- 17 Eylül 2016
- 67
- 21
- 18
- 39
- Konu Sahibi Golgecicegi85
-
Merhaba kızlar..Kış geldi malum laser epilasyon yaptırmak istiyorum.olumsuz bir deneyim yaşadım daha önce.bir sefer girdim seansa ve hiç dökülme olmadı bu sefer tavsiye üzerine hareket etmek istiyorum. Avrupa yakasındayım.olumlu tavsiyelerinizi bekliyorum.
bir seansta dokulme cok olmuyo zaten daha sonraki seanslarda olur makinadaonemli diot yada alexandrayt cilt tipinize gore daha yuksekleri ciktimi bilmiyorum ama bunlarin altindaki makinalar pek sonuc vermiyo jelli lazer falan hikaye yaniMerhaba kızlar..Kış geldi malum laser epilasyon yaptırmak istiyorum.olumsuz bir deneyim yaşadım daha önce.bir sefer girdim seansa ve hiç dökülme olmadı bu sefer tavsiye üzerine hareket etmek istiyorum. Avrupa yakasındayım.olumlu tavsiyelerinizi bekliyorum.
Her yer kendi makinesini övüyor bir defa yanlış ter cih yaptım bu sefer iyice araştırıp öyle başlamak istiyorum ayrıca laser epilasyon yapan hastaneler hangileridir ?bir seansta dokulme cok olmuyo zaten daha sonraki seanslarda olur makinadaonemli diot yada alexandrayt cilt tipinize gore daha yuksekleri ciktimi bilmiyorum ama bunlarin altindaki makinalar pek sonuc vermiyo jelli lazer falan hikaye yani
istanbulda oturmuyorum oyuzden bilmiyorum ama bunlar makinalarin iyileri internetten arastirip bu makinalari kullanan yerlere bakabilirsiniz ozel hastanlerde yapiyo diye biliyorum birde guzellik merkezleride yapiyo gayet basarili firmalarda var firma olarak arastirin derimHer yer kendi makinesini övüyor bir defa yanlış ter cih yaptım bu sefer iyice araştırıp öyle başlamak istiyorum ayrıca laser epilasyon yapan hastaneler hangileridir ?
bende var bu philipste ben sanki hic bi ise yaramiyomus gibi hissettim banami oyle geldiki lumeami sizinkideBen evde philips kullanıyorum çok memnunum
Evet canım ne zamandır kullanıyorsun? ben geçen sene aldım ilk zamanlar çok düzenli kullandım kıllar yok oldukça savsaklamaya başladım bırakinca olan yerler çıkıyor çıkmayan yerler zaten çıkmıyor.bende var bu philipste ben sanki hic bi ise yaramiyomus gibi hissettim banami oyle geldiki lumeami sizinkide
Ben 1350 ye aldım en son modelini ama şimdi daha ucuza alınırPlips fiyati ne kadar?
allah allah benim tuylerimin %90 profesyonel lazerle bitti zaten 3 5 kilim vardi onlar icin aldim 2 kere kullandim baktim bisey olmuyo biraktim dur yuzume bi deneyeyim simdi :)))Evet canım ne zamandır kullanıyorsun? ben geçen sene aldım ilk zamanlar çok düzenli kullandım kıllar yok oldukça savsaklamaya başladım bırakinca olan yerler çıkıyor çıkmayan yerler zaten çıkmıyor.
Ama düzenli kullanmak önemli ben bayağı erkek kıllı bir kadın olarak çok memnunum yüzde 80 90 çıkmıyor
E zaten senin kalmamış kiallah allah benim tuylerimin %90 profesyonel lazerle bitti zaten 3 5 kilim vardi onlar icin aldim 2 kere kullandim baktim bisey olmuyo biraktim dur yuzume bi deneyeyim simdi :)))
Markası nedir?Evet canım ne zamandır kullanıyorsun? ben geçen sene aldım ilk zamanlar çok düzenli kullandım kıllar yok oldukça savsaklamaya başladım bırakinca olan yerler çıkıyor çıkmayan yerler zaten çıkmıyor.
Ama düzenli kullanmak önemli ben bayağı erkek kıllı bir kadın olarak çok memnunum yüzde 80 90 çıkmıyor
bende oyleyim maalesef yuzumede yaptirdim ama hormon ilaclari kullaninca cogaldi yuzumdekiler yine kalqn 3 5 kila bacaklarima denedim dedigin gibi onlarin bitecegi yok heralde yuzume jilet vurusam makina ise yaramazsa depresyona girerim ben suan lazerede gidememE zaten senin kalmamış kibazı kıllar inatla çıkmaya devam ediyor nedense yüzüm dersen favorilerim sakallarım biyıklarımvardı eskiden he tabi bide beyaz ten siyah kıl kombinasyonu en iyi etki gören benim gibi jilet yapmaya korkmayın
Markası nedir?
Yahu vur ben hep öyle yapıyorum bildiğin sakal biyık tıraşı olup hemen ardından 5. seviyede yapıyorum :)bende oyleyim maalesef yuzumede yaptirdim ama hormon ilaclari kullaninca cogaldi yuzumdekiler yine kalqn 3 5 kila bacaklarima denedim dedigin gibi onlarin bitecegi yok heralde yuzume jilet vurusam makina ise yaramazsa depresyona girerim ben suan lazerede gidemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?