Evli iken hamile kaldığında babanın yazılı izni olmadan kürtaj olamıyorsunuz. İnsanlar beden gibi ruhunda hastalanabilecegini bı kabullense sorun kalmicakta.
biliyorum onunda caresine bakıcam mecburenbasına gelmeyen anlamıyor bende anlamazdım halam asırı heycanlanırdı panik atak gibi anlıyordum ama yasarkenkı gıbı anlamıyordum kızıyordum ona ne var bu kadar buyutecek dıye meger hastalıkmıs allah dusmanıma vermesın
burda yok zaten evlendıkten 4 ay sonra bu hastalık geldı bana kımseyle iyi iliskiler kuramadım burda tek kaldım. yakın arkadasım 2 tane var bırısıne anlattım ama ucundan bıle anlamadı bebegı aldıracam dedım katilmisin dedi artık anlasılmayı beklemıyorum kendı kendımın caresıne bakıcam hickimseden ne maddı ne manevı bisey beklemıyorum
Amin kimsenin basına gelmez umarım. Ben tedavi kabul etmeyen sınır hastası baba ile büyüdüm. Biraz gaddarım tek söyleyeceğim bebek bilmem ama kendinden asla vazgeçme
merhaba ruhancım iyi degilim ya ne dusunecegımı ne yapacagımı sasırmıs ve kendınden emın olmamak cok kotu ama canına tak ettıgınde cok da emın olabılıyor ınsan. bebegı aldıracam ben ıyı degılım bunu cok ıyı bılıyorum. boyle bir anne olmak ıstemıyorum esım nasıl bır ınsan onuda anlamadım cocuga bakma annem bakar bıle diyebılecek bır ınsan su bır gercekkı bız bırcok ınsandan daha normalız. sadece kaygı yasıyoruz bu kesınlıkle dogru. tek derdımız bu allah kurtarsın ne dıyım bı gıdıyo bı gelıyo beni mahvediyo hele o yasadıklarımı hatırlamak bile ölsem diyorum unutmak icin ölsemsirtatu merhaba canım. seni gördüğüme çok sevindim. yazdıklarınızı okudum rabbim hepimize şifalar versin kurtarsın bizleri böyle yaşamaktan. böyle hayat olmaz çünkü. bebeğini tek başına aldırman evliliğini tehlikeye sokabilirmi herşey daha da kötü olabilir mi iyi düşün. arkadaşın izlememiz için yayınladığı videoyu izle eşinle elki anlar. ben şimdi iş yerindeyim ilk fırsatta izliycem merak ettim. ben bile şuan çocuk falan asla istemiyorum. nişanlıyım hiç bişeyden zevk almıyorum hayal kuramıyorum heyecan desen hiç yok. çevremde nişanlılar var onları analiz ediyorum. o kadar farklı dünyada yaşıyorum ki onlarla anlatamam. bn hayatta değilim sanki. ama onlar hayatın tadını en güzel duygularla yaşıyorlar. sana bebeğini alıdırma demiştim. ama kendini hala böyle hissettiğine göre en önemlisi senin iyi olman. sen iyi olmazsan zaten o minicik şeyde büyüdüğünde bizim gibi anormal olucak. ona bunu yapmayada hakkımız yok. hayatını ölede çalmış olucaz böylede bence
sizin iyi olmanız çok güzel. bişey sorucam gerçekten iyiyim hasta değilim diye düşünüyor musunuz ? ben artık ilaç kullandığım halde iyiyim dediğim halde kendime inanmıyorum
merhaba ruhancım iyi degilim ya ne dusunecegımı ne yapacagımı sasırmıs ve kendınden emın olmamak cok kotu ama canına tak ettıgınde cok da emın olabılıyor ınsan. bebegı aldıracam ben ıyı degılım bunu cok ıyı bılıyorum. boyle bir anne olmak ıstemıyorum esım nasıl bır ınsan onuda anlamadım cocuga bakma annem bakar bıle diyebılecek bır ınsan su bır gercekkı bız bırcok ınsandan daha normalız. sadece kaygı yasıyoruz bu kesınlıkle dogru. tek derdımız bu allah kurtarsın ne dıyım bı gıdıyo bı gelıyo beni mahvediyo hele o yasadıklarımı hatırlamak bile ölsem diyorum unutmak icin ölsem
Umudunuzu kaybetmeyin kızlar. Allah mutlaka hayırlı kapılar açacaktır hakkımızda. siratuu, gördüğün gibi 4 arkadaş kazandın, bak seni gülümsetecek bir şey işte :)
Olabilir, inşallah geçer de rahatlarsın. Hangi ilaç bu? Kodlayarak yazabilirsin.
