• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

larzunun Nian:)

rabbim tamamına erdirsin canım
çok yakışmışsınız birbirinize maşallah

gerçekten çok güzel olmuşsun makyajına kıyafetine bayıldım vede güzelliğine için gülüyor,yüzünde gülüyor ne mutlu...

gerçekten çok tatlı olmuşsun...Allah nazarlardan saklasın, inşallah topicte hep mutlu haberlerini okuruz canım

Tatlım cok güzelsiniz Allah tamamına erdirsin eee düğün nezaman, maşallah:nazar::nazar::nazar: diyorum size başkada bişiy demiyorum kendim nişanlanmış kadar sevindim darısı benim başıma :1closedeyes:

kızlarrrr ne kadar güzelsiniz canlarım benimmmm çok teşekkür ederimm

canım düğün allah kerim bunu zor yaptık bakalım para biriktirmemiz lazım daha 1 gram çeyizim yok vallaaa seneye bahar anca düşünüyoruz canımmmm

ay bayıldım valla hem sana hem kıyafetine:hooray:ALLAH tamamına erdirsin inşallah cnmsırnaşık şey

ilarzu maşallah çok güzel olmuşsun yanağındaki gamzenede bayıldım:nazar:

allah tamamına erdirsin ömür boyu mutlu olun inşallah:Saruboceq:

ay bayıldım valla hem sana hem kıyafetine:hooray:ALLAH tamamına erdirsin inşallah cnmsırnaşık şey

allah tamamına erdirsin çok şık olmuşsunuz

ilarzu maşallah çok güzel olmuşsun yanağındaki gamzenede bayıldım:nazar:

allah tamamına erdirsin ömür boyu mutlu olun inşallah:Saruboceq:

hihoyyytçok çok teşekkür ederimmm kızlarrr güzel dualarınız için allah hepinize daha güzel mutluluklar nasip etsinnnnn çok teşekkürlerrr

gazmeleri de fazla sevmem ama belediye çukuru gibi:utangac: nişanlım da ben gamzelere vuruldum der

TEK KELİMEYLE SÜPERSİN :nazar: ALLAHIM BİR ÖMÜR BOYU MESUT ETSİN ŞU BELEDİYE ÇUKURUNDAN BENDE DE VAR İKİ TANE kaydirigubbakcemile3 BENİM NİŞANLIM GAMZELERİN BENİM MEZARIM DİYOR AMA YAKIŞANA DA ÇOK YAKIŞIYOR CANIM...GERÇEKTEN ÇOK GÜZELSİN BAHTIN DA SENİN YÜZÜN GÖNLÜN GİBİ ÇOOOKK GÜZEL OLUR İNŞALLAH a.s.

İlarzu canım çok güzel olmuşsun maaşallah ..
Allah nazardan korusun sizi...
Gamzende çok yakışmış sana...
Allah tamamına erdirsin inş..
Güzel telaşeler bunlar....

canim benim cok güzel olmusun kiyafetin sacin makyajin tam bir bir olmus süpersin
allah tamamini erdirsin

Çok güzel olmussun canım..
Hayırlı ugurlu olsun Allah tamamına erdirsin ..
Ömür ßoyu mutluluklar :nazar:

Çok tatlı olmussunuz, Allah tamamına erdırsın mutlu etsın ınsallah canım..

ilarzucum maşallah çook çokk güzelsinn
çok yakışmışsınız
bir ömür boyu mutluluklar dilerimyerimseniben

hayırlı olsun çok güzel olmuşsun çok yakışmışsınız allah tamamına erdirsin

çok çok teşekkür ederim kızlar inanın çok mutlu oldum yaaa işten çıkmadan öçnce koyayım dedim bi geldim ne kadar güzel şeyler yazmışsınız inanamadım çok incesiniz mutluluğumun daha fazlası sizin olsun canlarım çok sağolun yaa

TEK KELİMEYLE SÜPERSİN :nazar: ALLAHIM BİR ÖMÜR BOYU MESUT ETSİN ŞU BELEDİYE ÇUKURUNDAN BENDE DE VAR İKİ TANE kaydirigubbakcemile3 BENİM NİŞANLIM GAMZELERİN BENİM MEZARIM DİYOR AMA YAKIŞANA DA ÇOK YAKIŞIYOR CANIM...GERÇEKTEN ÇOK GÜZELSİN BAHTIN DA SENİN YÜZÜN GÖNLÜN GİBİ ÇOOOKK GÜZEL OLUR İNŞALLAH a.s.

waaooaww canım süper lafmış yaaaawww :lepi: çok teşekkür ederim bebeğim güzel sözlerin için çok mutlu ettin allah sizi de tamamına erdirsin bitanem hayırlısı ile dertsiz tasasız bol paralı allah düğününüze bi sürrü misafir gelmesini nasip etsin bol bol altın taksınlar inşaaalaaahhhh:Saruboceq: borçlarınızı çabucak bitirin hihoyyyt allah aşkına benim duaya bak yaa tam benlik:roflol:

cok guzelsiniz masallah cok yakismissiniz omurboyu mutluluklar diliyorum

çok teşekkür ederim canımmm
tatlım çok güzel olmuşun çok da yakışmışınız :nazar:

gülsuyummm bebeğim çok inecsin anam çok teşekkür ederimmm :teytey:

İlarzu canım çok güzel olmuşsun maaşallah ..
Allah nazardan korusun sizi...
Gamzende çok yakışmış sana...
Allah tamamına erdirsin inş..
Güzel telaşeler bunlar....

maşallah canım çoooooooooook güzel olmuşsun:nazar:

allah mesut etsin:1hug:

çokk yakışmısıınız canımmmm

çok teşekkür ederim kızlar amin güzel dualarınıza canlarım öpüyorum hepinizxi yevrularrŞeniz
canim benim cok güzel olmusun kiyafetin sacin makyajin tam bir bir olmus süpersin
allah tamamini erdirsin

anam anam kim gelmiş looooo yerim kıss seni bennn sağol bebeğim allah sana daha güzellerini versin canım benimmm bidenemŞeniz

Çok güzel olmussun canım..
Hayırlı ugurlu olsun Allah tamamına erdirsin ..
Ömür ßoyu mutluluklar :nazar:

cok yakısmısınız canım allah tamamın erdirsinkaydirigubbakcemile5

çok teşekkür ederim canlarım çok incesiniz çok tatlısınız Şeniz

Back