lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
Et et, iyi gelir.
Nerede gittin?

İstanbula Muzaffer Uyara gittim canım gerçekten çok süper bir doktor daha bir seansta çok önemli kararlar almama sebep oldu daha gidicem tabiki.. Bu arada benim adaşım nerelerde Melek yok ortalarda ne yaptı o da psikiyatriye gidicekti?

Biz de seni öptük, buluşmayı bir ara yapalım kızlar.
Ben akşamları çalışıyorum, size uygun değil galiba:(
Nasıl yapıcaz?
tammama yapalım buluşmayı bi araa asim kızlar toplaşalım:98:

Kızlar bende ilk defa terapiye gittim salı günü terapinin bu kadar iyi birşey olduğunu bilmiyorum.. Gerçekten çok iyi geldi devam edicem

[bend egitmeiii düşünüyorum mlekek:50:

ben iyi olmaya çalışıyorum meliscim sen nasılsın?? kimseden ses çıkmıyor bu günlerde nerelerdesiniz arkadaşlaaaarrr??

Hayırlı haberlerle gel inşallah.
Yaz buraya, içini dök rahatlamanı sağlar

tetkiklerim vardı sbahtan asimm kanda verdimm..

çarşamaba sonuç çıkıacak...dr oğün bekliyorr muhtelmmelen ilaçç verecek tekrarr..çünküü endişe halindeyim hepp..bişe olcak gibiii bir korku içimdee:50:

tetkiklerim vardı sbahtan asimm kanda verdimm..

çarşamaba sonuç çıkıacak...dr oğün bekliyorr muhtelmmelen ilaçç verecek tekrarr..çünküü endişe halindeyim hepp..bişe olcak gibiii bir korku içimdee:50:

Ne için kan verdin canım? bu aralar ilaç kullanmama rağmen bendede oluyor.. havalardanmıdır nedir bilmiyorum.. Geçicek elbet diyorum hep umut var içimde.. Çocuk istemesem hiç sallamıcam ilaç kullanırım napıyım dicem.. Ah bi çocuk yapsam çok istiyorum ama bu aralar yine mümkün değil yine başa döndü çünkü..

Hayırlısı olsun, ne diyelim
saoll canımm :16:
Ne için kan verdin canım? bu aralar ilaç kullanmama rağmen bendede oluyor.. havalardanmıdır nedir bilmiyorum.. Geçicek elbet diyorum hep umut var içimde.. Çocuk istemesem hiç sallamıcam ilaç kullanırım napıyım dicem.. Ah bi çocuk yapsam çok istiyorum ama bu aralar yine mümkün değil yine başa döndü çünkü..

demir eksiliği içindeee verdim canım yaa sende etkiler nasıl oluyor pekii geçmi yorr canım 1 aydırr böylee daynamaya çalıştım ama hayırlsııo lsunn:1:tıkandıgımız yerde iççez naplaımmm bende çoçuk düşünüyorum ama böyle devam ederse gene eertelicem:50:

güzel bi yazı emeğine sağlık.keşke bu dediklerini tam oalrak başarabilsek yada başarabilsem.insan yerine bile konulmadığın bi ortamda ne kadar ii olabilirsin ki.yada ne akdar boşverlikten gelebilirsin.:59:

selam kızlar uzun bir aradan sonra aranıza geldim nasılsınız umarım iyisiznizdir şehir dışındaydım geldim çeyiz koşturmacası başladı çok şükür ama birkaçgündür yine kötüler gibi oldum bugün psikyatra gittim derdimi anlatıım ilaçtan ne kadar korktuğumuda aman içemn gerek dedi banac.....x adlı bir ilaç verdi çok hafif bu dedi zaten 10 mg 6 gün yarım yarım iç sonra tam dedi 1 ay kullanmamı söledi dra görümcemin kocası gtii ilacı bırakmak için onada bu ilaçtan vermiş 1 ay kullan düzleceksin demiş daha iyi hissedeceksin demiş o söledi bende gittim kızlar sizce başlamalımıyım bu ilaç hakkında ne düşünüyorsnunz mayısta düğünüm var iyi olmak istiyorum bu konuda bana destek verirseniz duacınız olurum yardım edin:16:

Canım o ilacı biliyorum doktor benim ilacımı bırkamamı kolaylaştırsın diye verdi çok iyi bir ilaç gerçekten bana göre tabi .. Bence kullanmadan bilemezsin doktor kullanman gerekiyo diyosa kullanmalısın.. ve dediği gibi hafif bir ilaç başla hemen.. Başla ve gelişmeleri haberdar et öptüm tatlım.

Canım o ilacı biliyorum doktor benim ilacımı bırkamamı kolaylaştırsın diye verdi çok iyi bir ilaç gerçekten bana göre tabi .. Bence kullanmadan bilemezsin doktor kullanman gerekiyo diyosa kullanmalısın.. ve dediği gibi hafif bir ilaç başla hemen.. Başla ve gelişmeleri haberdar et öptüm tatlım.

melek cnm inş öledir herkes öle dio ama yan etkilerini okudukça daha kötü oluyorum bırakamam die kokruyorum bide içince yan etkiler yaparmı ne kadar sürer acaba dr yapmaz dedi belkide beni paniklememek için ama herkese göre değişir benim bünyem çok hassas tam düğün arefesinde çeyiz hazırlığı yapıyorum ayakta ve sağlıklı olmam lazım onun için korkuyorum

Melisdenız geçmiş olsun canım bende tüp bebege gidecktım pskıyatrım 1 sens asla dedı tedavım yarım kalıyormuş bende terapıye dewam edıyorum kızlar şimdi çok iyiym şükür kilimi bitirdim kızlar çok güzel oldu benım hafıza kartım olsaydı size gösterırdım .Ama yok çok güzel kurdale nakışları yapıyorum şimdi benım panık atagımı hipotroıd yapıyormuş ya kızlar bu ara saçlarım feci dökülüyor neden aceba?:59:

melek cnm inş öledir herkes öle dio ama yan etkilerini okudukça daha kötü oluyorum bırakamam die kokruyorum bide içince yan etkiler yaparmı ne kadar sürer acaba dr yapmaz dedi belkide beni paniklememek için ama herkese göre değişir benim bünyem çok hassas tam düğün arefesinde çeyiz hazırlığı yapıyorum ayakta ve sağlıklı olmam lazım onun için korkuyorum

Hayırlısı olsun canım sakın ilaçların yan etkılerını okuma çünkü aynısını yaşıyorsun canım bende okuyordum eskıden yada okursan çok az bir ihtimal bu yan etkılerın gerçekleşmesi diye düşün Mele ciğim düğün fotolarını koy burya okey görelım Allah tamamına erdırsın cnm:54:

Back