laptopunuzu dizlerinizemi koyuyorsunuz yoksa sehpaya mi???

ben trde degilim kesin burda daha ucuzdur

oo ozaman kesin ucuzdur kesin çünkü herşeet tr de pahalı anacım
mesela kozmeti ürünleri yurt dışında makul fiyatlarda burda iki katı bazen sevilden ya da kağan parfümeriden iki katına aldımı kazıklanmış hissediyorum kendimi

genelde burda daha ucuz oluyor canim,
inidirmleride cok fazla herseyde,ne yapacksin iste seviyorsan kaziklanacan mecbur gülü seven dikenine katlanir misali

genelde burda daha ucuz oluyor canim,
inidirmleride cok fazla herseyde,ne yapacksin iste seviyorsan kaziklanacan mecbur gülü seven dikenine katlanir misali

öyle elden bir şey gelmiyor ama bazen o dikenler fena batıyor yani
tr fiyatlarıyla yurt dışındakileri kıyaslayınca

püfffff 2012 dünyanın sonu mu gelicekmiş bunu herkes söylüyor ama asla inanmam
çünkü kıyameti ALLAH'tan başka kimse bilemez hem kıyamet hiç umulmayan bir anda gelicek

Ben soylerken esprisine soylemistim ama mayalar zaman kavramini bulan bir kavim hatta matematigi onlar sayesinde kullaniyoruz. Hesaplarinin sasacagini sanmiyorum ama kiyamet lafi biraz fazla kacmis olabilir Dunyada bir devir bitip diger devir baslayacak olabilir bunlar derin mevzular :)

sırf radyasyon yalnız haa bi yanımda tv bi yanımda cep telefonu kucağımda laptap off ne bu ya kaktüs alıp yanımda mı gezdirsem ne işe yarıyor mu acaba gerçekten:26:

Kaktus ise yariyormus ama bize top kadar kaktus lazim padyasyon bandi diye birsey var onlari arastiralim bence.

ben inanmam nayalara muyalara hayatta bir tek ALLAH'a ve onun bize yazdığı kadere inanırım zaten kıyamet varsa ya da öyle bir felakette ölmek varsa kaderde olur yani

bana radyasyon bandı değil baya radyasyon kemeri lazım bu kadar maruz kalmaya
koca bir kaktüs alıp odaya mı koysak

canım ben uuzn zamandır laptop kullanmıorum ama kullanırkende yatakta uzun oturuş pozisyonunda :) bacaklarımın üzerine koyuyordum haaa bu arada araya yastıkta koyuyodum :)) ( bana abişiyi hatırlattı bu yastık ) neyseee sonra eşim çok kızdı laptopu patlatıcaksın dedi:) sonra yastığın üzerine sert bi ansiklopedi koymaya başladım :)) hahahahh gülüorum kendime valla ama uzun bi zamandır masaüstü kullanıorum bazende el üstü kullanıorum :)) (Ipad) ama en güzeli laptop sehpaları görümcem aldı çok memnun her şekle girio ister yatar pozisyonda ister oturur pozisynda çokta pahalı deil 50 küsüre falan almıştı onuda alabilirsin adaşcımmm hemm senin oralarda dedikleri gibi daha ucuzdur :)

bilgilerin icin sagol cicim arada havada attin ama neyse

bende kısır yapıyor diye duydum ben masada kullanıyorum tv izlicem zaman yastık yastıgın üstüne laptop koyuyorum sonra bacgmn ustune koyuyorum iste D:

su resimdeki kücük tepsi gibi seyden kullaniyorum bende ikeadan 12 euroya almistim ama türkce sitelerde 45 tlye satiliyorr

Ben masaya koyuyorum canım laptopumu en iyisi o valla

bende laptopu sürekli kucağımda kullanırım ve bu yüzden sürekli kasık ağrısı oluyor ben buna bağlıyorum ve zararlı olduğunu duymuştum bende alışkanlık olmuş

ben masada kullanıyorum.
diz üstünde kollarım ve omuzlarım çabuk yoruluyor sanki

ben laptop sehpasi aldim artik onun üzerinde kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…