Eki Görüntüle 330306
Eki Görüntüle 330307
Eki Görüntüle 330308
kızlar benim kullandığım bu şimdi sehpa üstünde böle kullanıyorum :26:
babam 5 tl ye mi ne almış.benim pc masaya direkt koyunca uçuşa geçiyo da yaşlandı zaar
delgece benziyorrrr
ayol ha buna koymuşum ha dizime yastık koymuşum aynı yani en iyisi ofis masası ve ofis sandalyesi yaa
bende başta yadırgamıştım ama alıştım şükür
bide beğenmeyip kardeşime verdim zor aldım sonra elinden hiç yoktan iyi valla
ben simdilik kumanda koydum senin laptopla ayni sekilde duruyor hahah masraf cikmadi en azindan
Eki Görüntüle 330306
Eki Görüntüle 330307
Eki Görüntüle 330308
kızlar benim kullandığım bu şimdi sehpa üstünde böle kullanıyorum :26:
babam 5 tl ye mi ne almış.benim pc masaya direkt koyunca uçuşa geçiyo da yaşlandı zaar
aa bu süpermiş s tl mi fiyatıda çok ucuz hemde nerden aldı ki baban acaba
tamda bahsettigim sey buydu ama laptop masasiyla ayni fiyat nerdeyseBilmem kaç liraya lipton çay alana çekiliş ile hediye veriyordu market.
Aldım çayımı, tek kuponla gittim çekilişimi çektim, görevli -aaaa' çok güzel bişey kazandınız dedi:)
Lipton kahvaltı tepsisi,, böyle diz ile temas eden kısmında minik minik yuvarlak silikon köpükler var
ara ara can sıkıntısı eziyorum silikonumsu yuvarlakları. Söndüler biraz ama yenisi alıp küçük köşesinin dikişini söküp silikon köpük ilavesi ile kabartmak istiyorum.
Hediyesiz fiyatı hemen her yerde 20 tl. 25 tl.
tebi bi bayan bütçesini düşünmek zorunda
tamda bahsettigim sey buydu ama laptop masasiyla ayni fiyat nerdeyse
aslinda pahali degil,ama ben mi cimriiyim nedir
vay be bi laptopta tutulup kalan benim sanırdımmeğer herkes benim gibi çareler arayışındaymış yakındır laptopuma bacak yapıştırıcam uslu uslu durucak abaşasının önünde
vay be bi laptopta tutulup kalan benim sanırdımmeğer herkes benim gibi çareler arayışındaymış yakındır laptopuma bacak yapıştırıcam uslu uslu durucak abaşasının önünde
cimrilikte yarışırız nerde kalite ve ucuz var ben ordayım
7.5 ve 8 saat uyuyorum geri kalan zaman hep pc deyim çareyi bile pc den arıyoruz
cimrilikte yarışırız nerde kalite ve ucuz var ben ordayım
7.5 ve 8 saat uyuyorum geri kalan zaman hep pc deyim çareyi bile pc den arıyoruz
şimdi dizlerimde ayaklarım sehpada:)
ben bir ara boynum fena tutulunca bir hafta grmicem nete diye söz verdim kendime ama yok 3-4 gün anca dayanabildim
bağımlılık yaa sanki
haha aynen ya ayri kalamiyorum sürekli aklim pcde ve kk da belki kk olmasa bu kadar baglanmam
şu an boynumda yakı bezi var dün sakatladım kendimi ama aklım kk da yine girdim nete valla gözümü açtım burdayım
evet ya valla kazen saolsun
ama ben ders çalışıyorum herşey meeemur olmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?