ya evet arkadaslar bu site cok ii geldi bana artik burayatakilacagim sende 30 yasindasin cok guzel yasit sayiliriz ama hickimsem yoktur bazan cocuklarima iyi annelik yapamadigimi cok zayif bir insan oldugumu dusunuorum gercektende öyle ne yapalim her zaman sukretmeliyiz biraz önce bir yazi okudum bir arkadasimiz iki cocugunu birden kaybetmis cok uzuldum diyorum Allahim cocuklarima birsey olursa ben hastadim onlara bakamadim diye pisman olurmuyum oturdum agladim...ama hastadim ama yemeklerini hep verdim belki bu kadar buyutmemde bir nimetttibilmiyorumkismile
basardim ..
bence doktorunu değiştir ..
ama muhakkak bi psikiyatr git ..
arada gir buraya içini boşalt ..
kocanlada konuş yürüymüyorsa bi evlilik uzatmanın alemi yok
ben mutsuz anne babanın çocuğuyum ..
çocukluğumda ki mutsuzluğumun faturasını hala ödüyorum ..
illa şiddet gerekmez çocukların etkilenmesi için..
hmm tabiki sizin neler yasadiginizi bilemem tabiki haklisiniz benim ailemdede kavga oluyordu fakat annem hp alttan aliyordu babam kizardi annem balkona cikar aglardi hic cevap vermezdi ama sicacik bir aile hayatimiz vardi hepimiz ayni syi yerdik kardeslik anne babaya saygi sevgi yani mutluydum eski aile yapilari cok guzeldi bilirsiniz annelerimiz sabirli kadinlardi neyse ya cocuklarimin hatirina diyecegim cunku babaligi guzel yapiyor catismalarimiz tabiki oluyor birde konusmayi becerebilsek yani babaligini bir cocuklarim yasasin yoksun kalmasinlarŞeniziste bu baska bir manasi yok simdilik sonra duzelirmi bilmiyorum zayif tarafini aldimi yandin istegi hööööt deyince korkmam 4 yil hastalandim öyle yurudu simdide diyorum birazda sen hastalan 4 yil da öyle yurur önceden hemen hastaliga teslim oluyordum kendimi cokda savunmuyordum aglamak yatmak konusmak yok simdi degismeler var hayatimda kendime guvenim gelmeye basladi eee hepte hastalanip aptal durumuna dusemembasardim ..
bence doktorunu değiştir ..
ama muhakkak bi psikiyatr git ..
arada gir buraya içini boşalt ..
kocanlada konuş yürüymüyorsa bi evlilik uzatmanın alemi yok
ben mutsuz anne babanın çocuğuyum ..
çocukluğumda ki mutsuzluğumun faturasını hala ödüyorum ..
illa şiddet gerekmez çocukların etkilenmesi için..
linkin doğru olduğuna eminmisin yoksa ben mi beceremedim.ah bu arada dün gece çok kötüydüm kızlar sanki kalkıp kendimi aşağı atacakmışım gibi geldi.of ne kötüydü.hembunu istemiyorum hemde sanki bunu yapmama az kalmıştı nerdeyse.kendimi zor tuttuğumu hissettim sanki
ilaçları azalttın ya gececektır merak etme bu durum
napım ben de ev iş arası mekık dokuyorum
genelde ıs yerınde cok bunalıyorum bazen nefes alamıo gbı oluyorum ama gecıo
bılıyorum yanlız yasadıgını daha onceden anlatmıstın
inş sen de ıı olursun canım
canım sen nasılsın sen de bırakmıstın değil mi ilaçlarını
evet haklısın bence de dr unu değiştirmeli
Herşeyin hayırlısı olsun senin için güzelim ..Bana dua edin kızlar.
Birkaç gün sonra, artık kabusum haline gelmiş olan yere gidiyorum kısmetse.
Ve evde yalnız kalamadığım için yurda kayıt yaptırmayı düşünüyorum.
Her ne kadar dışarıdan rahat görünsem de, bana imrenenler olsa da, ben rahat değilim, kafam rahat değil. Ders çalışamıyorum. Sürekli gelecek endişesi yaşıyorum. Haftasonu, tatil günleri artık bunları düşünmekten sıkıldım.
Bana dua edin, hakkımda hayırlısı olsun ve hakkımda hayırlı olacak bir karar vereyim inşallah.
ben de inanç eksıklıgınden kaynaklandıgına ınanmıyorum
saçmalık .
ilaca ben de karşı değilim ama kesin çözüm sağlamıyor geçici oluyor işte
iyi olmana sevındım tembelpostaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?