• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laser epilasyon tavsiye

Golgecicegi85

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
67
21
18
39
Merhaba kızlar..Kış geldi malum laser epilasyon yaptırmak istiyorum.olumsuz bir deneyim yaşadım daha önce.bir sefer girdim seansa ve hiç dökülme olmadı bu sefer tavsiye üzerine hareket etmek istiyorum. Avrupa yakasındayım.olumlu tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba kızlar..Kış geldi malum laser epilasyon yaptırmak istiyorum.olumsuz bir deneyim yaşadım daha önce.bir sefer girdim seansa ve hiç dökülme olmadı bu sefer tavsiye üzerine hareket etmek istiyorum. Avrupa yakasındayım.olumlu tavsiyelerinizi bekliyorum.
:KK70::KK70::KK70:

Kazen Kazen her türlü kıl tüy lazer konusundan sonra o mesajın aklıma geliyo. Çol haklısın çok.

Nerde yaptırırsan yaptır hastahane ortamı olsun.

bir seansta dokulme cok olmuyo zaten daha sonraki seanslarda olur makinadaonemli diot yada alexandrayt cilt tipinize gore daha yuksekleri ciktimi bilmiyorum ama bunlarin altindaki makinalar pek sonuc vermiyo jelli lazer falan hikaye yani

bir seansta dokulme cok olmuyo zaten daha sonraki seanslarda olur makinadaonemli diot yada alexandrayt cilt tipinize gore daha yuksekleri ciktimi bilmiyorum ama bunlarin altindaki makinalar pek sonuc vermiyo jelli lazer falan hikaye yani
Her yer kendi makinesini övüyor bir defa yanlış ter cih yaptım bu sefer iyice araştırıp öyle başlamak istiyorum ayrıca laser epilasyon yapan hastaneler hangileridir ?

Her yer kendi makinesini övüyor bir defa yanlış ter cih yaptım bu sefer iyice araştırıp öyle başlamak istiyorum ayrıca laser epilasyon yapan hastaneler hangileridir ?
istanbulda oturmuyorum oyuzden bilmiyorum ama bunlar makinalarin iyileri internetten arastirip bu makinalari kullanan yerlere bakabilirsiniz ozel hastanlerde yapiyo diye biliyorum birde guzellik merkezleride yapiyo gayet basarili firmalarda var firma olarak arastirin derim

bende var bu philipste ben sanki hic bi ise yaramiyomus gibi hissettim banami oyle geldiki lumeami sizinkide
Evet canım ne zamandır kullanıyorsun? ben geçen sene aldım ilk zamanlar çok düzenli kullandım kıllar yok oldukça savsaklamaya başladım bırakinca olan yerler çıkıyor çıkmayan yerler zaten çıkmıyor.
Ama düzenli kullanmak önemli ben bayağı erkek kıllı bir kadın olarak çok memnunum yüzde 80 90 çıkmıyor

Evet canım ne zamandır kullanıyorsun? ben geçen sene aldım ilk zamanlar çok düzenli kullandım kıllar yok oldukça savsaklamaya başladım bırakinca olan yerler çıkıyor çıkmayan yerler zaten çıkmıyor.
Ama düzenli kullanmak önemli ben bayağı erkek kıllı bir kadın olarak çok memnunum yüzde 80 90 çıkmıyor
allah allah benim tuylerimin %90 profesyonel lazerle bitti zaten 3 5 kilim vardi onlar icin aldim 2 kere kullandim baktim bisey olmuyo biraktim dur yuzume bi deneyeyim simdi :)))

allah allah benim tuylerimin %90 profesyonel lazerle bitti zaten 3 5 kilim vardi onlar icin aldim 2 kere kullandim baktim bisey olmuyo biraktim dur yuzume bi deneyeyim simdi :)))
E zaten senin kalmamış ki :KK53: bazı kıllar inatla çıkmaya devam ediyor nedense :KK12: yüzüm dersen favorilerim sakallarım biyıklarımvardı eskiden :eğlence: he tabi bide beyaz ten siyah kıl kombinasyonu en iyi etki gören benim gibi ;) jilet yapmaya korkmayın

Markası nedir?

E zaten senin kalmamış ki :KK53: bazı kıllar inatla çıkmaya devam ediyor nedense :KK12: yüzüm dersen favorilerim sakallarım biyıklarımvardı eskiden :eğlence: he tabi bide beyaz ten siyah kıl kombinasyonu en iyi etki gören benim gibi :KK66: jilet yapmaya korkmayın
bende oyleyim maalesef yuzumede yaptirdim ama hormon ilaclari kullaninca cogaldi yuzumdekiler yine kalqn 3 5 kila bacaklarima denedim dedigin gibi onlarin bitecegi yok heralde yuzume jilet vurusam makina ise yaramazsa depresyona girerim ben suan lazerede gidemem

philips lumea

bende oyleyim maalesef yuzumede yaptirdim ama hormon ilaclari kullaninca cogaldi yuzumdekiler yine kalqn 3 5 kila bacaklarima denedim dedigin gibi onlarin bitecegi yok heralde yuzume jilet vurusam makina ise yaramazsa depresyona girerim ben suan lazerede gidemem
Yahu vur ben hep öyle yapıyorum bildiğin sakal biyık tıraşı olup hemen ardından 5. seviyede yapıyorum :)

Back