iyiyim melekciğim ya çok şükür seninde iyi olmana sevindim terapi iyi geliyo insana ben ilaca başlayamdım zaten pek fırsatımda olmadı ama gerçekten çıkılmaz halde olursam kesin başlıcam ne güzel oldu böle denk geldik sen neler yapıyosun ben bu satte netten ev bakıom bulamdık daha ya strese girdim asicim hiç kafana takma sende onu kır hayatta senden başka hiçbişeyin önemi yok üzme kendini nie kırdı seni bu saatte
Ben burdayım, naber meliscim?
bende şimdi geldim naber iyigeceler kızlar
Canlarımm yakaladım sizi :) özledim ya
kızlarrr nasılsın yaaa uzuzn zamndır yoktunuzz iyim bende daha iyim iştee kızlar asi cim ...
herkezinde iy olmnasına çok sevindimmm arkdaşlarımmm
vena R bebtomdan ses yok
bende sevindim iyi olmana böle herkes iyiyim dedikçe sağlıklı oldukça benimde moralim yükselio Allah hep böle güldürsün sağlık versin mutlu olalım hep inş ve tüm hastalara acil şifalar versin evet bebetom ve venardan ses yok inş iyilerdir
teşekeürlerrr paylaşım içinbende panik atak yaşadım ve geçti... geçmez sanıyordum artık panik atak hayatımın parçası görüyordum ama geçti aslında hastalık hayatımızda kendimize dair farkındalıkları anladığımız neyin bize zarar verdiğini neyin mutlu edip rahatlattığını anladığımız noktada iyileşme aşamasına geçiyor aslında bu hastalık büyük bir nimet eğer PA yaşıyorsak demekki vucudumuzu ve ruhumuzu rahatısz eden onu üzen birşeyler yapmışız hep ve ruh ve bedeb sağlığımız dayanamadığında da PA sinyalini vermiş bize " yanlış yapıyorsun düzel yoksa beni kaybedeceksin " diye alarm vermiş... iyikide vermiş ya vermeseydi onu tüketene kadar... yanlış yapmaya devam etsekdik... PA once nekahat dönemi oluyor hayatımızı gözden geçirmek zorunda oluyoruz cunku atak o kadar ağır oluyorki dışarı çıkıp sosyalleşemıyoruz o evrede çok seyi gözden geçiyoruz yanlışların farkına varıp düzeltme yoluna gidiyoruz HAYIR diyebiliyoruz gereksiz yere aldığımız sorumlulukları azaltıyruz kendimizi ifade edemediğimiz için yaşadıklarımızı yaşamamak için kendimizi doğru ifade etmeyi öğreniyoruz, yanlış arkdaşlardan yanlış insanlardan kurtuluyoruz bencil olmamak için yaptıklarımızın aslında bizim yaşamımızı nasıl zorlaştırdığını anlayıp kendimiz kendi rahatımız için bencil oluyoruz, kendimizi daha çok düşünüyoruz böylece kimse de bizi düşünmek zorunda kalmıyor onlarada sıkıntı vermemiş oluyoruz. kısacası radikal bir değişim geçirerek iyileşiyoruz... Sağlıklı günler
bende panik atak yaşadım ve geçti... geçmez sanıyordum artık panik atak hayatımın parçası görüyordum ama geçti aslında hastalık hayatımızda kendimize dair farkındalıkları anladığımız neyin bize zarar verdiğini neyin mutlu edip rahatlattığını anladığımız noktada iyileşme aşamasına geçiyor aslında bu hastalık büyük bir nimet eğer PA yaşıyorsak demekki vucudumuzu ve ruhumuzu rahatısz eden onu üzen birşeyler yapmışız hep ve ruh ve bedeb sağlığımız dayanamadığında da PA sinyalini vermiş bize " yanlış yapıyorsun düzel yoksa beni kaybedeceksin " diye alarm vermiş... iyikide vermiş ya vermeseydi onu tüketene kadar... yanlış yapmaya devam etsekdik... PA once nekahat dönemi oluyor hayatımızı gözden geçirmek zorunda oluyoruz cunku atak o kadar ağır oluyorki dışarı çıkıp sosyalleşemıyoruz o evrede çok seyi gözden geçiyoruz yanlışların farkına varıp düzeltme yoluna gidiyoruz HAYIR diyebiliyoruz gereksiz yere aldığımız sorumlulukları azaltıyruz kendimizi ifade edemediğimiz için yaşadıklarımızı yaşamamak için kendimizi doğru ifade etmeyi öğreniyoruz, yanlış arkdaşlardan yanlış insanlardan kurtuluyoruz bencil olmamak için yaptıklarımızın aslında bizim yaşamımızı nasıl zorlaştırdığını anlayıp kendimiz kendi rahatımız için bencil oluyoruz, kendimizi daha çok düşünüyoruz böylece kimse de bizi düşünmek zorunda kalmıyor onlarada sıkıntı vermemiş oluyoruz. kısacası radikal bir değişim geçirerek iyileşiyoruz... Sağlıklı günler
merhaba arkadaslar bende yeni katıldım aranıza.olumlu yazılarınızı gördükçe daha bi umutlandım.bendede lanet anksiyete var yani anlamsız korkular.biri bana aniden baktığında irkilme gibi anlamsız korkular yani belli durumlara belli şeyleri odaklamışım.normalde insanlarla iletişimimim rahat ancak işte bu ani irkilmeler deli ediyo beni.aslına bakarsanız bu durum bende travma sonrası yaşandı ama ne zaman geçer bilmiyorum.bazen umudumu yitirsemde genelde umutluyum biliyorum hepimiz bu illeti atlatacağız.sonuçta hiçbirimiz önceden böyle değildik hayatın bize sunduğu acılar bizleri bu hale getirdi..biliyorum ki bu illeti olumlu düşünerek takıntılarımızı aklımızdan silerek başaracağız.birbirimize destek olalım arkadaslar
hoşgeldiniz arkdaşlar hepmize şifa versinnn raBaşlığı gördüğüm için yazıyorum. Başlıkla ilgili yorumları baştan sona okuyamadım maalesef onu belirteyimBende psikolojik rahatsızlıklar yaşamış bir insan olarak antidepresanların bir süre sonra insanı uyuşturduğuna inanmaya başladım (1 yıldır kullanıyorum ) o nedenle bende bırakmaya çalışıyorum inş. hepimiz kurtuluruz.
