bu tanıyı size psikolog mu psikiyatr mı koydu.......
merhaba kızlar ben siteye yeni üye oldum ve bu başlık dikkatimi çekti.
uzun bir süredir pasiflora kullanıyordum en osn doktora gittiğimde passiflora yetmyior dedim test yaptı ve antidepresan verdi lustrol 100mg .ailem ve seviglim istemesede başladım. işin çelişkili yanı ben antidepresan kullananlara hep beyininz uyuşuyo içme derdim ama kendimi hayatdan okdar soyutladımki bide benim sorunum kafamda sürekli kurmam düşünmem herşeyi aşırı takmam çok takıyorum ama insanlara anlatamıyorum anltsamda anlaşılmıyo.çok geriyiorumkendimi. bilmiyorum nolcak
arkadaşım aynı durum bende de vardı ki hala da var sürekli herşeyi takıyorum ve sürekli düşünüyorum kuruyorum.önce devlet hastanesine sonra özele gittim aynı teşhis anksiyete bozukluğu yani aşırı kaygılanma tabi sen yine de git bir doktora görüş ve bence öyle herkesle paylaşma çünkü psikoloji çok farklı bişey insanlar anlamaz kolay kolay ancak bu durumları yaşayanlar bilir :) ben de bir ilaç kullandım en hafifi dedi ama çok da bi faydası olmadı zaten söylemişti de sadece rahatlatır sorunlar geçmez die psikoterapi en iyisi olabilr şu durumda
bu yazıyı okuyan arkadaslar panik atak vb türevlerini yüzde elli atlaşmış sayılırr... paylaştıgınız için çok çok tşkler
Hasta olmasanız bile bilim adamları üzüntüden dolayı beyin gücünün vücutda her türlü ağrıyı oluşturabileceğini ıspatlamış.....Bu yüzden umudunuz olsun her ağrı demekki bir hastalık belirtisi değil!!! Kendimizi bir daha gözden geçirmemizi sağlayan bir etken olmalı...Umudunda tüm psikolojik ağrıların giderdiğinide unutmayın ...Ağrı yaşamamak için umutla yaşamasınıda öğrenin.
benm durumum budur malesef:18:
nasıl oluyor canım online terapi biraz bilgi verir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?