Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar arkadaşlar yazdıklarınızı şöyle bi okudum ben yaklaşık 3 aydır ilaç kullanıyorum 2 tanede yavrum var sorunlarım hiç bitmiyo yaşamak çok ağır geliyo çok düşündüm intihar etmeyi ama hep kuzucuklarıma baktıkça üzüldüm ben olmasam perişan olurlar diye
ha böyle çok iyi bi annemiyim beynim çok yorgun sürekli kuzularıma bağırıp duruyorum sürekli mutsuzum içim daralıyo
ilacım beni rahatsız ediyo leyla gibi dolanıyorum allahım büyük bigün bana da çıkış kapısı açacaktır
benim hep dışarıdan gelen olumsuzluklar
öncelıkle herkese iyigünler dilerım.eşimle severek evlendık fakkat 2aydır deli gıbı oldu çok üzüluyorum kısaca sıze anlatıyım bilgisi olanlar neolur yardım etsin bana( ben 14 yıllık evlı bayanım ama eşim 2aydır bana çok eziyet edıyor çok şüpheci ve sinirli oldu bizim evde 2kişi nin kaldıgını.onların benım sevgılım oldugunu.söyleyip adam arıyor.gec yarısı polıi çagırıp eşimin dostlarını yakaldım gelın alın diyor.polısler arıyor ama kimse yok 3kez yaptı bunu.kendı kendine kim var çıkın ordan diyor.şömüneyi gece 4de yaktırıp içinde adamlar oldugunu gördüğünü.saklandıkalrını söylüyor.biz kimse yok dedikçe bizi inandırmaya çalışıyor.bana kim o adamlar 2 yıldır aynı evde yaşıyorsunuz diyor.belindeki silahla benı tehdit ediyor söyle yoksa vurcam seni diyor.hayatım tehlikede. karakola gıdıp benden şikayetçi oldu buyazdıkalrımı ıfadesınde kullandı çok zor durumda kaldım.rezil oldum neyapcagımı şaşırdım.allah rızası için yardım edın konyada oturuyoruz bu anlattıklarının asla dogru olması mümkün deyıl evimizde köpeklerimiz var saldırganlar kimseyı yanımıza yanaştırmazlarki. ama doktora gitmeyede razı edemedık evımıze yabancının gırmesı mümkün deyıl sonra adamların onu öldürecegini benım onu zehirliğiyecegını söylüyor bana o...kahp.. dıor herkesın yanında :insanların içinde küçük düşürüyor kimsenın yüzüne bakamaz oldum.gerçi kimse ona inanmıyor ama ben nasıl davranacagımı şaşırdım.birilerinin onu takip ettiğinisölüyor.cinleri görüyor dedıler hocaya gıttık değişmedi.doktora götüremedık eşimin aılesı ve benı dınlemıyor.siz nıe bana inanmıyorsunuz görüyorum seslerını bile duyyom dıor.şaştık kaldık allah rızası için yardım edın evde kavga edıyoz dıe eşimin aılesının yanında kalıyoruz..gündüzleri gidip köpekelrımızı doyurup geliyoruz.10köpgimiz var bizim evimize kimse giremez asla.sokmazlar zaten. bır yol gösterin neolursunuz.cevabınızı beklıyorum bilgisi olanalr neolur :43yazsın napacagımı şaşırdım korkuyorummmm acaba öldürebilirmi eşim beni her an
yoksa bişe olmazmı
![]()
Buradayım kızalr uzun zamandır giremedım kk ya neden açılmadı acep sorun mu vardı ki yine nasısınız kızlar huhu ben çok iyyiyiym yine görüşürüz sonra kilim e dewam edıyorum dokumaya bu 3, kilimim huuuuuuuuuuu öptüm hepınızı mutlaka kendınıze bir hobi edınmenızı tavsıye edıyorum![]()
kızlar nerdeisniz melekler
asinaz
ven ar
bebetom
balsurat![]()
kızlar ben aralık ayından beri çok kötüyüm..çok zor dönemler geçirdim..önce anlayamadım..fiziksel belirtiler vardı bende başka hastalıklara bağladım ama araştırınca psikolojik olduğunu düşünüp şubat ayında piskiyatriste gittim..o dönemler daha kötüydüm..yerimden kalkamıyordum..uyuşukluklar,çarpıntı,uykusuzluk,halsizlik...ilaç verdi korktum ilaç almaktan kendi kendime atlatıcam dedim.psikiyatristim erkekti ve pek beğenmedim yaklaşımını ve çok pahalıydı bidaha gitmek istemedim..sonrasında birisi girdi hayatıma ve onunla olan aşkım sanki beni biraz güçlendirmişti iyiye gidiyırdum ama o beni terketti ve ben tekrar başa döndüm..1 buçuk aydır yine aşırı halsizim ve isteksizim.tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum..
bu arada onu unutamıyorum çok acı çekiyorum..tekrar dönse bana sanırım doktora gerek kalmadan iyileşicem..bi de son günlerde hiç olmayan bişey oldu düşünmesi bile korkunç..etraftan kopukluk hissediyorum..mesela bir ortamdayız konuşmalara adapte olamıyorum kopup gidiyorum başka şeyler düşünüyorum..konsantre olamıyorum bir türlü..bu nedir kızlar?depresyonda mıyım..çarpıntım var sürekli içim titiriyo sanki.sarsılıyorum..çok kötü hissediyorum kendimi..çook..ilaç kullanmaya çok korkuyorum ilaçsız halledebilecek miyim..kafam çok karışık..bi de acaba ona tekrar ulşasam mı kendi sağlığım için..ya geri dönmezse bu sefer daha çok dibe vururum..nasıl ayağa kalkıcam çok çaresiz hissediyorum kendimi::![]()
Bence bunu yapma.. Bu senin psikolojik durumundan ötürü güçsüzlüğünü gösterir.
Acı çek ve güçlen. Boşver, kim nereye, kime giderse gitsin.
Hani bir laf varya, giden zaten hiç senin olmamıştır diye.
Doktora gitmende fayda var.