laptopunuzu dizlerinizemi koyuyorsunuz yoksa sehpaya mi???

kızlar benim kullandığım bu şimdi sehpa üstünde böle kullanıyorum :26:

babam 5 tl ye mi ne almış.benim pc masaya direkt koyunca uçuşa geçiyo da yaşlandı zaar

Son düzenleme:
ben simdi altina kumandayi koydum daha iyi oldu hahahaha

bende başta yadırgamıştım ama alıştım şükür
bide beğenmeyip kardeşime verdim zor aldım sonra elinden hiç yoktan iyi valla

ben simdilik kumanda koydum senin laptopla ayni sekilde duruyor hahah masraf cikmadi en azindan

aa bu süpermiş s tl mi fiyatıda çok ucuz hemde nerden aldı ki baban acaba

ay hiç bilmiyorumki canım ya :44:
nette baakıyım eklerim öle kaliteli bişeyde değil markasına bakıyım dedim o bile yok üstünde
ama maşallah maşşallah iyi gidiyo bana ayarlanıyo bide

tamda bahsettigim sey buydu ama laptop masasiyla ayni fiyat nerdeyse
tebi bi bayan bütçesini düşünmek zorunda

aslinda pahali degil,ama ben mi cimriiyim nedir

vay be bi laptopta tutulup kalan benim sanırdımmeğer herkes benim gibi çareler arayışındaymış yakındır laptopuma bacak yapıştırıcam uslu uslu durucak abaşasının önünde

tamda bahsettigim sey buydu ama laptop masasiyla ayni fiyat nerdeyse

aslinda pahali degil,ama ben mi cimriiyim nedir

cimrilikte yarışırız nerde kalite ve ucuz var ben ordayım

vay be bi laptopta tutulup kalan benim sanırdımmeğer herkes benim gibi çareler arayışındaymış yakındır laptopuma bacak yapıştırıcam uslu uslu durucak abaşasının önünde

7.5 ve 8 saat uyuyorum geri kalan zaman hep pc deyim çareyi bile pc den arıyoruz

ben sende bani yidin sandim ama yerindesin iyi bari

7.5 ve 8 saat uyuyorum geri kalan zaman hep pc deyim çareyi bile pc den arıyoruz

ben bir ara boynum fena tutulunca bir hafta grmicem nete diye söz verdim kendime ama yok 3-4 gün anca dayanabildim
bağımlılık yaa sanki

haha aynen ya ayri kalamiyorum sürekli aklim pcde ve kk da belki kk olmasa bu kadar baglanmam

ben bir ara boynum fena tutulunca bir hafta grmicem nete diye söz verdim kendime ama yok 3-4 gün anca dayanabildim
bağımlılık yaa sanki

şu an boynumda yakı bezi var dün sakatladım kendimi ama aklım kk da yine girdim nete valla gözümü açtım burdayım

haha aynen ya ayri kalamiyorum sürekli aklim pcde ve kk da belki kk olmasa bu kadar baglanmam

evet ya valla kazen saolsun
ama ben ders çalışıyorum herşey meeemur olmak için

ben evli barkli kadinim calismiyorum da e yapacak birsey olmayinca hoop kkdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…