Annelik zor zanaat, normal olanlar bile doğumdan sonra depresyona girebiliyorken , psikolojik rahatsızlıkları olan bir insanın doğurması için nasıl yüreklendirir insanlar ?
ilk önce anne iyileşmeli , sonra çocuk olmalı .
ama cocuk olsun anne düzelir o senin mucizen mantığı bi çocuğun geleceği ile oynanma riskini teşviktir.
şahsi görüşüm.
birde arkadaşlar bazı rahatsızlıklar uzun süreli tedavi gerektiriyor ve ilacı hiç bırakamıyorsunuz.
ilaç kullanmaya cok takılmayın , ilacı aldığınızda iyiyseniz kullanın. neticede bunu veren doktorlar zevk olsun diye vermiyorlar.
Allah yardımcınız olsun.
Ben manik depresifim diyodum (kendim değil psikiyatr) ilaçlar kullandım tedavi gördüm , sonra psikologada gittim.
şimdi iyiyim :) tek bi ilaç kullanmıyorum.
citoles cnm..şuan hep evdeyim acaba ondanmı ama bişey yapmaya gücümde yokki anlamadım gittii..off offf..
Neden gücün yok ki? Bence sen de herkes gibisin. Çalışanların senden bir eksiği yok emin ol.
Ben mesela iş arıyorum. Ama henüz bulamadım :)
Ya öyle çok ilginç bişi bu anksiyete hali bütün gün tedirgin olmak nedir ya biri bana açıklasın!şimdi ağlamıorum saçmalama iyisin diorum an gelio yerlerdeyim bittim diorum bu nası bişi Asinaz daha ne kadar böyle olurum sence??
en zoruda bu hastalıkla yalnızlık ıkısı bı arada cekılmıyorsosyallesmeye calıs ama canın ıstemıyor bılıyorum canın ıstemesede cık dısarı ıyı gelıyor
çok güzel ümit oldu bu bana şimdilik. ne kadar süre yaşadınız bu rahatsızlığı kaç yaşındasınız?
ben 25 yaşındayım ve 2011 kasımda böyle oldum. geçmiş hayatımı ben mi yaşadım diyorum. çok garip bi hastalık tamamen başka biri oluyor insan.
Ya öyle çok ilginç bişi bu anksiyete hali bütün gün tedirgin olmak nedir ya biri bana açıklasın!şimdi ağlamıorum saçmalama iyisin diorum an gelio yerlerdeyim bittim diorum bu nası bişi Asinaz daha ne kadar böyle olurum sence??
Şu an iyisin merak etme. Sakin ol, seni tedirgin edecek hiçbir şey yok. Güvendesin. Yalnız değilsin biz varız. Eğer ağlamak istiyorsan da ağla.
İçinden ağlamak geliyorsa da ağla, bu seni rahatlatır. İçinden ne geliyorsa o an onu yap.
hemde nasil aglamak istiorum bu ilac beni bitirdi gogsum yaniyor cok tedirginim en sevdigim insan yanimda ama ben boyleyim ve hep boyle olucakmisin hissiyle yasamak cok zor gecmicekmis gibi geliyor gunler gecti gunlerrr..ve hala ayniyim kocami uzmek istemiorum ama sanirim dayanamicam aglicam birazdan kendimi tutuorumm..o kadar dayandin birakma ilaci diorum ama vucudum hala tepki veriyor cok zor ya cokkk.tesekkur ederim yanimda oldugun icin daha kotu olucak diye cok korkuyorumm.Allahim nolur yardim ettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?