laptopunuzu dizlerinizemi koyuyorsunuz yoksa sehpaya mi???

Arastirdim kizlar ama erkeklere zarari varmis oda verdigi isidan dolayiymis birde oturma pozisyonundan dolayiymis kadinlara dair arastiracagim. Bu arada ben direk gobegimde kullaniyorum yatarak (

Arastirdim kizlar ama erkeklere zarari varmis oda verdigi isidan dolayiymis birde oturma pozisyonundan dolayiymis kadinlara dair arastiracagim. Bu arada ben direk gobegimde kullaniyorum yatarak (

ben vücudumun her yerine koydum bu güne kadar
pofff bazen yoruluyorum gerçekten ama
ALLAH pc başında sürekli çalışmak zorunda olanlara sabır versin yine ben bazen sıkılıp bırakıyorum vs.zevk için kullanıyorum ya mecburi bişi olsaydı

Rahatimdan odun veremiyorum hatta bazen sicak su torbasi gibi sicak laptop olarak bile kullanmisligim var :) Calisirken gercekten cok zor bilirim 5 saat masadan kalkmadan pc kullandigimi ve aksam eve kambur agrilar icinde dondugumu masada cok zor.

:) canım denedim sadece 1 ayağımı dizime koyabiliyorum:)

seninki daha kotu canim ya :26:arastirmalara devam et ve bizleride aydinlat lutfen

AMIN AMIN

Rahatimdan odun veremiyorum hatta bazen sicak su torbasi gibi sicak laptop olarak bile kullanmisligim var :) Calisirken gercekten cok zor bilirim 5 saat masadan kalkmadan pc kullandigimi ve aksam eve kambur agrilar icinde dondugumu masada cok zor.

evet işte o yüzden çalışanların işi çok zor
o yüzden benimde boynum tutuluyor falan hemen pomad sürüyorum geçiyor mesela şuan sırtım ağrıyor ama kalkamıyorum başından neden çünkü uykum yok

evet üsüdügünde isitici olarak kullanilabilir

Kizlar isin ozu aslinda ekranindan yayilan radyasyon cok ne kadar ekran bize yakin o kadar zarar goruyoruz ama rasyasyon gorebildigimiz veya hissedebildigimiz birsey olmadigi icinde onu umursamiyoruz isin ozu bu laptop televizyon en cok sac kurutma makinesi bunlarin hepsini vucuda yakin kullanmak zararli. Yani kisacasi olmusuz aglayanimiz yok. Gece gece ne kararttim iciniziiiiii napalim sekerler 2012 de dunyanin sonu gelecekmis nasilsa kullanin gitsinnnnn....

sırf radyasyon yalnız haa bi yanımda tv bi yanımda cep telefonu kucağımda laptap off ne bu ya kaktüs alıp yanımda mı gezdirsem ne işe yarıyor mu acaba gerçekten:26:

evet maya takvimine göre öylee
herseyin fazlasi zarar iste...

püfffff 2012 dünyanın sonu mu gelicekmiş bunu herkes söylüyor ama asla inanmam
çünkü kıyameti ALLAH'tan başka kimse bilemez hem kıyamet hiç umulmayan bir anda gelicek

Son düzenleme:

wuu senin arabandami var vay seni vay vay
bende su ahizeli kulaklik varya telde konusmak icik kocamn renkli renkli ondan istiyorum

wuu senin arabandami var vay seni vay vay
bende su ahizeli kulaklik varya telde konusmak icik kocamn renkli renkli ondan istiyorum

evet bende ondan çok istiyorum yaa ama bacı onun fiyatıda 100-150 tl yani bir kulaklığa çok geldi bana onun fiyatı azıcık ne bilim 50 olsaydı ya da 80 falan yani 150 de çok yaa i kulaklık için sanki altın kulaklık

ben trde degilim kesin burda daha ucuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…