lasz adet olmak isteyenler,deneyin grn 'soan kr' mkemmel sonu veriyor.

lame: bu gecen 3.5 ay adet olmadın da kıllanma sivilcelenme falan olmadı mı? sogan kurunu denemene ragmen olmadı dimi?

ben sogan kürünü yaptım ama 1 kez içtim o da sorasında midem ccoook fena oldu bi daha içmeye cesaret edemiyorum yaaa :bbo:

yani benim merak ettiğim şu sogan kürü kullanmak herkeste işe yarıor mu? yoksa yaramayanlar da var mı?

arkadaşlar merhaba,

ben yıllardır pkolıyım şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum tedav için ikisi birlikte olur mu denemek istiyorum ama ilacımı da bırakmak istemiyorum :dilcikar:

minito, saracoglunun konusmasında dinlemistim, benim kurlerimi kullanmak icin ilacların tümünü bırakmanız gerek diodu hatta ben o yuzden uzun bi süre tereddüt ettim bırakıp sogan kuru yapım mı mı yapmıım mı diye ya bıraktım deniyorum ama bu sogan ise yarayacak mı acep pek umudim yok,
sen hangiilacı kullanıosun minito?
bide ilac bırakma süreci nasıl oluyor mesela doktor ilacı bırak sona ilk adetinde gel tahlil yapalım dedi ama anacım bvıraktıktan sona tahlil verecek adetim bile olmadı ki noolcak bu is yaaa

sogan suyunu zayflamak için kulanıo bnm cewremdeki herkess..ama bnce dr un werdgi kullandgınz ilacınızı bırakmayın.tedawiyi bırakmış olursunzz daha da ilerlerse hastalıgınz :eek:lmaz:

minito, saracoglunun konusmasında dinlemistim, benim kurlerimi kullanmak icin ilacların tümünü bırakmanız gerek diodu hatta ben o yuzden uzun bi süre tereddüt ettim bırakıp sogan kuru yapım mı mı yapmıım mı diye ya bıraktım deniyorum ama bu sogan ise yarayacak mı acep pek umudim yok,
sen hangiilacı kullanıosun minito?
bide ilac bırakma süreci nasıl oluyor mesela doktor ilacı bırak sona ilk adetinde gel tahlil yapalım dedi ama anacım bvıraktıktan sona tahlil verecek adetim bile olmadı ki noolcak bu is yaaa

Canım evet ya sonu nereye kadar gidecek bilmiyorum ben önce diane-35 ile başladım ve 6 ayda yaklaşık 10 kilo aldım :dilcikar: sonra yasmin kullandım allığım kiloları bi güzel geri verdm hihoyyyt en son tahlillerimden sonra yazz diye yeni bi hap çıkmış doktorum onu önerdi yan etkisi en az dedi 3 aydırda onu kullanıyorum memnunum şimdilik sen ne kullanıyorsun canım bende senın gibi ya bırakırdı adet olmazsam diye düşünüyorumm :1ninca:

canım pardon atlamışım hormon tahlilleri adetin 2-3. günü yapılıyor bırak dediği verdiğin bi hafta arada adet olduğunda gitmeni söylemiştir büyük ihtimalle bana haber ver olur mu soğna kürü işe yarıyormuuuuuu

arkadaşlar soğun küründe 3. günüm ve bu sabah adet olmaya başladım.şimdilik geliyor ama kesilir diye kokruyorum. 8-9 gün gecikti. şimdi pıhtı şeklinde küçük küçük parçalar geliyor.herhalde zor söküldüğü için böyle oluyordur değil mi kızlar

ya minito ben diane kullandım bir yıldır işte sona gittim, dr bırak bi seyrine bakalım senden tahlil isticem adet olunce dedi, fakat bıraktıktan sona 1 ay gecti ne adet ne bise (ben tahmin ediodum böle olcaını) BENDE TAM ADET olmam gereken gunde basladım bu küre, ama tık yok, sadece o pis kokuyu tum benligimde hissediorum o kadar ::)) bakalım sabretmeye calısıorum su an 10. gunumdeyim hafif kasık hafif karın agrısı var ama adet yok.. haberdar ederim ..

