lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
arkadaşlar aranızda bitkisel çaylarla rahatlayanlar ve tavsiye edenler varmı.sarı kantoron otu çayını deneyeniniz oldu mu acaba.lütfen en kısa zamanda cevap yazın
:52:

derman arardım derdime, derdim bana derman imiş...
öldürmeyen acı güçlendirir, iyileştirir, arındırır...
ağır depresyon teşhisi ile 6 ay prozac kullandım ve kendi isteğimle bıraktım.
artık üzülemiyordum hiçbirşeye. kafamı takamıyordum vs... bomboş bir çuval gibi hissizleşmiştim. ve maalesef bu eşimi de etkilemeye başlamıştı.
sonra farkettim ki bu psikolojik ilaçlar yasal uyuşturucu gibi birşey. insanı öyle duyarsızlaştırıyor ki.
en iyisi kullanmamak çünkü:
DAYAN VE ÜSTELE.
BU ACI ADIM ADIM İYİLİĞİNE DÖNÜŞECEK.

Son düzenleme:
sarı kantoron çayı iyidir. tansiyon düşüklüğü sorunun varsa daha dikkatli kullanman gerekir. birçok faydası var. oldukça rahatlatıcı.

arkadaşlar bazı rahatsızlıklarda ilaç kullanmak zorunludur, ek olarak psikoterapi önerileilir. ayrıca ilaçlar hastanın psikoterapiye uyumunu kolaylaştırır. ajite durumda olan birine psikoterapi uygulanamaz. tedavinin başında ilaçla başlanıp sontra psikoloğa yönlendirilebilirsiniz problemin asıl nedenin, kaynağını öğrenmek istediğinizde farkındalık kazanırsınız. psikoloğun bazı yorumları size problemin kaynağını buldurur. analitik yönel,mli psikologlar için geçerli bu söylediklerim.

arkadaşlar bazı rahatsızlıklarda ilaç kullanmak zorunludur, ek olarak psikoterapi önerileilir. ayrıca ilaçlar hastanın psikoterapiye uyumunu kolaylaştırır. ajite durumda olan birine psikoterapi uygulanamaz. tedavinin başında ilaçla başlanıp sontra psikoloğa yönlendirilebilirsiniz problemin asıl nedenin, kaynağını öğrenmek istediğinizde farkındalık kazanırsınız. psikoloğun bazı yorumları size problemin kaynağını buldurur. analitik yönel,mli psikologlar için geçerli bu söylediklerim.

çok doğru bir tespit,,,,

selam kızlar inşallahh herkez çok iyidir :)

Başlığı bi zamanlar ben açmıştım ne güzel hala güncel

rabbim hepimize güç kuvvet versin umut etmek çok önemli gerçekten

derman arardım derdime, derdim bana derman imiş...
öldürmeyen acı güçlendirir, iyileştirir, arındırır...
ağır depresyon teşhisi ile 6 ay prozac kullandım ve kendi isteğimle bıraktım.
artık üzülemiyordum hiçbirşeye. kafamı takamıyordum vs... bomboş bir çuval gibi hissizleşmiştim. ve maalesef bu eşimi de etkilemeye başlamıştı.
sonra farkettim ki bu psikolojik ilaçlar yasal uyuşturucu gibi birşey. insanı öyle duyarsızlaştırıyor ki.
en iyisi kullanmamak çünkü:
DAYAN VE ÜSTELE.
BU ACI ADIM ADIM İYİLİĞİNE DÖNÜŞECEK.

Evet, gerçekten güzel bir bakış açısı:)

Merhaba arkadaşlar, bende artık ilaçsız yepyeni bir yaşama başlamak isteyenlerdenim. Dün birkaç gündür yaşadığım huzursuzluk sebebiyle psikiyatra gittim. Uzun zamandır ilk defa gidecegim için, tek başıma gittiğim için ve nereden baslayacagımı bilmedigim için anksiyete yaşadım. Doktorun yanında panik atak belirtileri geçirdim. Şimdi burada dikkat edin sadece o gün geçirdim.. Onun dısında neredeyse 3aydır yaşamıyordum. Ve sırf o gün onu yaşadım diye bana bir ton AĞIR İLAÇ yazdı. Özellikle beni depresyona sokan BAZI YAN ETKİLERİNİN olduğu ilaçları yazdı.. Şimdi bu ne biçim iştir ben anlam veremedim. Beni doğru düzgün dinlemedi bile doktor. Beni dinleyebilmek adına sakinleştirici vermek istedi, hayır dedim ben kendimi toparlayıp anlatacağım size. 2-3 dakika sonra da ZATEN HEYECANIM GEÇMİŞTİ. Ama bunlara rağmen beni dinlemedi bile desem yeridir. Evet bir kaç gündür kendimi kötü hissediyordum AMA İLAÇLARA SIĞINACAK KADAR DEĞİLDİM. Üstelik hayatımdaki bazı TAKINTILARIma - ki cocukluğumdan beri benim peşimi bırakmayan takıntıları yenmek için adım atarken.. Bunu bile görmedi. Neyse şu an elimde 3farklı ilaç var, depresan, kaygı giderici, depresan.. Kombo yaptırdı yani. İlaçlar bana bakıyor ben ilaçlara. Ben bunları içersem 15gün alışma evresi içinde yataktan kalkamam. Oysa ki benim yapmam gereken çok ama çook fazla şey var. EVET HAYATIM ŞU AN İSTEDİGİM GİBİ DEĞİL, YOLUNDA DEĞİL. Ama ilaçların da buna çözüm bulacağını düsünmüyorum. Bu yüzden psikologa gidicem. Belki ihtiyacım olan tek şey içimdekileri dökmek, motive olmaktır.. Belki tek sorunum konuşamamaktır... İlaçları istemiyorum artık. Ben bunları tek başıma yenebilirim, yenicem..

