geçmiş olsun cnmya çok zor hastalık bunlar insanın kendini kontrol edebilmesi meğer ne kadar zormuş sen ne zamandır çekiyosun bu hastalığı panik atak gibi bişe değil sanırım
bi manik depresif olarak ugruyom bende buralara
duygu geçişlerimden yoruldum bende ..
dün bi sinir krizi geçirdim boguldum delirdim üzüldüm ..
sonra düzeldim :85:
depresif dönemlerimden nefret ediyorum.
sanırım ilaca değil ama psikologa baslıcam bi süre daha tek basıma denedikten sonra..
gece oluncamı çıkıyor melekk sende gündüzleri nasılsın günlerin nasıl geçiyorr bekarsın demi senn,,,uykuyu seven bir insandım gece olmasını istemiyorum cnm ben 25 yaşındayım adanalıyım adanada oturuyorum sen?
abuto aslında çok neşelii görünene insanalrdaaa hep
o propleminn çıktıgınıı biliyorumm diger topiktende yazdılkarına arda bi bakıyodum buda bizden dedim içimden:))
canım aslında negüzel ifade ediyosun ruhundakiii sarsıntıyıı bende bazeenn aynı odedgin gibii neşelii cana yakın sevecen insanalrııı eglendiren bazende tam tersi kaçıyorum hepsinden):evet sizdenimmmmmmmmm
sosyal hayatımı etkilemiyo diye böbürleniyomda ben
aslında etkileniyo bi moralim bozulur
haftalarca kimseyle görüşmem.
kendi mi kandırıyorum sanırsam
ama moralim iyiykene süperimdir.
herkesi güldürür neşe kaynağı olurum
çoğu zamanda denge unsuru ama son 1,5 yıldır kendimi tanıyamıyorum :2:
canım aslında negüzel ifade ediyosun ruhundakiii sarsıntıyıı bende bazeenn aynı odedgin gibii neşelii cana yakın sevecen insanalrııı eglendiren bazende tam tersi kaçıyorum hepsinden):
uykuyu seven bir insandım gece olmasını istemiyorum cnm ben 25 yaşındayım adanalıyım adanada oturuyorum sen?
o propleminn çıktıgınıı biliyorumm diger topiktende yazdılkarına arda bi bakıyodum buda bizden dedim içimden:))
Ewt ben hep neşeli gibi görünürüm ama herşeyi kafama takıyorum cnm sahte bir neşe bu bendeki neden aceba içimdeki birikintiler cnm dışa vuruyor şimdide bazen nefesım boğazımda oluyor şimdi biraz azaldı cnm bugun daha iyiymi.Ama bazen kafam dolu gibi oluyor.Ağrıyor şu rahimimdeki spıralde çıkarsa iyice rahatlarım yaaa delirtiyor benı bu rahimimdeki ağrılada
Gördüğüm kadarıyla her gün ağrı'lısın.
Uzaklaş artık bu ağrılarda, bir yerin ağrıdığında inatlaş onunla, dinleme.
Yapabilirsin inan, ben yaptıysam herkes yapar!
Başımın içindeki karışıklık geçermi aceba haklısın düşünmemeliyim artık ağrılarımı sanki beynımde birşey var gibi Asinaz
Merhaba kızlar ben kötüyüm yine başladı fenalaşmalarım yine ilacı bırakalı bir hafta oldu çekilme belirtileri yeni ortaya çıkmaya başladı.. 1 hafta sonra.. bütün vücudumda damarlar atıyor sanki birde az tanıdığım insanların yanında daha kötü oluyorum sanki hastalığımı anlıcaklar diye korkuyorum.. Bugün ölsemde kurtulsam diye ağladım evde tek başınasizce geçermi ilaç vücuttan atılınca? Allah'ıımmmm ben bebek sahibi olamayacakmıyım
Ne gibi bir şey?
Merhaba kızlar ben kötüyüm yine başladı fenalaşmalarım yine ilacı bırakalı bir hafta oldu çekilme belirtileri yeni ortaya çıkmaya başladı.. 1 hafta sonra.. bütün vücudumda damarlar atıyor sanki birde az tanıdığım insanların yanında daha kötü oluyorum sanki hastalığımı anlıcaklar diye korkuyorum.. Bugün ölsemde kurtulsam diye ağladım evde tek başınasizce geçermi ilaç vücuttan atılınca? Allah'ıımmmm ben bebek sahibi olamayacakmıyım
cnm ilacın vücuttan atılması fizyolojik- biyolojik anlamda çok fazla sürmez dr um dediğine göre en fazla 72 saat.ama psikolojik bağımlılık ise biraz daha zor geçiyo.bir de ilacı ne kadar süre içtiğin ve bırakma aşamasının ne kadar sürdüğü de önemli.yani ilaçla aranda ki duygusal bağın gücü bi anlam da
gece oluncamı çıkıyor melekk sende gündüzleri nasılsın günlerin nasıl geçiyorr bekarsın demi senn,,,
aslen adanalımısın nasıl bi şehir adanaa güzel mii bende izmirdeyim,,28 yaşındayım işte:)
Kız Melek bende Mersin cnm yakınmışız haaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?