ama yani soyle bi tahminim var, bu sogan kuru var olan kistleri temizlio bizde su an ilac kullanmıs olmaktan ötürü kist kalmadıgı icin yine olamıoruz,, ne zaman ki aylarca olmaya olmaya kistler gene olusacak, sona sogan kuru o kisleri patlatmak üzere görevini yapacak,, yani bu yeni tahminim bilemiorum tabe doru mu diil mi

yani var ya arkadaslar bi kıza beddua etmek istiosanız pcos lara gelesin diyin die size akıl vereyim ay bu ne yaaa aaaa profosor oldum okuya okuya

mninitoo doktor ilacı bırak ilacı bıraktıktan sonaki ilacsız ilk adetinde bakıcam dedii.. yani ilacı bıraktıktan sonaki 5. gun olunandan diil bi sonaki aykinden..
hadi be sogan hadi be soğaann..

arkadaşlar soğun küründe 3. günüm ve bu sabah adet olmaya başladım.şimdilik geliyor ama kesilir diye kokruyorum. 8-9 gün gecikti. şimdi pıhtı şeklinde küçük küçük parçalar geliyor.herhalde zor söküldüğü için böyle oluyordur değil mi kızlar

neseli kız sen soganın 3.gunu adet gordun peki ne zamandır adet olmuyordun_

ya minito ben diane kullandım bir yıldır işte sona gittim, dr bırak bi seyrine bakalım senden tahlil isticem adet olunce dedi, fakat bıraktıktan sona 1 ay gecti ne adet ne bise (ben tahmin ediodum böle olcaını) BENDE TAM ADET olmam gereken gunde basladım bu küre, ama tık yok, sadece o pis kokuyu tum benligimde hissediorum o kadar ::)) bakalım sabretmeye calısıorum su an 10. gunumdeyim hafif kasık hafif karın agrısı var ama adet yok.. haberdar ederim ..

ama yani soyle bi tahminim var, bu sogan kuru var olan kistleri temizlio bizde su an ilac kullanmıs olmaktan ötürü kist kalmadıgı icin yine olamıoruz,, ne zaman ki aylarca olmaya olmaya kistler gene olusacak, sona sogan kuru o kisleri patlatmak üzere görevini yapacak,, yani bu yeni tahminim bilemiorum tabe doru mu diil mi

Evet canım haklısın sanırım zaten doktorun verdiği tedaviyi bırakıp soğan kürüne başlamak çok mantıklı gelmedi ama sen dene bakalım sonuç alırsan bende başlarımmm :ecrin_bebek:

kızlar 40günü geçti olamadım ya.. işe yarar mı acaba? adet olmadan 10 gun önce denıyorda...

bnde esra ceyhana katıldığında görmüştüm ibrahim saracoğlunun bu formülünü:KK43:
denicem inş bende.:KK43: korkuroum ya .. ya cocğum olmazsa die :KK43::KK43::KK43: Allah korusun. Allah hepimize versin hayırlı ve sağlklı ins :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
yani var ya arkadaslar bi kıza beddua etmek istiosanız pcos lara gelesin diyin die size akıl vereyim ay bu ne yaaa aaaa profosor oldum okuya okuya

delikafaduldendelikafadulden

allah kimseye vermesin ama çağımızın hastalığı bu
hep hormonlu yiyeceklerden ya dengesiz beslenmeden kaynaklanıyo
2005 yılında farkettim belkid eönceleride vardı çünkü kendimi bildim bileli düzensiz adet olurum

selam arkadaşlar
ben bugun doktorla konustum dedimki, ilacı bıraktım 5 gun sona adet oldum sona onun uzerinden yaklaşık 40 gun geçti hala adet olmadım dedm o da 10 gun daha bekle sona gel muayneye dedi.
ve dediki, sakın kilo alma ve hareketli ol spor yap dedi
( pcosun sebebi insulin hormonuymuş ya ,o sebeple sanırım kilo alma diyor, biraz daha hareketlenmeye çalışacam.)
bu arada sogan kürünün 10. gununu geride bıraktım, biraz ateş basmaya başladı kendimde hissettiğim tek fark ooo..
doktor sogan kurunu yaptıgımı bilmior bilse ne der bilemem,
ben küre tam adet olmam gereken gunde başladım yani bi onceki adetimden 28 gun geçmişti ben soganı içmeye başladım ,yanlış mı yaptım bilmiyorum.

bu hastalğın sebepleri
1.stres
2.hareketsiz yaşam
3.karbonhidrat agırlıklı beslenme

aslında bunlar tetikleyiciler, asıl mesele genlerde, genlerinizde bu yapı mevcutsa şu 3 etkenle karşılaşınca vücut pcos tepkisi veriyor..
o yüzden diyete de hareketliliğe de stressizliğe de önem vermek lazım ama bunlar benim hayatımda hiç kurtulamadığım 3 unsur.. bilmiyorum ne olacak..

X