Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilarzu maşallah canım çokkkk güzelsin
elbisende çok harika ve mekana uyum sağlamış çok beğendimm süperr kaydirigubbakcemile5
mutluluklar dilerim herşey gönlünce olsunn a.s.
çook güzel olmuşsun..
ömür boyu mutluluklaaar...
tütütüüüüü maşallahhh ne bu güzellikk.güzel güzel elbise içinde oluncada bambaşka bi güzelligin ışıgı yansımış adeta.mutluluklarr
Kıs sen ne zaman nişanlandınnn fisfisfis
Çok güzel olmuşsun canım
Allah tamamına erdirsin :Saruboceq:
ay ay ayyy maşallah cok hoş bi bayansın ablacım yaaa
eeee o güzel gözler yeter zatennn maşalhhh
RABBİM ahirete kadar sürdürsün sevginizi mutluluğunuzu inşlh
çok güzel olmuşsunnnn
gamzende çok yakışıyo :))
canım çok güzel olmuşsun Allahım tamamına erdirsin :Saruboceq:
çok şekersin canım ya
yeşil elbisen çok yakışmış
allah hayırlı etsin tamamına erdirsin a.s.
ablam kaynanamdaydım ya ondan yohtum evdebitanesi ben ekim 4 te nişanlandım birden oldu ben de anlamadım yevrim yaaaakaydirigubbakcemile3 sabah bi kalktım nişanlıyım vaay anasını dediydim:roflol:
çok teşekkür ederim cnım benim güzel dileklerin için allah tüm yarım kalanları da tamamına erdirsin iaanşallaahhh en kısa süredeeee:Saruboceq:
çok teşekkür ederim b&m 'em benimmmmm nerdesin gıss sen köyduk fotolarımızı daha yeni görüyon aşkolsunnn torba dolsun anammmmmkaydirigubbakcemile3 güzel duaların için teşekkür ederim hepimizin sevgisi airte kadder sürsün anam çok sğolll
ablam kaynanamdaydım ya ondan yohtum evde
canım ne kadar güzelmişsin:)))
çok yakışmışsınız allah tamamına erdirsin:)
Maşallah canım ne kadar güzel olmuşun abartıdan uzak masum bir güzellik tü tü 40 bin kere bu arada senin elbiseni kimin nişan elbisesine benzettim bak bakalım hihoyyyt
GERÇEKTEN BENZEMİYOR MU KIZLAR????sengözlerimebaksanab
canım çok tatlı olmuşsun.... :teytey:
çok yakışmışsınız gerçekten...sositososito
mutluluklar canım
ilarzu yaa maşallah çok güzelsin bakıp bakıp duruyorum doyamıyorum bakmaya :hooray:Şeniz Allah bi yastıkta kocatsın:1hug: olmayanların da gönlüne göre nasip etsin işallaa.s.
Ay Allah nazarlardan saklasın maşallah
Allah tamamına erdırsın ..
cok guzel olmussun