lasz adet olmak isteyenler,deneyin grn 'soan kr' mkemmel sonu veriyor.

kızlar benimde adet düzensizliği problemim var. soğan kürünü yapmayı çok istiyorum. denedim ama daha ilk yudumumda çıkardım. sonra tekrar denedim ama bi türlü içemiyorum. içemeyenler için limon sıkılabilir diye duydum. öyle yapan var mı? kızlar siz bunu nasıl içiyorsunuz?? bu arada ben 15 gündür aslan pençesi kürünü uyguluyorum. ilacı bırakalı 40 günü geçti ama hala adet olmadım :KK43: artık ilaç kullanmak istemiyorum. alternatif tıptan medet umuyorum :)

kızlar hepinize merhaba öncelikle,hepinizi çok iyi anlıyorum ,benim de hikayem çoğunuzdan farksız,kendimi bildim bileli hep düzensiz adet,sayısız doktora gittim artık soğudum , hep aynı klasik bir test yapılır sonra filanca hormonun düzensiz ,bir doğum kontrl hapı sonuç mu hep aynı ,yıllarca dogum k.hapı kullandım,sonra kadınlar kulubu sayesinde hayıt tohumuyla tanıştım, tamamen düzensiz hormonlarımı düzenli hale getirdi yani nispeten eskiye kıyasla.şu an herhangi birşey kullanmıyorum bazen adaçayı bazen yine hayıt ama 2 aydır yine adet olamıyorum.doktora gittim hormonların çok düzenli dedi saat gibiymiş iyi de o zaman neden adet olamıyorum?şimdi sizlerden soğan kürünü öğrendim onu deneyecegim.bu arada evliyim(2.5 yıllık) 2 yıl vajinismusla mücadele ettim (bu kadınlar ne güçlü varlıklar bu kadar soruna.....)yendim sayılır çocuk da düşünüyorum bakalım .bu kadar özgürce kendini hiç kimseye açamıyorsun iyi ki bu site var.

pko luyum,regl düzensizliğim var ilaçsız regl olamıyordum.ibrahim saraçoğlunun sitesinde soğan kürünü okudum ve denemeye karar verdim.sonuç harika
tamamen rahimi temizlediğini düşünüyorum.son 1 yıldır sürekli yumurtlama ve regl düzensizliğinden ilaç kullanıyordum.ilaçsız regl olamıyordum soğanı içene kadar.
2 ay önce içmeye başladım ilk ay biraz gecikti reglim ama bu ay tam hesapladığım gün de regl oldum.
tadı kötü ama denemekte fayda var
herkese özellikle pko lulara tavsiye ederim.
ayrıca benim prolaktin hormonum da yüksek onun içinde hayıt tohumu içmeye başladım
etkilerini buradan paylaşırım artık.

Canim bisey sorcam. Bende 4 gun once icmeye baslamistim ams iki gundur yogunlukdan icemedim. Simfi kaldigim yerden devam mi ediym yoksa 15 gun daha mi icmeyelim

Arkadaşlar adetim gecikti 2 gün test yaptım negatif..Şimdi soğan suyuna başlasam adet olabilirmiyim?Deneyen var mı günü geçtikten sonra...Cevap verirseniz sevinirimm...

çok duydum bende bu soğan kürü hayıt tohumu tarzı alternatif tıptan doğma şeyleri ama denemek nasip olmadı çok karışık geliyor bana ve midem zaten rahatsız kaldırır mı bu tür şeyleri bilmiyorum inşallah faydası vardır ..:26:

SOĞAN KÜRÜ
1 tane yemeklik orta boy soğanın dış kabukları soyulur 4'e bölünür ve 2 su bardağı kaynamış suyun içine atılıp 5 dk ağzı kapalı bir şekilde kaynatılır.ılık olarak sabah-akşam veya öğle-akşam olmak üzere günde iki öğün yemeklerden 10-15 dk önce içilir.

ilk deneme=adete 15 gün kala başlanır.
2.3.4....deneme=adete 10 gün kala devam edilir.

endometrium kisti olanlar,polikistik overliler deneyin bence eminim faydasını göreceksiniz ama düzenli kullanım şart bence!

Adet olmuyosak nasıl 15 gün kala başlayabiliriz ki?
Önce ilaçla adet olup sonrasında mı bunu hesaplamalıyız?

Merhaba arkadaşlar 20 yaşındayım kendimi bildim bileli adet düzensizliği yaşıyorum doktora gittim hormon testi vs hiç bişey çıkmadı doğum kontrol hapı verip yolladılar bu yaşta başlamak istemedim ve kullanmadım.Ortalama 12 gündür soğan kürü içiyorum hala adet olamadım yüzümde sivilceler çıkıyodu sadece onlara işe yaradı bu soğan kürü ama devam edicem yılmak yok

konu eski ama kullananlar da memnunmuş
yalnız bir kaç sorum var
benim yılda bir veya iki adetimde gecikme olurdu
özellikle nişanlılık döneminde çok gecikti bende strese bağladım
hatta yeni pkos denildi ama başka bir dr o kadar ciddi kistin yok pkos denilemez dedi neyse
son iki aydır adetim gecikiyor. özellikle bu ay 14gündür gecikti (yani reglimin 1.gününden bu yana 44 gün geçti)
şiştim patlayacağım sanki.
bir de geriliyorum,sinirliyim anlatamam
bu soğan kürüne başlasam ne zaman regl olabilirim??
gecen ay dayım vefat etti çok üzüldüm etkisini yeni üzerimden atıyorum
acaba bu durumun etkisi olmuş olabilir mi???

