balım Sarı kantaron için çok teşekkür ederimŞeniz
hemen alacağım....depresyonda değilim ama bu bilgiye ulaştığım için kullanmak istiyorum"Adet öncesi semptomların, gerginliğin ve sancının azaltılmasında yardımcıdır."
adet öncesi çok gergin oluyorum kötükedihüso...ve bundan kurtulmak istiyorummafoldumben
kızlar bende sarı kantaron kullanmıştım bi ara
ama çay olarak etkili olmadığını duydum
gidip john wort aldım. içinde bu ottan kapsüller vardı
serotonin hormonu için 0.3 hpyricin almak gerekiyor
yani bu kapsüllerden 3 tane yutmak gerekiyor
ben 2-3 gün aldım ve çarpıntı yaptı
hemen bıraktım
belki biraz daha kullansam çarpıntı geçerdi
ama cesaret edemedim
başka deneyen var ı acba??
Kızlar ne varsa bende vardı...panik atak birsürü anksidiye bozukluğu doktor bir sürü şey söylemişti ama hatırlamıyorum... Hepsini atlattım. şimdi hiçbişeyim yok ve ilaçta kullanmıyorum. Ama hiç destek almadım. Yani sokakta yalnız yürüdüm yalnız alışverişe çıktım ve yalnız metroya bindim... Herkes gibi...temelinde şunu düşündüm... Eğerki verecek bir canım varsa alsın allahım ona feda olsun... Ama hala yaşıyorsamda bu nefesi kendime zindan edemem... Bide hep yarın daha iyi olacağım diye düşünerekten birşeyler yapmaya çalıştım...
delümmmm zemuszemus psikolog hatunum benimmm opuyorumnanaktan
paylaşım için tşkler..hayatım cok guzel bir paylaşım..
7ay direnmişsin..dahada gitmessin sen biliyorum hem senin öle bi rahatsızlığın yokkkiii lülülülülülü biz deliyiz deliiiiiiiiiiiiiii :lepi: hadii bakırköye bacımyürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü gamyoncuiremsu
balim cok güzel bi paylasim olmus canim..
gülmeyin ama bende bazen agri kesici kutularinin icine yerlestirdigim bonibonlari yutuyorum,ama ilacmis gibi..insan kendi beynini kandirabilir mi?evet inanarak yaptigin sürece kandirabiliyorsun:))
bu yöntemi yine bir yerde okumustum..hastalarin bir grubuna ilac yerine böyle sekerlemeler verilmis ve iyilesme sürecleri digerleriyle ayniymis:))
hersey olumlu düsünmede bitiyor
Beğendiğine sevindim sevom opuyorumnanaktanBenmi sizden iyiyimm :roflol::roflol:delüyüm ben delüünaniknanikBalım çok güzel bi yazı
eline yüreğine sağlıkalkisalkisalkis
ben senin bizden daha iyi olduğunu düşünüyorum
çünkü sen duygularını dışa dökebiliyosun, ağlıyosun, sızlıyosun, anlatıyosun
ama biz hep içimize atıyoruz, kimseye bişey anlatamıyoruz
balim cok güzel bi paylasim olmus canim..
gülmeyin ama bende bazen agri kesici kutularinin icine yerlestirdigim bonibonlari yutuyorum,ama ilacmis gibi..insan kendi beynini kandirabilir mi?evet inanarak yaptigin sürece kandirabiliyorsun:))
bu yöntemi yine bir yerde okumustum..hastalarin bir grubuna ilac yerine böyle sekerlemeler verilmis ve iyilesme sürecleri digerleriyle ayniymis:))
hersey olumlu düsünmede bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?