• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

larzunun Nian:)

birbirine çok yakışan ender çiftlerden olmuşsunuz.

allah mutluluğunuzu devamlı kılsın.
bu arada elbise harika.

çok teşekkür ederim canım ne kadar güzel yazmışsın çok incesin amin. canım

Allahım tamamına erdirsin inşallah,mutluluklar..

Allah tamamına erdirsin.
bu arada gamzen çok şeker görünüyor çok yakışmış sana. elbisenle saçınla başınla çok hoş olmuşsun.
mutluluklar.

çok teşekkür ederim kıslarr gerçekten çok mutlu ettiniz beniiii

gamzeli ilarzum; her yönünle çok beğendim seni. maşallah sana. :nazar:
Allah tamamına erdirsin.

canım bambusimmm çok sağol bebeğimmm topik arkidişim benimmŞeniz amin canım güzel dileklerin için

çoooook şeker olmuşsun tebrik ediyorum,allah mutlu mesut etsin inşallaahh..

ben de çoook teşekkür ediyorum canım amin allah herkesi mesut etsinnn yarımları tamamlasınhihoyyyt

şu guzelliğe bak yarabbim :asigim:
Allah tamamına erdirsin arzum
düğün resimlerini de bekliyoruz :lepi:

ayy canım benimmm teşekkür ederim bidenem ben de senin nişan fotolarını dört gözle bekliyorum canımsın çok sağolll dadlummmŞeniz

Ne kadar güzelsiniz gözlerimi alamadım,birçok sevap kazandım sanırım nede olsa GÜZELE BAKMAK SEVAPTIR :))))Allah tamamına erdirsin cnm

Ne kadar güzelsiniz gözlerimi alamadım,birçok sevap kazandım sanırım nede olsa GÜZELE BAKMAK SEVAPTIR :))))Allah tamamına erdirsin cnm

çok teşekkür ederim güzel iltifatların içinnn çok sağolllll bebeğimmŞeniz

çok hoş bir bayansın ve çok güzel olmuşsun elbisene bayıldım ..sonsuz mutluluklar :)))

:asigim:

muhteşem bir güzellik....canım arkadaşım...sana bakmaktan gözlerimi alamadım inan....Allah nazarlardan saklasın,şu an ne yazsam da sana olan hayranlığımı ifade etmeye yetmez,tüm arkadaşlarımın da benim gibi düşündüğünü görüyorum,gerçekten çok çok çok güzelmişsin,gözlerine bayılmıştım şimdi sana bütün olarak hayran kaldım ,,yanaktaki gamzeleri çok severim ve bu gamzelerin sende olması seni daha sevmemi sağladı,ne yazacağımı bilemiyorum canım benim,o kadar güzelsin ki,sana bakmaktan nişanlına bakamadım tam olarak,iyi ki burdasın bitanem,Allah bir ömür boyu sürecek mutluluk nasip etsin sana,umarım hiç üzülmez ve hayırlı bir evlilik yaparsın,mutluluğunun daim olması dileğiyle..........

a.s.:1hug::asigim:

:asigim:

muhteşem bir güzellik....canım arkadaşım...sana bakmaktan gözlerimi alamadım inan....Allah nazarlardan saklasın,şu an ne yazsam da sana olan hayranlığımı ifade etmeye yetmez,tüm arkadaşlarımın da benim gibi düşündüğünü görüyorum,gerçekten çok çok çok güzelmişsin,gözlerine bayılmıştım şimdi sana bütün olarak hayran kaldım ,,yanaktaki gamzeleri çok severim ve bu gamzelerin sende olması seni daha sevmemi sağladı,ne yazacağımı bilemiyorum canım benim,o kadar güzelsin ki,sana bakmaktan nişanlına bakamadım tam olarak,iyi ki burdasın bitanem,Allah bir ömür boyu sürecek mutluluk nasip etsin sana,umarım hiç üzülmez ve hayırlı bir evlilik yaparsın,mutluluğunun daim olması dileğiyle..........

a.s.:1hug::asigim:

canım benim ne güzel şeyler yazmışsın yaaa ben de seni çok seviyorum tatlımmm sanki burda tanışmamışız da çok önceden tanışıyormuş gibiyiz değil mi çok tatlısın bidenemmm benimmm allah sana çok çok fazlasını versin amin canımmm çok incesin gülüm benim
:asigim:a.s.:1hug:

:nazar::nazar::nazar:

şunu bil ki senin fotoğraflarını gördükten sonra,burada yazdıklarım düşüncelerimin sadece milyonda biri....kıskanılacak bir güzelliğin var,maşallah bitaneme....hem güzel hem iyi kalpli ve yardımsever.....kim bu: ilarzu....mutluluklar diliyorum ....

a.s.a.s.

