evet canım yaaa..ben şimdi düşünüyorum normal adetimi gününde olmuş gibi diger adete 10 gün kala mı yapsam,yoksa senin dedigin gibi adetim başlarsa başladıgı gün mü yapsam bilemedim yaaa...eger 10 gün kala başlarsam 18inde başlamam gerek...:çok üzgünüm:
canım istersenn adetin başlamaısnı bekle adetin başlayınca başla küree. şimdii adete 10 gün kala yaparsan belki gene gecikmeli olabilirr vücudunda dengesini bozabilirsinn. bence adetin başlasınn ve 10 günlük küre başlaa. hem adetinle beraber başlarsann adet günlerinidee doğru düzgün hesaplayabilirsinn. şimdi gecikmeli oluyoo zatenn nezaman başlayacağınıda bilemiyosunn. bence adetinin başlamasını bekle.vücutta kendini toparlasın. adetinle beraber küre başla hem içinide temizlemiş olurrr. inan ben temizlediğine inanıyorumm. normalden farklı bir adet geçirdimm. normalde 4- 5 günü kanamlıı geçirridimm. ama kürü yapmaya başladıktan sonra. inan kanamanın rengi bile farklıydıı. resmenn içerideki pisliğii attıı. ve dünden beridee. çörek otu bal ve tarçın karışımını yiyorumm sabhları aç karına akşamları yemekten 1 saat öncee ve yatmadan birer tatlı kaşığı yiyorumm. sonuçta bu yediğimiz yaptığımız kürlerr zararlı şeyler değill.sende hamilelik varmı canımm