• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

larzunun Nian:)

resim092.jpg

w450.png

gözlerim kamaştı hem çok güzel hem çok tatlı hemde çok yakışmış kıyafetin canım.. Allah mutluluğunuzu daim etsin..

Çok begendim yeşili çook severim sana da cok yakışmış..mutluluklar..

canım ya masallah ilk defa gordum resmini gozler güzel diyodum ama komple guzelmişsin sekerim ya mutluluklar 41 kere masallah

ilarzumm sonunda gözünden aşşagısını görebıldım.çok güzelsin maşallah.elbısende cok yakışmış=)) allah ömur boyu mutlu etsın yüzün hep gülsün inş.

çok yakışmısnıznız canım mutluluğunuz daimm olsun inşallahhh send eçok güzel olmuşsunnkaydirigubbakcemile3

ilarzumm sonunda gözünden aşşagısını görebıldım.çok güzelsin maşallah.elbısende cok yakışmış=)) allah ömur boyu mutlu etsın yüzün hep gülsün inş.

yaaa gördün sonundaaaa dimiiiiiiii hihoyyyt çok sağol bebeğimmm benimmm allah sana da daha güzellerini versin tatlımmm canımsınŞeniz

gercekten cok yakisiyorsunuz birbirinize :nazar:
pastanizda cok güzelmis bea

ayy kız sorma o pastayı ben düşündüm şööle olsun bööle olsun dedim üstteki de frambuazlı olsun dedim ( saray hanımıyız ya canım aşşaaası kaldırmaz bizi:roflol:) anam koca düşün bitti bi baktık biz pasta yermemeişiz frambuazlısından getirin dedim bitirmişler ayyyy içimde kaldı leeeyynnnsenağlama

ay rabbim nazarlardan korusunnnnnn:nazar::nazar:

teşekkür ederim bebeğim çok sağol canım

Çok begendim yeşili çook severim sana da cok yakışmış..mutluluklar..

annem çok istedi yeşil olsun dedi hep öle hay ettim dediydi hayelini bozmiim dedim anam (aslında benim de hayalim yeşildi)

canım ya masallah ilk defa gordum resmini gozler güzel diyodum ama komple guzelmişsin sekerim ya mutluluklar 41 kere masallah

uuuf çok seksisin!

çok güzel olmuşsun...
allah tamamına erdirsin...
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
kıslarrrr güzeller çok teşekkür ederimmmm çok incesiniz yaaawwww aminnnn yürekten güzel dualarınız için inş. tamamına ereriz de gelinlikli resimleri koymak nasip olurrrr aaammiinnnn:Saruboceq:

birbirine çok yakışan ender çiftlerden olmuşsunuz.

allah mutluluğunuzu devamlı kılsın.
bu arada elbise harika.

çok yakışmısnıznız canım mutluluğunuz daimm olsun inşallahhh send eçok güzel olmuşsunnkaydirigubbakcemile3
,

çok teşekkürler bebeğmm
yakışmışız dimiiiii
iki karaaaaa
çocuğumuz olacak
obamaaaaa:roflol:kaydirigubbakcemile3

Allah tamamına erdirsin.
bu arada gamzen çok şeker görünüyor çok yakışmış sana. elbisenle saçınla başınla çok hoş olmuşsun.
mutluluklar.

gamzeli ilarzum; her yönünle çok beğendim seni. maşallah sana. :nazar:
Allah tamamına erdirsin.

Back