ıcın cabalıyo ama ben hastayım kendıme bıle faydam yok kurtaj arastırması yapa yapa canım cıktı 1 adım gidemedım özel doktorlar 750 tl ıstıyo. devlet hastanelerı yapmıyo yada sıra cok tarıhı gececek ben napıcam bu sefer gercekten kafayı yıyecem sanırım
sirtatu eşin istiyor mu bu çocuğu illa? senin ne halde olduğunu görmüyor mu? ikna etmelisin aldırmaya. ailenden biraz para iste dicem ama bu işler gizli saklı da yapılmaz ki. ne bilim para buldun diyelim kendi ailenle, eşinle, eşinin ailesiyle, herşey daha kötüye giderse habersiz ve izinsiz bebeği aldırdın diye. annen ablan kız kardeşin seni anlayacak yardım edecek kimse yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?