yalnız bir kaç sorum var
hatta yeni pkos denildi ama başka bir dr o kadar ciddi kistin yok pkos denilemez dedi neyse
son iki aydır adetim gecikiyor. özellikle bu ay 14gündür gecikti (yani reglimin 1.gününden bu yana 44 gün geçti)

Soğan kürü kullanmadım ama gezikme sebebin büyük ihtimal üzüntü stres. soğan kürü uygulamak biraz oyalayıcı bana göre, internetten adet söktürücü bitki çaylarının bitkilerini öğrenip onu yapmanı tavsiye ederim. daha kullanışlı

merhaba arkadaşlar ben 24 yaşındayım bekarım 2,5 aya yakındır adet olmuyorum en son doktora gittiğimde rahim duvarın ince dedi ve 4,45 di sanırım sooğan kürü nü duydum kullandım 15 gün dün bitti ama bende etki etmedi ve bu arada 2. kez doktora gittim duvarın yine ince dedi 3mm yazdı banada söylemiyo ne olduğunu adamakıllı. gelişmiş ultrasonla bakıcam dedi 15 gün sonrasına gün verdi ama ben çatlicam artık bu adet olamamak deli ediyo adamı. ve burada soğan kürünün rahim inceliğine de yol açtığını okudum acaba ikinci gidişimde daha da ince olması buna mı bağlı bi daha uygulamaya da korkuyorum bu yüzden adette olamıyorum ne yapmalıyım başka sizce havuç tohumu duydum onu denicem 1-2 gün içinde ama bişey biliyosanız yardım edin lütfennn..

tarlusal kullandım 10 gün oldu ama adet olmadıım ve çok sıkıntılıyım doktora gidicem soğan kürü denesemmi acaba

kızlar bende denedim gerçekten çok iyi adet çok iyi gelior denemenizi tavsiye ederim ben limon sıktım içine ozaman iyi olu:KK70::KK1:

Ben kullandığm korunma iğnesi yüzünden hala adet olmuyorum tahmini 3 5 aydan beri soğan kürüne başladm bakalm işe yararsa paylaşırmm

yalnız bir kaç sorum var

Senin gibi stresli günler geçirbayan arkadaşlarımve yaşça üyük ablalar var. Hatta birinin oğlu kız kaçırmış ve kızın ailesi tarafından dayak yemiş eve yarı ölüsü gelmiş bu kadar zor günler geçirince adet olamamış ve soğan kürünü önerdim ona O da denemiş ve denemez olaydım demiştibana :) yani sende dene

pko luyum,regl düzensizliğim var ilaçsız regl olamıyordum.ibrahim saraçoğlunun sitesinde soğan kürünü okudum ve denemeye karar verdim.sonuç harika
tamamen rahimi temizlediğini düşünüyorum.son 1 yıldır sürekli yumurtlama ve regl düzensizliğinden ilaç kullanıyordum.ilaçsız regl olamıyordum soğanı içene kadar.
2 ay önce içmeye başladım ilk ay biraz gecikti reglim ama bu ay tam hesapladığım gün de regl oldum.
tadı kötü ama denemekte fayda var
herkese özellikle pko lulara tavsiye ederim.
ayrıca benim prolaktin hormonum da yüksek onun içinde hayıt tohumu içmeye başladım
etkilerini buradan paylaşırım artık.
benm de regl
düzensizliğim var nasıl kullanıyosunuz

arkadaslar bana bi yardımcı olur musunuz
selam canım benim de aynı problemim var pkos luyum ve regl düzensizliğim had safhada..bu soğan kürü gerçekten çok iyi diye duyuyorum ve okuyorum herkesten.
2 bardak kaynayan içme suyunun içine orta boy bir soğanı 4 e bölüp atıyorsun.5 dakika kaynatıp süzüp içebildiğin kadar sıcak içiyorsun.ibrahim saraçoğlu yarım saatten fazla bekletmeyin bardakta diyordu fermente oluyormuş.
adetin bitiminden 7-10 gün sonra başlayıp 15 gün devam ediyorsun.
2.dönemde adetin bitiminden 2 gün sonra diyen de var 2.adete 10 ün kala diyenler de..ve 5-7 gün arası uygulayın diyenler de var 10 gün daha diyenler de.
ama benim okuduğum sitede ibrahim saraç oğlunun kitabından alındığı kaynak gösteriliyordu ve şöyleydi o tarif: ilk uygulamaya başladığıında adetin bitiminden 10 gün sonra başlıyorsun.15gün uyguluyorsun.adetin bitiminden 2 gün sonra tekrar başlayıp 10 gün yapıp bırakıyorsun.
3 ve 4. dönem de bu şekilde adetin bitminden 2 gün sonra başlayıp 10 gün.
ben böyle uygulamayı planladım.10.güne geleyim diye bekliyorum inşalah yardımcı olabilmişimdir.

Merhaba ben cok az adet oluyorum normal de her ay duzenli olurdum adetim iyi olurdu bu ay olmadim gibi bisey siyah renkte kan geliyor korkuyorum bisey var diye sogan suyu ictim ve bugun basladim ne kdr surede adet olurum gecen ay adetimin ilk günü serum takilmistim etkisi olur mu adet olmak istyrm yoksa strese gryrm

X