ben evlendım ankaraya gelin geldim kütahyadan. 4 ay boyunca hicde iyi seyler yasamadım evliligimin ikinci günü araba kavgasıyla uyandım millet balayına giderken ben bi kavganın icine dustum esimle babası araba icin birbirlerini yediler bayıldılar ayıldılar. sonra esımın kredi kartları borcu cıktı 20 bin kadar butun altımlarım satıldı ama genede borc bitmedi. derken esim benim kilolarıma taktı agza alınmayacak laflar edıyordu bana. ve en kotusu görümcemin sizofreni hastası oldugunu ögrendim doktordaki receteyi gorunce icim yandı korkudan ve kayınvalidemde bi ara zayıflama ilacından delirmis sonra duzelmiş bu hikayelerı duydum hic tanımadıgım bi yer bi ton stres ve delilerin icine düstüm sandım bende delircekmisim gibi gelmeye basladı ve film koptu bende...
Hiç kolay değil yaşadıkların ama aslında borç falan hikaye seni asıl psikolojik rahatsızlık yaşamaları korkutmuş..ya ben de bunlar gbi olursam bana da bsey olursa düşüncesi oluşmuş.. bu insanı bitiren sey işte... bende be böyle başladı. annemi o halde görünce ya ben de böyle olrsam diye öyle bir korku oluştu ki ben de anlatamam...kabus kelimesi bile az kalır.... o delircek gbi olma hissini yaratıcı kmsenin başına vermesn... ama inan gecicek...ben bile atlattım düşün,ki ben zaten cok rahat biri değilimdir bi telefon çalsa evde kmse olmasa birine bsey mi oldu diye düşünürüm hemen,bunlar hep aslında gecmiş yaşantıların ürünü..ben dedemn ölüm haberini gece gelen bir telefonla almıştım ondan sonra oldu bu......
keşke diyorumm..keşke annemi cok önce tedavi ettrseydk,o zaman ben de böyle olmazdım... şimdi cok iyi hatta benden bile iyi
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)