meloşum geçmiş olsunn nerdeydinn senn merak etik seni burda....iy olduguna sevindim duamız seninleeeselam kızlar uzun bir aradan sonra aranıza geldim nasılsınız umarım iyisiznizdir şehir dışındaydım geldim çeyiz koşturmacası başladı çok şükür ama birkaçgündür yine kötüler gibi oldum bugün psikyatra gittim derdimi anlatıım ilaçtan ne kadar korktuğumuda aman içemn gerek dedi banac.....x adlı bir ilaç verdi çok hafif bu dedi zaten 10 mg 6 gün yarım yarım iç sonra tam dedi 1 ay kullanmamı söledi dra görümcemin kocası gtii ilacı bırakmak için onada bu ilaçtan vermiş 1 ay kullan düzleceksin demiş daha iyi hissedeceksin demiş o söledi bende gittim kızlar sizce başlamalımıyım bu ilaç hakkında ne düşünüyorsnunz mayısta düğünüm var iyi olmak istiyorum bu konuda bana destek verirseniz duacınız olurum yardım edin![]()
![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
sen nasılsın canımmCanım o ilacı biliyorum doktor benim ilacımı bırkamamı kolaylaştırsın diye verdi çok iyi bir ilaç gerçekten bana göre tabi .. Bence kullanmadan bilemezsin doktor kullanman gerekiyo diyosa kullanmalısın.. ve dediği gibi hafif bir ilaç başla hemen.. Başla ve gelişmeleri haberdar et öptüm tatlım.
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
saol bebebtom...inş geçerr artık bu hastalıklarr...bekleyip attak yapıyorrr baksana..tam kurtulduk derken yeniden alevleniyor..rabimm hepimize şifa versin..kısslarrMelisdenız geçmiş olsun canım bende tüp bebege gidecktım pskıyatrım 1 sens asla dedı tedavım yarım kalıyormuş bende terapıye dewam edıyorum kızlar şimdi çok iyiym şükür kilimi bitirdim kızlar çok güzel oldu benım hafıza kartım olsaydı size gösterırdım .Ama yok çok güzel kurdale nakışları yapıyorum şimdi benım panık atagımı hipotroıd yapıyormuş ya kızlar bu ara saçlarım feci dökülüyor neden aceba?![]()
![KK70 :70: :70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)