Anksiyete sorunumu yendim ama ilaçsız. Çünkü ilaçlar hiç bir fayda etmedi. Bitkisel olarak rahatlatan ilaçlar kullandım. Çaylarını demlemek hoşuma gitmiyordu çünkü ve çok yararını gördüm. Kimseye ilaç içmeyi önermem.

Anksiyete sorunumu yendim ama ilaçsız. Çünkü ilaçlar hiç bir fayda etmedi. Bitkisel olarak rahatlatan ilaçlar kullandım. Çaylarını demlemek hoşuma gitmiyordu çünkü ve çok yararını gördüm. Kimseye ilaç içmeyi önermem.

öncelikle herkese geçmiş olsun. canım ne kullandın bitkisel nasıl yendin sorabilir miyim ve anksiyeten ne saffadaydı acaba

Yaa arkadaslar bende iyi degilim...bayilirmiyim disari cikarsam kotu dusunce oluyor yine su 1 haftaya yakindir yada uc dort gundur yani iyi sayilirdim 2 yila yakindir ilac almiyordum ama demek ki gecti diyoruz ama karsimiza birgun cikabilecegini unutmamamiz lazimmis...hatta daha kotu dondu diyebilirim...sari kantaron la falan idare ediyordum...derken ben bundan 1 bucuk ay önce paxile basladim 76 dan 84 e ciktim yarari oldu anksiyetem azaldi bu seferde kilo aldigim icin moralim bozuldu cunku ilaci biraktiktan sonra 10 kilo vermistim...cok seviniyordum...simdi yine rahat degilim bilmiyorum...herseye yoruluyorum basim donuyor...cocugumu okuldan almak bana kaygi oldu...birde aksama dogru oldugu icin sabnirim..cocugumda huysuz beni anlamiyor yolda hergun birsey al diye diretiyor...gecen bayilacaktim sanki...yola yatti okula gitmeyecegim diye bu sebeplerden dolayimi bilmiyorum hic tadim kalmadi...sonra ben ne bicim bir annneyim diyorum bir cocugunu okuldan almaktan bile aciz bir anne diyorum...esime aldiriyorum bazan..oda durumumu biliyor...:43::43::43:

SARI KANTARON hapı varmış deneyen var mı acaba?sanırım 45 günde falan iyileşme garanti ediliyormuş.eczanelerde bitkisel hap olarak satılıyormuş.
bende çok kötüyüm bu aralar sanırım 3. kez depresyonum hortladı artı panik atağım:(bebek sahibi olmak istiyorum önümüzdeki aylarda o nedenle ilaçta kullanamıyorum.çok çağresizim çok...

1buçuk sene hergün kullandığım bir sürü ilaca veda ettim sayılır. şimdi sadece cuma günleri tek bir ilaç alıyorum. buna da şükür. az kaldı bitiyor.

Yaa arkadaslar bende iyi degilim...bayilirmiyim disari cikarsam kotu dusunce oluyor yine su 1 haftaya yakindir yada uc dort gundur yani iyi sayilirdim 2 yila yakindir ilac almiyordum ama demek ki gecti diyoruz ama karsimiza birgun cikabilecegini unutmamamiz lazimmis...hatta daha kotu dondu diyebilirim...sari kantaron la falan idare ediyordum...derken ben bundan 1 bucuk ay önce paxile basladim 76 dan 84 e ciktim yarari oldu anksiyetem azaldi bu seferde kilo aldigim icin moralim bozuldu cunku ilaci biraktiktan sonra 10 kilo vermistim...cok seviniyordum...simdi yine rahat degilim bilmiyorum...herseye yoruluyorum basim donuyor...cocugumu okuldan almak bana kaygi oldu...birde aksama dogru oldugu icin sabnirim..cocugumda huysuz beni anlamiyor yolda hergun birsey al diye diretiyor...gecen bayilacaktim sanki...yola yatti okula gitmeyecegim diye bu sebeplerden dolayimi bilmiyorum hic tadim kalmadi...sonra ben ne bicim bir annneyim diyorum bir cocugunu okuldan almaktan bile aciz bir anne diyorum...esime aldiriyorum bazan..oda durumumu biliyor...:43::43::43:

aynı şeyi ben de yaşadım be tatlım :( 1buçuk yılda tam 22 kilo aldım. özgüvenim sıfır oldu. ama pes etmemek lazım. seni çok iyi anlıyorum her yönden. ilaç kullanınca bile birşeyler yoluna girmiyor. hep yokluyor ara ara bu hastalık insanı. ama tutunuyorum işte birşeylere...

Back