lasz adet olmak isteyenler,deneyin grn 'soan kr' mkemmel sonu veriyor.

Merhaba kizlar. Bende dunder beri sogan kuru deniyorum. Kistim var ve adetim surekli duzensiz oluyor. umarim yan etkisi olmazda kistim yok olur.

Merhaba kizlar. Bende dunder beri sogan kuru deniyorum. Kistim var ve adetim surekli duzensiz oluyor. umarim yan etkisi olmazda kistim yok olur.
Ben cok ictim sogan kuru canim bi ise yaramadi

Merhaba ben cok az adet oluyorum normal de her ay duzenli olurdum adetim iyi olurdu bu ay olmadim gibi bisey siyah renkte kan geliyor korkuyorum bisey var diye sogan suyu ictim ve bugun basladim ne kdr surede adet olurum gecen ay adetimin ilk günü serum takilmistim etkisi olur mu adet olmak istyrm yoksa strese gryrm
Canim ben sogan kurunu. Denedim ise yaramadi

Cok faydasini gorenleri okudum burdam simdi kararsiz kaldim. Bugun 7gunum. 3gununde yumurta beyazi akintim olmusdu. Adetinde 15gunuydu. Bilemedim iltahabmi yoksa yumurtama akintisimi
Bilmiyorum ki canim belki sende ise yaramistir

Kucuk kistlerim var. Bide yumurtam zamaninda buyuyub catlamiyor. 3yil 7aydir evliyim. Ama cocuk olmuyor

Kucuk kistlerim var. Bide yumurtam zamaninda buyuyub catlamiyor. 3yil 7aydir evliyim. Ama cocuk olmuyor
Insallah sana iyi gelir benimde sol yumurtaligimda kucuk kistlerim var sagda bitane var ama ameliyatla alinacak kadar degil. Benim adetlerim cok duzensiz yumurtamin catlayip catlamadigini bilmiyorum doktor. Bunun icin birsey demedi

Insallah sana iyi gelir benimde sol yumurtaligimda kucuk kistlerim var sagda bitane var ama ameliyatla alinacak kadar degil. Benim adetlerim cok duzensiz yumurtamin catlayip catlamadigini bilmiyorum doktor. Bunun icin birsey demedi
inweALLAH canim. ALLAHİM her kesin yardimcisi olsun. Benimde kistim 33mm doktorum hamileliye engel degil dedi. Ama adet doneminde cok agrim oluyor.

inweALLAH canim. ALLAHİM her kesin yardimcisi olsun. Benimde kistim 33mm doktorum hamileliye engel degil dedi. Ama adet doneminde cok agrim oluyor.
Cok zor ya Rabbim yarfimcimiz olsu.

Hayir cnm ben kullanmadim benim yumurtaliklarimda sorun yok prolaktainim yuksek benim

X