laptopunuzu dizlerinizemi koyuyorsunuz yoksa sehpaya mi???

bende laptopu sürekli kucağımda kullanırım ve bu yüzden sürekli kasık ağrısı oluyor ben buna bağlıyorum ve zararlı olduğunu duymuştum bende alışkanlık olmuş :31:

Aynen benimde 5-10 dakika dursa ağrılarım oluyor o yüzden korkuyorum.Özellikle erkek çocuklarının kesinlikle dizde kullanmamaları gerekmiş.Önceden yastık üstünde bakardım ama o da bilgisayara zararlı fanın kapalı kalmaması gerek.Çoğu zaman masada bakıyorum,masada olmazsa laptopn altına kitap koyuyorum yatakta bakıyorum.Dizde bakmak çok sakıncalı vücudunuza çok fazla yakın olmaması gerek arkadaşlar dikkatli olun :)

ben dizlerimde kullanıyorum
dizlerim ağırmıyor, ama yatakta bile kullansam sırtım ağırıyor
sonuçta dalınca saatlerce robot gb duruyosun karşısında.
mutlaka zararları vardır.

ben hep dizlerimde kullanırdım sehpada rahat edemediğimden. hormon testi için doktora gittim muayene de 6 cm lik kist cıktı yumurtalığımda. ne kadar doğru bilmiyorum ama annem hep pc yi kucağımda tutmama bağladı bunu.

Dizimde - Masada - Koltugun kolunda - Yerde ..
Ben nerdeysem ve ne sekılde duruyorsam benım laptobumda bana ayak uyduruyor napsın :))

o an ne yaptığıma bağlı. biriyle konuşuyorsam dizimde eğer bir şey araştırıyorsam sehpada :)

dizlerime koyuyorum ama herzaman bir koruyucu yastik aliyor altinda. Eger dizinizin üstüne birsey koymazsaniz 30 dakika sonra laptop isindigi icin dizleri yakiyor, ayrica dogrudan dize koymanin da zararli oldugunu bilmeyeniniz yoktur sanirim:34:

genellikle uzun sehpam var oraya koyarak bakıyorum şuan ki gibi:27::27:

adı üzerinde dizüstü:)) ama altında çoğunlukla kucak tepsisi tabir edilen kendinden yumuşak yastıklı tepsi oluyo... bi şey daha laptop demesek de "dizüstü" kelimesini kullansak? evet her sözcüğü türkçeleştiremeyiz ama bari bunu söyliyelim...

3lü koltuga koyuyorum ben. uzanıp kullanıyorum genelde ama ellerimle çeneme destek vermekten çenem mahvoldu.
sehpa kullanıcam artık

şuan oldugu gbi masada bende cekyattayım.. bazen oturuyorum bazen uzanıyorum..

masaya koymazsam uzandıgım cekyatın ucuna koyuyorum . sehpada ınsan ıkı buklum olur belı ağrır sanırım :26:

dize koymak zararlıymış galiba ve çok ısıtıyor...

ben masaya yada küçük bir sehpaya koyuyorum...

bazen dizime koycağım zaman altına düzgün bir yastık koyuyorum..

Back