Herkese slm kızlar yeniden.. nasıl bir tedavi yönteminiz oldu? ilaç kullandınızmı? hastalığınız ne kadar sürdü? terapi aldınızmı? bizi biraz aydınlatırsanız çok memnun olurum..
İlaç kullandım elbette çünkü artık beyin kimyam değişmişti onu düzeltmek için ilaç desteğine ihtiyacım vardı.. En azında yorduğum beynimi düzeltmem için bir süre dışarıdan müdahale etmeliydim Malesefki bazen düşünceyle herşeyi düzeltemeyiz içinde olduğumuz durum sağlık düşünmemize inegel olduğu için ( bozulan beyin kimyamız) bunun için onu öncelikle düzeltmeliyiz Terapi çok fazla alamadım zaten psikiyatr ancak kendimizle bazı farkındalıkları kazanmamız için yönlendirmeye geçiyordu Yönlendirime neticesinde kendıme odaklandım yani açmam gerekirse beni rahatsız eden bir durum olduğunda sorgulamaya başladım ama çözmediğim noktaya kadar getirmedim çünkü o durumda obsesyon gelişmesine takıntıya neden oluyordu kendimi suçlamamam gerektiğini anladım çünkü çözümsüzse o beynim takılabilirdi o konuya ve bu durum obsesyon(takıntıya neden olabilirdi) ve şunu asla unutmadım bazen PA yaşadığımda takıntı olduğunda dedim bu durum elimde değil bozulan beyin kimyamın sonucu ki gerçekten öyleydi...obsesyon geliştirmem için gerekli olduğunu anladım, yazdıklarınız neredeyse baştan sona kadar okudum inanın hiç birinizden farkısz değildim... Evet bende başkalarının yaşattığı üzüntülerden insanlların bu kadar şeytanlaşmış olacağına inanamayışımdan, sonra hayatı kontrol edebileceğimi sandığım ama hiç kontrol edemeyeceğimi anladığım ve planlarım alt üst olduğunda bu noktaya geldim sandığım kadar güçlü olmadığım gerçeğiyle yüzleştiğimde çok sorumluk aldığımda...bu yüzden anladım ki olabildiğince Hayatımı başkalarının ve kendımin üzmesine engel olacak şekilde düzeltmeliyim kendime ve Kendimden güçlü beni üzmeyecek birşeye sığınmalıyım işte bu Noktada Yaratıcımı hatırladım onu tanımaya çalıştım yakından.... Tevekkül bu noktada çok işe yarıyor çünkü PA yaşayan herkes bence hassas ve Vicdan sahibi, İnsanları seven iyi niyetli insanlar Bu yüzden haytla ilgili büyük bir hayal kırılığı yaşadıkları için PA yaşyorlar buna inanıyorum.. Daha fazla Yaratıcıya sığındım çözümsüz konularda Onun El- Vekil İsminden destek alarak ona sığındım, Esma ül Hüsna da onun İsimleri çok yardımcı oldu bana Beslenme düzenime dikkat etmeye çalıştım Huzur yaratmaya çalıştım kendime küçük bir dünya huzurlu bir dünya oluşturdum.. Sıkan üzen durumlardan uzak durmaya çalışıyorum Kendi kendime yetmeye çalışıyorum yetemediğim Noktada Yaratıcıma sığınıyorum Ve gerçekten Yanlız değiliz o hep yanımızda ve Çok güzel bir dostumuz var aslında... şimdillik aklıma gelenler bu kadar...
Çok güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim desteğin için atlamış olmanada ayrıca çok sevindim.. kim derse ki PA yendim inan içime kocaman bir umut doğuyor. Gerçi umudumu hiç bir zaman yitirmedim 7 senedir ilaç kullanmama rağmen... Benimde birşeye takıntılı olduğum zamanlar çok kötü geliyor.. o an için yapıcak birşeyim yok elim kolum bağlanıyor ve kurbanlık koyun gibi adeta sonumu bekliyorum çok çaresiz oluyorum ama aslında o an'a gelene kadar yapmam gereken çok şey var biliyorum.. Kendimi, düşüncelerimi değiştirmek gibi... Bir gün bitecek bunu çok iyi biliyorum ve Allah'a o günün gelmesi için dua ediyorum ve hep beynime güzel şeyler umutlu düşünceler empoze ediyorum.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
kızlarrr nasılsın yaaa uzuzn zamndır yoktunuzz iyim bende daha iyim iştee kızlar asi cim ...
herkezinde iy olmnasına çok sevindimmm arkdaşlarımmm
vena R bebtomdan ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?