buğün çok daha kötüyüm..ananem öldüü.
sinirleirm boşaldı aglıyorum hepp
canım zaten eliimden geleni yapıyorum sürekli bişeler yapıyorum o sinirden sıkıntıdan bir takılar yaptımabajurlar süsledim bunların hepsini 1 ayda öğrendim ve yaptım hayatta yapmazdım sıkılrıdım bana göre değil derdim arkadaşlar buldum hergün biryerlere gidiyoruz sürekli dışardayım anneme artık sölemiyorum zaten Alaah yardımcmız olsun
renkleriene göre degişir amaçlarııı cnm,,şifa veriyor hastalıg göreymş..bende kardeşimden duydum
Ne güzel canım insan başka şeylerle uğraşınca hastalıgını unutuyor değilmi bende kilim dokumaya gidiyorum öğleden sonra akşam gelıyorum ewe eşim gelmeden yemegımı yapıyorum çok rahatlıyorum.Şimdi sanki hiç birşeyım yok gibi ama bir an geliyor ki daralıyorum başım uyuşuyor ve titricekmişim gibi oluyor artık çevremdekilere belli etmemeye çalışıyorum çünkü onlarda benımle beraber üzülüyorlar.Ama pazar günü benı acile götürün diye tutturdum erkek kardesım hayır dedı eşimde götürmedi kayınvalıdemem gittim orası kalabalık ve neşeli idi çok rahatladım orda akşam da kız kardesım ıle ewımız yanyana onu ewınde kaldım gece süperdi ama ilk başta kalbım biraz çarptı sora uyumuşum..
Kilim dokumak harika bir fikir:))
Ewt canım harıka degılmı çok degısık bir uğraş.Şimdi biraz sıkıntım var ama inanıyorum geçicek yatana kadar inş.
Ne güzel canım insan başka şeylerle uğraşınca hastalıgını unutuyor değilmi bende kilim dokumaya gidiyorum öğleden sonra akşam gelıyorum ewe eşim gelmeden yemegımı yapıyorum çok rahatlıyorum.Şimdi sanki hiç birşeyım yok gibi ama bir an geliyor ki daralıyorum başım uyuşuyor ve titricekmişim gibi oluyor artık çevremdekilere belli etmemeye çalışıyorum çünkü onlarda benımle beraber üzülüyorlar.Ama pazar günü benı acile götürün diye tutturdum erkek kardesım hayır dedı eşimde götürmedi kayınvalıdemem gittim orası kalabalık ve neşeli idi çok rahatladım orda akşam da kız kardesım ıle ewımız yanyana onu ewınde kaldım gece süperdi ama ilk başta kalbım biraz çarptı sora uyumuşum..
başın sağ olsun cnm.ALLAH rahmet eylesin ananene.sakin ol.geçicek merak etme.
canım başın saolsun Allah sabır versin ama çok üzme kendini bende bu rahatsızlık 3.5 ay önce babannemi kaybettikten sonra başladı çünkü çok yıpratma kendini hastalıkta ölümde hep insanlar canlı varlıklar için o şimdi gerçek hayatta Allah mekanını cennet eylesin
Melis, başın sağolsun. Allah geride kalanlara hayırlı ömür nasip etsin.
Allah rahmet eylesin.
hAstalık arkdaşalrım benim iyki varsınız kızlar bana morel oldunuz inanaırmısısn çok kötü oldum onu oraya bırakıp sesizce giderkenBaşın saolsun Melisdeniz canım Allah rahmet eylesin.
bak cnmm çok pahalıBiir araştırayım bari şu bileklikleri pahalımı aceba
hAstalık arkdaşalrım benim iyki varsınız kızlar bana morel oldunuz inanaırmısısn çok kötü oldum onu oraya bırakıp sesizce giderkenbidaha onu görememek içim acıdı,,offf kalbim sızlıyorr,,resimleri kaldı yaa acım hafilese accık,,,inş geçerr
bak cnmm çok pahalıı deilerrrr
[
Ewt ya tam düzeldim derken tekrar delirecek gibiyım kalbim boğazımda düğümleniyor kızlar üffff dün gece saat 2 de acile gittim çok kötü kalbim çarptı ama acile girince geçti dr derın derın nefes al geçer dedı.Allah ım kimseye anlatamıyorum derdımı eşim de bugün şimdi bana çarpıntı için yarım hap verdı gece rahat yatsın diye beyfendi aceba uyku hapınıda alırsam agırmı olurki çarpıntı hapı ile kızlar bugün sabah erkenden gittim kilim dokumaya ewden attım kendimi akşama kadar dokudum yaaa bu aralar çok hızlıyım nedense bir acele oldu bende
canım hapının birini alıosan diğerini alma çok ilaç yüklenme inan ben ben hiç bişe içmiyorum dayanadığım yere kadar çarpıntı hapı verdi doktor obile yaramadı bana beim nasıl bir bünyem var anlamadım hiçbişeyi kaldırmıo paasiflora içiom etki etmio ama artık acile gitme hiçbir faydası yok bak eşinde üzülüyodur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?