- 7 Mart 2017
- 3
- 1
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben cok ictim sogan kuru canim bi ise yaramadiMerhaba kizlar. Bende dunder beri sogan kuru deniyorum. Kistim var ve adetim surekli duzensiz oluyor. umarim yan etkisi olmazda kistim yok olur.
Canim ben sogan kurunu. Denedim ise yaramadiMerhaba ben cok az adet oluyorum normal de her ay duzenli olurdum adetim iyi olurdu bu ay olmadim gibi bisey siyah renkte kan geliyor korkuyorum bisey var diye sogan suyu ictim ve bugun basladim ne kdr surede adet olurum gecen ay adetimin ilk günü serum takilmistim etkisi olur mu adet olmak istyrm yoksa strese gryrm
Cok faydasini gorenleri okudum burdam simdi kararsiz kaldim. Bugun 7gunum. 3gununde yumurta beyazi akintim olmusdu. Adetinde 15gunuydu. Bilemedim iltahabmi yoksa yumurtama akintisimiBen cok ictim sogan kuru canim bi ise yaramadi
Bilmiyorum ki canim belki sende ise yaramistirCok faydasini gorenleri okudum burdam simdi kararsiz kaldim. Bugun 7gunum. 3gununde yumurta beyazi akintim olmusdu. Adetinde 15gunuydu. Bilemedim iltahabmi yoksa yumurtama akintisimi
Evet onbesgun denedim sonra bir hafta ara verdim sonra bi onbesgun daha ictimSen nasil denedin ? 15gunmu ?
Evet onbesgun denedim sonra bir hafta ara verdim sonra bi onbesgun daha ictim[/QUOTE
Canim senin sikintin neydi peki ?
Canim senin sikintin neydi peki ?Evet onbesgun denedim sonra bir hafta ara verdim sonra bi onbesgun daha ictim
Canim senin sikintin neydi peki ?[/Q
Pko ve prolaktain yuksekligi cocuk istiyrouz bir yillik evligim o yuzden ictim ama. Ictim senin sorunun ney canim
Insallah sana iyi gelir benimde sol yumurtaligimda kucuk kistlerim var sagda bitane var ama ameliyatla alinacak kadar degil. Benim adetlerim cok duzensiz yumurtamin catlayip catlamadigini bilmiyorum doktor. Bunun icin birsey demediKucuk kistlerim var. Bide yumurtam zamaninda buyuyub catlamiyor. 3yil 7aydir evliyim. Ama cocuk olmuyor
inweALLAH canim. ALLAHİM her kesin yardimcisi olsun. Benimde kistim 33mm doktorum hamileliye engel degil dedi. Ama adet doneminde cok agrim oluyor.Insallah sana iyi gelir benimde sol yumurtaligimda kucuk kistlerim var sagda bitane var ama ameliyatla alinacak kadar degil. Benim adetlerim cok duzensiz yumurtamin catlayip catlamadigini bilmiyorum doktor. Bunun icin birsey demedi
Cok zor ya Rabbim yarfimcimiz olsu.inweALLAH canim. ALLAHİM her kesin yardimcisi olsun. Benimde kistim 33mm doktorum hamileliye engel degil dedi. Ama adet doneminde cok agrim oluyor.
Evet canim yaa(((. Peki sen yumurtaliklarin icin bir ilac kullandinmi ?Cok zor ya Rabbim yarfimcimiz olsu.
Evet canim yaa(((. Peki sen yumurtaliklarin icin bir ilac kullandinmi ?[/Q
Yumurtaliklarimda sorun yok benim dpktor hersey iyi dedi benim prolaktainim yuksek canim
İnweALLAH yakin zamanda iyi haberler alirsin.Hayir cnm ben kullanmadim benim yumurtaliklarimda sorun yok prolaktainim yuksek benim