lasz adet olmak isteyenler,deneyin grn 'soan kr' mkemmel sonu veriyor.

bayanlar peki bu soğanın kabuğunu hep soyuyomuyuz yoksa az da olsa kahverengi kısmından bırakıyomusunuz?sizler nasıl uyguladınıız.. :uhm:

kabuğunu soyuyosun ama ince dış katmanını sonrada 4 e böl karpuz dilimi şeklinde ve kaynayan 2,5 bardak suya at ağzını kapa 5 dk öle kaynat bardağa süzgeçle süz ve ılınınca bi dikişte iç allah şifalar versin hepimize inş benim pazartesi ilk uygulamam bitiyo ordanda tarçın bal çörek otunu deniceöm

bişi diicem ben soğan kürünü yapmaya başladım ama benım endometriyosiztime ii gelmedi kalın bağırsağımda yapışıklıklar olduu için normalde wc ye zor çıkıyom ve gazımı zor çıkarıyom acayip gaz sancısı yaptı hastanelik oldum bence iice araştırmadan her bayan yapmasın benım gıbı yan etkileri sizede olabılır uyarmak istedim :)

:bbo::bbo:

ne yapacağımı şaşırdım bende :KK43:

bende de gaz sorunu oldum ama ben çıkarıoyorum sdevamlı yani napim herşeyi yapıyoru m yeterki çcuk olsun sağlığım yerine gelsin

bende yaklaşık 2 aydır regl olamıyorum.test yaptım hamile de değilim. bugün soğan kürüne başladım midem sorunlu olduğu için birazcık yanma oldu ama artık ona da katlanacağız :dance:

bakalım sonuç ne olacak çok merak ediyorum...

arkadaşlar tesadüf mü bilmiyorum ama bu sabah regl oldum. 2 bardak içtim ve başladı sositososito

bu kadar çabuk etkili mi bu kür??

arkadaşlar selam
ben yeniyim burda ama pcos da eskiyim. sogan kurune başlayalı 2 gun oldu normalde bugun adet olmam lazımdı sizce yada normalde ne zaman olurum bu soan kuru ile_? kaçıncı gununda olurum aceba şişlik var çok fena, piskolocim de bozuk habire aglıorum.. insallah bu sey ise yarar..

ne illetmiş bu pcos yaaa oku oku tüm interneti araştır ögren profosor oldum valla prfösör oldum ama bi turlu ilaçsız regl olamıyorum malesef...

sheker ilacsız regl olamıo bazı insanlar eger sen bu tip bi insan olarak yaratılmamıssan yat kalk sukret ve bırak sogan kurunun ne ise yaradıgından bir ömur haberin olmasın ve ihtiyacın olmasın.. ama kısaca sunu diyim yapısal olarak bazı kadınlarda var olan pco sendromundan ileri gelen adet görememe durumunu gideriyor soan kuru..

acıklama için tsk ederim..bnm normalde adetim cok düzenlydi ama gecen ay 21 gün gec oldum bu ayda hala olamadım 3 gündür kahwerengi lekeler war anlam weremedim yaa ilk defa basıma geliyo böyle bişey.kahwerengi leke neden olur bilginz war mı?daha önce adet olmadan bi kac saat önce gelirdi sonra kanamam olurdu ama bu kez cook uzun sürdü bu lekeler fisfisfis

Son düzenleme:
--------------------------------------------------------------------------------

acıklama için tsk ederim..bnm normalde adetim cok düzenlydi ama gecen ay 21 gün gec oldum bu ayda hala olamadım 3 gündür kahwerengi lekeler war anlam weremedim yaa ilk defa basıma geliyo böyle bişey.kahwerengi leke neden olur bilginz war mı?daha önce adet olmadan bi kac saat önce gelirdi sonra kanamam olurdu ama bu kez cook uzun sürdü bu lekeler

sheker doktora gitmende fayda var ama benim bu pcos um böle baslamıstı 22 yasıma kadar hersey normaldi sonra yaklaşık 1 ay gecikmeli kahverengi akıntılar seklinde kısa ve annamsız bi regl den sonra 2-3 ay hic regl olmayıp vucudumda sivilceler kıllar hat safhaya cıktı ve solugu doktorda aldım ki pcos teshisi kondu. insallah seninki oyle deildir. doktora git diyorum, bazen iltihap vs. falan da olabilior idrar yolunda veya yumurtalıklarda bunnar önemsiz bi ilaç veriolar sonra hayat normale dönüor, yada sen bi ilaç kullandıysan düzenini bozacak antidepresan falanlar genelde bozuo, o yuzden sana bu sefer bole olmus olabilir. bunlar sadece tahmin bence endiselenme ve doktora danış.. benimkiler sadece kulaktan dolma bilgiler, insallah hic onemsiz bir seydir ve kolayca düzelir.. iyi geceler...

slm arkadaşlar benim adet tamamen düzensiz ne zaman olacağını hiç bilemiyorum 15 gün kala demişsiniz ama ben herhangi bir zaman başlasam olurmu

kızlar ben faydasını göremedim faydasını görenler yazsın 3,5 aydır adet göremiyorum hala göremedim

doktora gitmediniz mi 3,5 ay uzun bi zamn.genelde bi rahatsızlık olunca adet gecikmesi oluyomuş.bnde bu ay adet olmadım yaa cok koyu akıntım oldu 5 gün Çok üzgünüm çoook ilk fırsatta dr a gidicem bnce sizde gidin yanlış bişeler oldugunu simgelio bu düzensizlikler.we önemlisi de bi enfeksiyonun oraya yerlesip ilerlemesine müsade etmeyelim :a015:

3.5 ay konusunda bende sheker e katılıorum uzun bi süre doktorla görüştünüz mü sebebi pcos olmayada bilir belki baska bir seydir_?
ya bi de bu sogan kürü cidden etki edio mu ya inanması güç

X