- 3 Ağustos 2009
- 30
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pko luyum,regl düzensizliğim var ilaçsız regl olamıyordum.ibrahim saraçoğlunun sitesinde soğan kürünü okudum ve denemeye karar verdim.sonuç harika
tamamen rahimi temizlediğini düşünüyorum.son 1 yıldır sürekli yumurtlama ve regl düzensizliğinden ilaç kullanıyordum.ilaçsız regl olamıyordum soğanı içene kadar.
2 ay önce içmeye başladım ilk ay biraz gecikti reglim ama bu ay tam hesapladığım gün de regl oldum.
tadı kötü ama denemekte fayda var
herkese özellikle pko lulara tavsiye ederim.
ayrıca benim prolaktin hormonum da yüksek onun içinde hayıt tohumu içmeye başladım
etkilerini buradan paylaşırım artık.
SOĞAN KÜRÜ
1 tane yemeklik orta boy soğanın dış kabukları soyulur 4'e bölünür ve 2 su bardağı kaynamış suyun içine atılıp 5 dk ağzı kapalı bir şekilde kaynatılır.ılık olarak sabah-akşam veya öğle-akşam olmak üzere günde iki öğün yemeklerden 10-15 dk önce içilir.
ilk deneme=adete 15 gün kala başlanır.
2.3.4....deneme=adete 10 gün kala devam edilir.
endometrium kisti olanlar,polikistik overliler deneyin bence eminim faydasını göreceksiniz ama düzenli kullanım şart bence!
konu eski ama kullananlar da memnunmuş
yalnız bir kaç sorum var
benim yılda bir veya iki adetimde gecikme olurdu
özellikle nişanlılık döneminde çok gecikti bende strese bağladım
hatta yeni pkos denildi ama başka bir dr o kadar ciddi kistin yok pkos denilemez dedi neyse
son iki aydır adetim gecikiyor. özellikle bu ay 14gündür gecikti (yani reglimin 1.gününden bu yana 44 gün geçti)
şiştim patlayacağım sanki.
bir de geriliyorum,sinirliyim anlatamam
bu soğan kürüne başlasam ne zaman regl olabilirim??
gecen ay dayım vefat etti çok üzüldüm etkisini yeni üzerimden atıyorum
acaba bu durumun etkisi olmuş olabilir mi???
konu eski ama kullananlar da memnunmuş
yalnız bir kaç sorum var
benim yılda bir veya iki adetimde gecikme olurdu
özellikle nişanlılık döneminde çok gecikti bende strese bağladım
hatta yeni pkos denildi ama başka bir dr o kadar ciddi kistin yok pkos denilemez dedi neyse
son iki aydır adetim gecikiyor. özellikle bu ay 14gündür gecikti (yani reglimin 1.gününden bu yana 44 gün geçti)
şiştim patlayacağım sanki.
bir de geriliyorum,sinirliyim anlatamam
bu soğan kürüne başlasam ne zaman regl olabilirim??
gecen ay dayım vefat etti çok üzüldüm etkisini yeni üzerimden atıyorum
acaba bu durumun etkisi olmuş olabilir mi???
benm de reglpko luyum,regl düzensizliğim var ilaçsız regl olamıyordum.ibrahim saraçoğlunun sitesinde soğan kürünü okudum ve denemeye karar verdim.sonuç harika
tamamen rahimi temizlediğini düşünüyorum.son 1 yıldır sürekli yumurtlama ve regl düzensizliğinden ilaç kullanıyordum.ilaçsız regl olamıyordum soğanı içene kadar.
2 ay önce içmeye başladım ilk ay biraz gecikti reglim ama bu ay tam hesapladığım gün de regl oldum.
tadı kötü ama denemekte fayda var
herkese özellikle pko lulara tavsiye ederim.
ayrıca benim prolaktin hormonum da yüksek onun içinde hayıt tohumu içmeye başladım
etkilerini buradan paylaşırım artık.
selam canım benim de aynı problemim var pkos luyum ve regl düzensizliğim had safhada..bu soğan kürü gerçekten çok iyi diye duyuyorum ve okuyorum herkesten.arkadaslar bana bi yardımcı olur musunuz