lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
Merak ettim ama başım ağrıyor şu an izleyemeyeceğim, yarın izlerim inşallah.
Haklısın, sorunu kökten çözmezsen tekrar nüksediyor. Ben 2 yıldır kullandığım antisepresanı bıraktım, daha doğrusu bırakmıştım ki, şiddetli baş ağrısı yüzünden başka bir antisepresan kullanmaya başladım 10 gündür.
Yani ilaçsız sadece 2 hafta durabildim, eğer başım ağrımasaydı daha fazla olabilirdi bu süre.
Diyorum ki, kendi kendime demek ki sorunu kökten çözmemişim, çözememişim.

Cnm geçmiş olsun..İnşallah çok dahada iyi olursun ufak bi sorundur bu neler geçiyor bırakma iç tabiki doktorunda biliyordur ztn kısa süreli birşeyde olabilir..
Allah hepimize şifa versin..ben 7 8 ay fln içtim oda kafama göre ne sanki şeker yutuyorum çok hafife almışım öyle olmuyor işte..
Ama dua edelim kendimizdeyiz..Allah dermansız dert vermesin salmak yok..bnmde 23. günümdü bugün.normalde yan etkilerin geçmesi gerekiyordu ama hala geçmedi sabırla bekliyorum birde üstüne regl oldummm!.banada çok yan etki yapıyor yan etki yapmasın diye verilen ilaçıda içmeyince iyice bittim bugün onuda aldım.Sabır diyorum daha önce aynı ilaç beni iyi etti yine edicek inşallahhh..

Kızlar her sabah inşallah iyi olurum diye uyanmak için dua ediyorum ama olmuyor olmuyorrr..24.gün bugün ilaç içiyorum çok yan etkisi var acaip huzursuzum hiçbişi yiyemiyorum göğsüm ağrıyoe.değiştirme diyorum geçicek ama geçmiyorrr geçmiyor kaç gündür ağlamıyordum sabah ağlama krizine girdim ve eşimde gördü onu üzmek istemiyorum ama geçmiyor kızlarrr.Allahım sabır versin bu nedir yaaa :(((

Annelik zor zanaat, normal olanlar bile doğumdan sonra depresyona girebiliyorken , psikolojik rahatsızlıkları olan bir insanın doğurması için nasıl yüreklendirir insanlar ?
ilk önce anne iyileşmeli , sonra çocuk olmalı .
ama cocuk olsun anne düzelir o senin mucizen mantığı bi çocuğun geleceği ile oynanma riskini teşviktir.
şahsi görüşüm.
birde arkadaşlar bazı rahatsızlıklar uzun süreli tedavi gerektiriyor ve ilacı hiç bırakamıyorsunuz.
ilaç kullanmaya cok takılmayın , ilacı aldığınızda iyiyseniz kullanın. neticede bunu veren doktorlar zevk olsun diye vermiyorlar.
Allah yardımcınız olsun.
Ben manik depresifim diyodum (kendim değil psikiyatr) ilaçlar kullandım tedavi gördüm , sonra psikologada gittim.
şimdi iyiyim :) tek bi ilaç kullanmıyorum.

Kızlar her sabah inşallah iyi olurum diye uyanmak için dua ediyorum ama olmuyor olmuyorrr..24.gün bugün ilaç içiyorum çok yan etkisi var acaip huzursuzum hiçbişi yiyemiyorum göğsüm ağrıyoe.değiştirme diyorum geçicek ama geçmiyorrr geçmiyor kaç gündür ağlamıyordum sabah ağlama krizine girdim ve eşimde gördü onu üzmek istemiyorum ama geçmiyor kızlarrr.Allahım sabır versin bu nedir yaaa :(((

İnşallah, sana dua edeceğim. Eğer yan etkilerinden çok şikayetçiysen doktoruna görün derim.