Masaallah cok güzel olmussun,
elbisende cok yakismis...:asigim:

Allah tamamina erdirsin insallah....:Saruboceq:

Hani bazilari der ya...birbirini cok seven
ve yakisan ciftler - birbirlerine benzerler diye....
Gercektende iyi bakinca sizde benziyorsunuz...

Esimle banada bazen diyorlar kardesmisiniz
kuzenmisiniz felan diye ama ben hic benzetemem...

allah bi ömür mutlu etsin canı benim....kaydirigubbakcemile2
çok teşekkür ederim bibeeemmmm çok sağolll amin canım seni de bir ömür mutlu etsin allahım

:nazar::nazar::nazar:

şunu bil ki senin fotoğraflarını gördükten sonra,burada yazdıklarım düşüncelerimin sadece milyonda biri....kıskanılacak bir güzelliğin var,maşallah bitaneme....hem güzel hem iyi kalpli ve yardımsever.....kim bu: ilarzu....mutluluklar diliyorum ....

a.s.a.s.

canım arkadaşım yaaa bu çok tatlıııı Şeniz

Masaallah cok güzel olmussun,
elbisende cok yakismis...:asigim:

Allah tamamina erdirsin insallah....:Saruboceq:

Hani bazilari der ya...birbirini cok seven
ve yakisan ciftler - birbirlerine benzerler diye....
Gercektende iyi bakinca sizde benziyorsunuz...

Esimle banada bazen diyorlar kardesmisiniz
kuzenmisiniz felan diye ama ben hic benzetemem...

evet bebek biliyorum ben de bu lafı ama ben de senin gibi benzetemiorum bazıları benzetiyor dediğin gibi çok güzel bişey ..... çok teşekkürler canısı allah size de mutlulukların en güzelini nasip etsinn

Son düzenleme:
arzucum bakmaya doyamadım canım yaa bu ne güzellik:asigim::nazar:
saçın makyajın kıyafetin hele o sıcak gülümsemen 10 üzerinden 11 verdim:lepi:
Rabbim tamamına erdirsin bi ömür boyu mutlu olun inşallah canım arkadaşımmŞeniz

İlarzu, o kıyafet ne la öyle:1shok:

Dört bir tarafın açıkta be:mymeka::delphin:

Çooğ yağuşmuşsunuz, maşallah:nazar:

maşallah canım çokk güzel olmuşsun 41 kere maşallah
düğün resimlerinide görürüz inşallah

arzucum bakmaya doyamadım canım yaa bu ne güzellik:asigim::nazar:
saçın makyajın kıyafetin hele o sıcak gülümsemen 10 üzerinden 11 verdim:lepi:
Rabbim tamamına erdirsin bi ömür boyu mutlu olun inşallah canım arkadaşımmŞeniz

çok sağol canım benim amin güzel duaların için canımmma.s.

İlarzu, o kıyafet ne la öyle:1shok:

Dört bir tarafın açıkta be:mymeka::delphin:

Çooğ yağuşmuşsunuz, maşallah:nazar:

ne var kuzum nişanlım aç dedi ben de açtım ne edem :roflol::roflol: bu toplanmış hali elbisenin bi dee :roflol:
teşekkür ederim kuzummmm

maşallah canım çokk güzel olmuşsun 41 kere maşallah
düğün resimlerinide görürüz inşallah

amiinnnnn:Saruboceq::Saruboceq: inşallahhh canımsınŞeniz

:roflol::roflol:kız olursada mıchelle olur( obamanın hatun):roflol::roflol:a.s.

:roflol::roflol::roflol: evet canım bak onu demeyi unutmuşummm

Back