• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

larzunun Nian:)

ilarzu maşallah canım çokkkk güzelsin :nazar:
elbisende çok harika ve mekana uyum sağlamış çok beğendimm süperr kaydirigubbakcemile5

mutluluklar dilerim herşey gönlünce olsunn a.s.

tütütüüüüü maşallahhh ne bu güzellikk.güzel güzel elbise içinde oluncada bambaşka bi güzelligin ışıgı yansımış adeta.mutluluklarr

Kıs sen ne zaman nişanlandınnn fisfisfis

Çok güzel olmuşsun canım :nazar:

Allah tamamına erdirsin :Saruboceq:

ay ay ayyy maşallah cok hoş bi bayansın ablacım yaaa
eeee o güzel gözler yeter zatennn maşalhhh
RABBİM ahirete kadar sürdürsün sevginizi mutluluğunuzu inşlh
çok güzel olmuşsunnnn
gamzende çok yakışıyo :))

Kıs sen ne zaman nişanlandınnn fisfisfis

Çok güzel olmuşsun canım :nazar:

Allah tamamına erdirsin :Saruboceq:

bitanesi ben ekim 4 te nişanlandım birden oldu ben de anlamadım yevrim yaaaakaydirigubbakcemile3 sabah bi kalktım nişanlıyım vaay anasını dediydim:roflol:

çok teşekkür ederim cnım benim güzel dileklerin için allah tüm yarım kalanları da tamamına erdirsin iaanşallaahhh en kısa süredeeee:Saruboceq:

ay ay ayyy maşallah cok hoş bi bayansın ablacım yaaa
eeee o güzel gözler yeter zatennn maşalhhh
RABBİM ahirete kadar sürdürsün sevginizi mutluluğunuzu inşlh
çok güzel olmuşsunnnn
gamzende çok yakışıyo :))

çok teşekkür ederim b&m 'em benimmmmm nerdesin gıss sen köyduk fotolarımızı daha yeni görüyon aşkolsunnn torba dolsun anammmmmkaydirigubbakcemile3 güzel duaların için teşekkür ederim hepimizin sevgisi airte kadder sürsün anam çok sğolll

çok şekersin canım ya
yeşil elbisen çok yakışmış
allah hayırlı etsin tamamına erdirsin a.s.

bitanesi ben ekim 4 te nişanlandım birden oldu ben de anlamadım yevrim yaaaakaydirigubbakcemile3 sabah bi kalktım nişanlıyım vaay anasını dediydim:roflol:

çok teşekkür ederim cnım benim güzel dileklerin için allah tüm yarım kalanları da tamamına erdirsin iaanşallaahhh en kısa süredeeee:Saruboceq:

çok teşekkür ederim b&m 'em benimmmmm nerdesin gıss sen köyduk fotolarımızı daha yeni görüyon aşkolsunnn torba dolsun anammmmmkaydirigubbakcemile3 güzel duaların için teşekkür ederim hepimizin sevgisi airte kadder sürsün anam çok sğolll
ablam kaynanamdaydım ya ondan yohtum evde

Maşallah canım ne kadar güzel olmuşun abartıdan uzak masum bir güzellik tü tü 40 bin kere:nazar::nazar: bu arada senin elbiseni kimin nişan elbisesine benzettim bak bakalım hihoyyyt
memnu.jpg

GERÇEKTEN BENZEMİYOR MU KIZLAR????sengözlerimebaksanab

ilarzu yaa maşallah çok güzelsin bakıp bakıp duruyorum doyamıyorum bakmaya :nazar::hooray:Şeniz Allah bi yastıkta kocatsın:1hug: olmayanların da gönlüne göre nasip etsin işallaa.s.

ablam kaynanamdaydım ya ondan yohtum evde

hmm tamam o vakıt gülüm öptüm galiiihihoyyyt

canım ne kadar güzelmişsin:)))
çok yakışmışsınız allah tamamına erdirsin:)

amin bebeğimmm hepimizi canım benimmm çok sağolŞeniz

Maşallah canım ne kadar güzel olmuşun abartıdan uzak masum bir güzellik tü tü 40 bin kere:nazar::nazar: bu arada senin elbiseni kimin nişan elbisesine benzettim bak bakalım hihoyyyt
memnu.jpg

GERÇEKTEN BENZEMİYOR MU KIZLAR????sengözlerimebaksanab

yaw canım bu behlül zati ban kafayı takmıştı:roflol::roflol: ben dedim olmaz olamaz sevdiğim var nişanlanacam dedim dedi olmaz nişanlaman:roflol::roflol: baktım en sonunda bu ben nişanlandım gitmiş bi kız bulmuşş aynı kıyaftei giydirmiş kıza naapsınn çocuk şimdi:1shok::roflol::roflol:( bu arada ağzım açık kaldı resmen resmi görünce tatlımmm aaaaa dedim bi süre bişey diyemeden) çok sağol bebeğim uğraşmışsın çok incesinŞeniz

canım çok tatlı olmuşsun.... :teytey:
çok yakışmışsınız gerçekten...sositososito
mutluluklar canım:nazar:

ilarzu yaa maşallah çok güzelsin bakıp bakıp duruyorum doyamıyorum bakmaya :nazar::hooray:Şeniz Allah bi yastıkta kocatsın:1hug: olmayanların da gönlüne göre nasip etsin işallaa.s.

Ay Allah nazarlardan saklasın maşallah:nazar:

Allah tamamına erdırsın ..
cok guzel olmussun :nazar:

kızlar çok teşekkür ederim hepiniz ne güzel şeyler yazmışsınız daha güzel mutluluklar sizinle olsun inaşaallaahhhhh hihoyyyt

Back