İnşallah, sana dua edeceğim. Eğer yan etkilerinden çok şikayetçiysen doktoruna görün derim.

cnm bnm çok teşekkur ederim.bende senin için edicem..bu kullandıgım bnm gecen sene içip beni iyi eden ilaç o yüzden sabretmeye calışıyorum.bana o zamanda cok yan etki yapmıştı ama bu kadar sürmemişti gibime geliyor.belkide regl oldugum içindir ne dersin?doktorum geçiçek dedi ilacı degiştirmedi.sabır Allah'ım sabırrr

cnm bnm çok teşekkur ederim.bende senin için edicem..bu kullandıgım bnm gecen sene içip beni iyi eden ilaç o yüzden sabretmeye calışıyorum.bana o zamanda cok yan etki yapmıştı ama bu kadar sürmemişti gibime geliyor.belkide regl oldugum içindir ne dersin?doktorum geçiçek dedi ilacı degiştirmedi.sabır Allah'ım sabırrr

Olabilir, inşallah geçer de rahatlarsın. Hangi ilaç bu? Kodlayarak yazabilirsin.

siratuu, eşin seni terapiye göndermiyor mu?

yok canım ben bu hastalıga yakalandıgımdan berı biseyin yok dedi. zerre kadar anlama cabasına girmedi. cok kötü oldugum zamanlarda 1 dakıka bile duramayacagım zamanlarda annemlere gitmek istedim izin vermedı annem geldi haftalarca basımda bekledı.

yok canım ben bu hastalıga yakalandıgımdan berı biseyin yok dedi. zerre kadar anlama cabasına girmedi. cok kötü oldugum zamanlarda 1 dakıka bile duramayacagım zamanlarda annemlere gitmek istedim izin vermedı annem geldi haftalarca basımda bekledı.

plus10 'un yazdığı videoyu izletebilirsen belki fikri değişir? Hem siz öğretmen değil miydiniz karı-koca? Böyle şeyleri anlıyor olması lazım.

Erkek işte...Bnmkide bana ben ne desem boş sana kalmış bişi kendin halledersin ben seni anca böyle anlıyorum diyor yaşamadığım için bnmki daha sakin ama bebek olsa napardı onu bilmiorum..Sanırım senin eşinde biraz anlayışsız..Bende kimseye söyleyemedim doktooa bile gerçi onlar anlıyor sadece en yakın arkıma söyledim çünkü oda aynı bizim gibi.O videoyu izle unutma sakın!Hatta kocana izlet seni seviosa anlıcak yapmıcanıda ama elinde olmadını herşeyi anlatıyor video. Kocana Sölesene ona yapmıcamı bildiğim halde bebeğime zarar vericeğimi düşünüorum yada hayal et de bunu desene söyleyemiosun dimi?Bak nası psikoterapist buluo yap bunu kendını düşün bebekte etkileniyorrr!

izliyorum su an tesekkur ederım. hic unutmam bigun esim işten geldi esime karın delirdi dedim. delirsin dedi beni öptü. yani zerre kadar anlamıyor ihtimal vermıyor. bosluktasın canın sıkılıyo fılan. bebegin etkilendigini biliyorum önümüzdeki hafta aldıracam tek basıma gidip ne kadarda güclüymüşüm ben hayret edıyorum kendıme

plus10 'un yazdığı videoyu izletebilirsen belki fikri değişir? Hem siz öğretmen değil miydiniz karı-koca? Böyle şeyleri anlıyor olması lazım.

ögretmeniz ama atanamadık esım özelde calısıyor bende kpss calısıyordum bu hastalıga düsmeden önceydi oda artık calısamıyorum.
anlamıyor gamsız anlayıssız bı tek bu konuyu degil. önceden kavga ederdik kalbim acıyo derdim bunu gercek kalp acısı sanardı bu kadar yuzeysel bı ınsan. dısardan hicbiseyin yokmu bitmistir onun icin

bende senın gıbı her gece yattıgımda niyet ederek yatıyordum insallah yarın daha iyi olurum dıye. ama artık bittim ben icimden dua bile gelmiyor. bazen öyle bir yasamama hissi geliyorki ölmek istiyorum ölemiyorum diye aglıyorum. :(

Annelik zor zanaat, normal olanlar bile doğumdan sonra depresyona girebiliyorken , psikolojik rahatsızlıkları olan bir insanın doğurması için nasıl yüreklendirir insanlar ?
ilk önce anne iyileşmeli , sonra çocuk olmalı .
ama cocuk olsun anne düzelir o senin mucizen mantığı bi çocuğun geleceği ile oynanma riskini teşviktir.
şahsi görüşüm.
birde arkadaşlar bazı rahatsızlıklar uzun süreli tedavi gerektiriyor ve ilacı hiç bırakamıyorsunuz.
ilaç kullanmaya cok takılmayın , ilacı aldığınızda iyiyseniz kullanın. neticede bunu veren doktorlar zevk olsun diye vermiyorlar.
Allah yardımcınız olsun.
Ben manik depresifim diyodum (kendim değil psikiyatr) ilaçlar kullandım tedavi gördüm , sonra psikologada gittim.
şimdi iyiyim :) tek bi ilaç kullanmıyorum.

