- 4 Ağustos 2009
- 14
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
minito, saracoglunun konusmasında dinlemistim, benim kurlerimi kullanmak icin ilacların tümünü bırakmanız gerek diodu hatta ben o yuzden uzun bi süre tereddüt ettim bırakıp sogan kuru yapım mı mı yapmıım mı diye ya bıraktım deniyorum ama bu sogan ise yarayacak mı acep pek umudim yok,
sen hangiilacı kullanıosun minito?
bide ilac bırakma süreci nasıl oluyor mesela doktor ilacı bırak sona ilk adetinde gel tahlil yapalım dedi ama anacım bvıraktıktan sona tahlil verecek adetim bile olmadı ki noolcak bu is yaaa
arkadaşlar soğun küründe 3. günüm ve bu sabah adet olmaya başladım.şimdilik geliyor ama kesilir diye kokruyorum. 8-9 gün gecikti. şimdi pıhtı şeklinde küçük küçük parçalar geliyor.herhalde zor söküldüğü için böyle oluyordur değil mi kızlar
neseli kız sen soganın 3.gunu adet gordun peki ne zamandır adet olmuyordun_
ya minito ben diane kullandım bir yıldır işte sona gittim, dr bırak bi seyrine bakalım senden tahlil isticem adet olunce dedi, fakat bıraktıktan sona 1 ay gecti ne adet ne bise (ben tahmin ediodum böle olcaını) BENDE TAM ADET olmam gereken gunde basladım bu küre, ama tık yok, sadece o pis kokuyu tum benligimde hissediorum o kadar ::)) bakalım sabretmeye calısıorum su an 10. gunumdeyim hafif kasık hafif karın agrısı var ama adet yok.. haberdar ederim ..
ama yani soyle bi tahminim var, bu sogan kuru var olan kistleri temizlio bizde su an ilac kullanmıs olmaktan ötürü kist kalmadıgı icin yine olamıoruz,, ne zaman ki aylarca olmaya olmaya kistler gene olusacak, sona sogan kuru o kisleri patlatmak üzere görevini yapacak,, yani bu yeni tahminim bilemiorum tabe doru mu diil mi
yani var ya arkadaslar bi kıza beddua etmek istiosanız pcos lara gelesin diyin die size akıl vereyim ay bu ne yaaa aaaa profosor oldum okuya okuya