ben hipnoza cok yatkın bir insanım,bazen düşüncelere daldıgımda bile zor cıkıyorum düşünün o derece... anksiyete başımın belasıydı bir ara,şimdi gecti nihayet ama artıkları hala sürüyor.. hayatımda ilk defa psikiyatriye gittim,antidepresan kullandım düşük dozda... bir kazaya şahit oldum ve cok korktum o yuzden oldu bunlar,sonra da gözlerimin önünde annem sinir krizi gecirdi....ikisi arka arkaya gelince bende film koptu........ öyle bir kötü oldum ki yüz kaslarım bile geriliyordu,her an felç olcam düşüncesi yerleşiyordu sabahları kalktıgımda,bişeyden korksam 10 15 gün devam ediyordu,geceleri uyanıyordum tam 14 kilo verdim.... bir de internette belirtileri okurken kendinden uzaklaşmak diye bir belirti okudum...hc kendinizi yok gbi hssettiniz mi..ben aylarca bunu yaşadım... konusurken bile içim susuyor sadece ağzım konusuyor gbiydi,bir ara kulaklarımn bile tıkandıgını hissettim....nasıl bir duygu oldugunu bir ben bilirim br de yaratıcı!!!
sonun geldiğini düşündüm intihar etmeye bile kalktım ama hc ummadıgım bişey oldu... doktoruma gittim ve aslında bunların bana sadece kendi düşüncelerimden ibaret oldugunu,ne düşünsem gercek gbi yaşadıgım için oluştugunu anlattı yani beni ikna etti.... belki telkin belki baska bsey bilemiyorum ama bana düşüncelerimi değiştirebilmenin yolunu açtı...hasta değilim düşüncesi öyle güzel insanı öyle motive eden bir sey ki... fiziksel bir problemim olması için dua eder olmuştum cunku psikolojik sorunla uğraşmak hakikaten zor..... önemli olan DÜŞÜNCE..benm gbi hipnotik biri için hele,bu cok önemli,dilerim iyileşme sürecim tamamlanır bir an önce,şu gerilim ağrılarım gecer
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
içimi dökmeye cok ihtiyacım vardı bunları dile getrebilmek bile benm için mucize cunku daha önce anlatamazdım bile...
Siz siz olun hc bseyi içinizde tutmayınn anltın,arkadasınıza,ailenize..forumlara yazın.. kmse okumasın önemli değil yeter ki içinzde durmasın.....