• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

larzunun Nian:)

ne kadar güzel olugunu ve ne kadar güzel bir cift oldugunuzu söylememe gerek var mi biliyorum.
Güzelligin bir cildinin pürüssülü... harika
allah mutlu mesut etsin

canim ya cok guzel olmussun.elbisen makyajin,gulusun.
bir omur boyu mutluluklar dilerim

ne kadar güzel olugunu ve ne kadar güzel bir cift oldugunuzu söylememe gerek var mi biliyorum.
Güzelligin bir cildinin pürüssülü... harika
allah mutlu mesut etsin

canim ya cok guzel olmussun.elbisen makyajin,gulusun.
bir omur boyu mutluluklar dilerim

kızlarçok teşekkür ederim güzel yazılarınız ve dilekleriniz için çok naziksiniz sizi de allah mutlu etsin ömür boyu canlarımŞeniz

arzuuu ne güzel olmuşsunn maşallahh
gamzeni yesinler senin :nazar:
çok tatlısın çokta yakışmışsınız
allah tamamına erdirsin
mutluluklar

Makyajın, saçın ve kıyafetin gerçekten çok yakışmış. :lepi:Zaten kendi güzelliğin var, üstüne süs püs çok güzel olmuşsun gerçekten. Mutluluklar...:)))))a.s.

Makyajın, saçın ve kıyafetin gerçekten çok yakışmış. :lepi:Zaten kendi güzelliğin var, üstüne süs püs çok güzel olmuşsun gerçekten. Mutluluklar...:)))))a.s.

maşallah :nazar:
Allah tamamına erdirsin inşallh

çok teşekkür ederim kızlarr çok naziksinizza.s. o kadar güsel değilim maalesef anam makyajla bişeye benziyorum sadece-tatlicadiarzu-

düğün ne zaman düğün :jeyyar:

ahh gülüümm düğüne daha çok var biz nişanlımla ziraat mühendisiyiz şimdi tarlaya buğday ekecez buğdayı yetiştirip hasat edecez derken satacaz bu zamanda da para etmiyor maaleseff anam paramız yooohhh olunca evlenecez inşallahhh bibeeemmmm

oyy kıyamam looo
allah evlenenlere yardım edermiş
olur inşallah kız satarsınız buydayları :)) delikafadulden

bayıldım ya. maşallah ne güzel olmuşsunuz siz öyle yahu!:nazar:
yeşil çok yakışmış. güzel hatunsun valla. allah tamamına erdirsin.
inşallah gönlünüze göre bir düğün yaparsınız en kısa zamanda.
ama nişanlılığında tadını çıkartmayı ihmal etmeyin! :icecream: a.s.

oyy kıyamam looo
allah evlenenlere yardım edermiş
olur inşallah kız satarsınız buydayları :)) delikafadulden

inşallahhh bebişimmmm

bayıldım ya. maşallah ne güzel olmuşsunuz siz öyle yahu!:nazar:
yeşil çok yakışmış. güzel hatunsun valla. allah tamamına erdirsin.
inşallah gönlünüze göre bir düğün yaparsınız en kısa zamanda.
ama nişanlılığında tadını çıkartmayı ihmal etmeyin! :icecream: a.s.

ahh canım teşekkür ederim de yevrim bunun tadı tuzu yok ben anam malesef ayrı şeherlerdeyik:çok üzgünüm: git gel gitr gel istanbul bursa otobüsleri bayram etti muavinlerle kanka oldum:roflol:

canım allah tamamına erdirsin..
bencede ayrı şehirde olunca tadı yok kendimden biliyorum gün sayıyorum resmen...:)))
dilerim sizde en yakın zamanda kavuşursunuz:)))

tek kelimeyle harika diyorum canım çok güzelsin gözlerinin içi gülüyor maşallah rabbim bir ömür boyu mutlu etsin inşallah....

ayyy bayıldım sizee çok yakışmıssınız allah nazarlardan korusun mutluluklar dilerim:nazar:

vaaaay ne kadar güzel bir bayanmışsın sen öyle..bayıldım valla..çok yakışmışsınız..Allah ayırmasın

canım allah tamamına erdirsin..
bencede ayrı şehirde olunca tadı yok kendimden biliyorum gün sayıyorum resmen...:)))
dilerim sizde en yakın zamanda kavuşursunuz:)))

canım çok teşekkür ederim bidenem aynen dediğin gibi tadını alamıyoruz maaleseff ehh napalım kaderimz böyleymiş hasret çekmek de varmışşş:çok üzgünüm: inşallah çok uzamaz bebeğim sizindeee:Saruboceq:

tek kelimeyle harika diyorum canım çok güzelsin gözlerinin içi gülüyor maşallah rabbim bir ömür boyu mutlu etsin inşallah....

ayyy bayıldım sizee çok yakışmıssınız allah nazarlardan korusun mutluluklar dilerim:nazar:

vaaaay ne kadar güzel bir bayanmışsın sen öyle..bayıldım valla..çok yakışmışsınız..Allah ayırmasın

çok teşekkür ederim kıslarr valla ne yazamcağımı blimemedim habire teşekkür ediyorum çok tatlısınız size de ömür boyu mutluluklar diliyorum bayanlar şans yanınızdan eksik olmasın inşallah:Saruboceq:

ayy canım sen çok güzelsin ya
elbisend eöyle
çok yakışmışınız canım.
darısı evliliğe.

Back