sardunyammm canımsın....herzaman yardıma hazırız canımm...ne zaman istersen.....
çok teşekkürler canım benimŞeniza.s.
bu arada böyle faydalı kaynak olabilecek bu topiği açan juliet arkadaşımı da tebrik ederim ve teşekkürlera.s.
bu teori doğru olabilir...çünkü çok kuvvetli radyasyon yaydıkları için (bildiğiniz üzere radyasyon hücreleri çok hızlı bir şekilde öldürüyor) erkekler diz üstü kullandıklarında olumsuz etkilenmeleri çok akla yatkın
resmin ekliyorum fikir vermek için...
bende vardim önceki kulüpte yine varim niye kapandi bilmiyorum ama döndügüne sevindim
aynisi bende de var daha sonra resim eklerimhihoyyyt
arkadaşım aycaaaaa nındı bu topık kapndı sonra ben açtım aycaaaaaa nın izniyle tabi..
Benimde Toshiba laptop'um var, 3 senedir kullanıyorum ve çok memnunum
Laptop çok pratik, istediğim odaya hatta yemek yaparken müzik dinlemek için mutfağa götürüyorum.
Kim icat ettiyse ellerine sağlık büyük rahatlık :icecream:
:1rolleyes:
evet haklısın ama benn nedenini bilmiyodum eşimin bi arkadaşı sölemiş ona dizinin üstünde kullanma die :sm_confused:
Bende yaklasık 3.5 sene oldu toshiba kullanıyorum. Bir daha alırsam gene toshıba alırım sanırım. Laptop olmasını da sevıyorum. Masa ustu gozum hıc kesmıyor omzum agrıyor. Toshıbada ekstra mause kullanmıyorum. Bana mause tak bu bozulur dedıler 3. 5 senedır kullanıyorum gayet ıyı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?