aynen senin dusunduklerını dusunuyorum. anneme diyorum benı en ıyı anlayacak olan ınsana bebegi aldıracam beni iyice daraltıyor diyorum ben kendım ne olacaksam olayım razı oldum dıyorum elımden gelen bısey yok cunku ama bebekle bunu yasamak ona yasattırmak istemiyorum bu canımı daha cok yakar dıyorum. bebek daraltmaz o sana sifa olur herkes bu dusuncede ya olmazsa bu ıhtımal ne olacak sinirleniyorum bazen lanet olsun dıyorum evliligim boylemı olacaktı cok zoruma gidiyor

ögretmeniz ama atanamadık esım özelde calısıyor bende kpss calısıyordum bu hastalıga düsmeden önceydi oda artık calısamıyorum.
anlamıyor gamsız anlayıssız bı tek bu konuyu degil. önceden kavga ederdik kalbim acıyo derdim bunu gercek kalp acısı sanardı bu kadar yuzeysel bı ınsan. dısardan hicbiseyin yokmu bitmistir onun icin

O zaman ondan habersiz bir doktora gitmelisin. Yani bir psikiyatre sonra da bir psikoloğa. Sonuçta bu senin hayatın, yalan söylerim diye düşünme. O seni mecbur bırakıyorsa yalan da söylersin, boşver.

Mesela İstanbul da bir akraban yok mu? Orada bir uzmana görün.

O zaman ondan habersiz bir doktora gitmelisin. Yani bir psikiyatre sonra da bir psikoloğa. Sonuçta bu senin hayatın, yalan söylerim diye düşünme. O seni mecbur bırakıyorsa yalan da söylersin, boşver.

Mesela İstanbul da bir akraban yok mu? Orada bir uzmana görün.

ılk olarak gizli bi sekılde bebegı aldırmaya gidicem. sonra devlet hastanesı psikologlarına gidebilirm ancak

istiyor ama sunuda soyledı cok da istemiyorum ama gelmş allah gondermıs nasıl kıyarız dedı

Eğer karısını seviyorsa önce onu bir doktora ama iyi bir doktora göndersin. Çünkü sağlık her şeyden önemli.
Yakın bir arkadaşın, her şeyini paylaştığın biri var mı?

Eğer karısını seviyorsa önce onu bir doktora ama iyi bir doktora göndersin. Çünkü sağlık her şeyden önemli.
Yakın bir arkadaşın, her şeyini paylaştığın biri var mı?

burda yok zaten evlendıkten 4 ay sonra bu hastalık geldı bana kımseyle iyi iliskiler kuramadım burda tek kaldım. yakın arkadasım 2 tane var bırısıne anlattım ama ucundan bıle anlamadı bebegı aldıracam dedım katilmisin dedi artık anlasılmayı beklemıyorum kendı kendımın caresıne bakıcam hickimseden ne maddı ne manevı bisey beklemıyorum

burda yok zaten evlendıkten 4 ay sonra bu hastalık geldı bana kımseyle iyi iliskiler kuramadım burda tek kaldım. yakın arkadasım 2 tane var bırısıne anlattım ama ucundan bıle anlamadı bebegı aldıracam dedım katilmisin dedi artık anlasılmayı beklemıyorum kendı kendımın caresıne bakıcam hickimseden ne maddı ne manevı bisey beklemıyorum

Yakın arkadaşın varsa belki senin yerine eşinle konuşur diyecektim. Ama yokmuş. İnşallah Allah hayırlı bir kapı açar sana. Eminim bunları da atlatacaksın.
Bu arada kötü deneyimler yaşadığın için doktora ve psikoloğa gitmek istemiyor gibisin, bunu farkettim.
Sakın vazgeçme, emin ol seni anlayan biri çıkacaktır.
Şu an senin yerinde olsam iyi bir doktor ve psikolog araştırması yapardım.

Evli iken hamile kaldığında babanın yazılı izni olmadan kürtaj olamıyorsunuz. İnsanlar beden gibi ruhunda hastalanabilecegini bı kabullense sorun kalmicakta.

Back