LAPTOPU olanlar kulubu yine ve yeniden döndü

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm arkadaşlar bende geldim benimki dee arcelik hatta bu kadr iii olcanı sanmıodum ama eşim iii deyince bana bişiy sormak düşmedi zaten hiç niyetim yoktu aniden oldu ama cok memnunum 4 ay falan oldu alalı herkesede tawsiye ederim arkadaşlar benim eşimde oyun kolik we her oyunu oynayabılıyoruz......
arçelik BNB661SR
CPU : INTEL CORE 2 DUO T7500 2.2 Ghz
RAM : 2 GB DD2 667 Mhz.
HDD : 160 GB SATA
EKRAN KARTI : NVIDIA 8600 GT 512 MB
OPTIK SÜRÜCÜ : DVD - RW (DUAL)
EKRAN : 15.4" WXGA PARLAK EKRAN
KAMERA : DAHILI 2 MP
AGIRLIK : 2,9 KG

Son düzenleme:
sardunyammm canımsın....herzaman yardıma hazırız canımm...ne zaman istersen.....

sardunyammm canımsın....herzaman yardıma hazırız canımm...ne zaman istersen.....

çok teşekkürler canım benimŞeniza.s.

bu arada böyle faydalı kaynak olabilecek bu topiği açan juliet arkadaşımı da tebrik ederim ve teşekkürlera.s.

5730.jpg
resmin ekliyorum fikir vermek için...

çok teşekkürler canım benimŞeniza.s.

bu arada böyle faydalı kaynak olabilecek bu topiği açan juliet arkadaşımı da tebrik ederim ve teşekkürlera.s.

rica edrim canım...a.s. inanki bende laptop almadan böyle bi topıgı çok aradım ...

Bende yaklasık 3.5 sene oldu toshiba kullanıyorum. Bir daha alırsam gene toshıba alırım sanırım. Laptop olmasını da sevıyorum. Masa ustu gozum hıc kesmıyor omzum agrıyor. Toshıbada ekstra mause kullanmıyorum. Bana mause tak bu bozulur dedıler 3. 5 senedır kullanıyorum gayet ıyı.

:1rolleyes:
bu teori doğru olabilir...çünkü çok kuvvetli radyasyon yaydıkları için (bildiğiniz üzere radyasyon hücreleri çok hızlı bir şekilde öldürüyor) erkekler diz üstü kullandıklarında olumsuz etkilenmeleri çok akla yatkın

evet haklısın ama benn nedenini bilmiyodum eşimin bi arkadaşı sölemiş ona dizinin üstünde kullanma die :sm_confused:

topiğe en uygun avatar resmi bi tek bende var sanırım kaydirigubbakcemile2

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

benimde dell ınspıron 1525 intel core çift işlemci kırmızı kadifemsi rengide çokta memnunum tavsiye ederim

bende vardim önceki kulüpte yine varim niye kapandi bilmiyorum ama döndügüne sevindim

Benimde Toshiba laptop'um var, 3 senedir kullanıyorum ve çok memnunum :nazar:
Laptop çok pratik, istediğim odaya hatta yemek yaparken müzik dinlemek için mutfağa götürüyorum.
Kim icat ettiyse ellerine sağlık büyük rahatlık :icecream:

canım resimleri eklersek topık dahada şenlenır mümkünse.....

Benimde Toshiba laptop'um var, 3 senedir kullanıyorum ve çok memnunum :nazar:
Laptop çok pratik, istediğim odaya hatta yemek yaparken müzik dinlemek için mutfağa götürüyorum.
Kim icat ettiyse ellerine sağlık büyük rahatlık :icecream:

bencede çok rahat tabiki....

bende yeni aldım çok rahat bir sürü kablo derdi yok işe götürüyorum markası ıbm lenova memnunum

:1rolleyes:

evet haklısın ama benn nedenini bilmiyodum eşimin bi arkadaşı sölemiş ona dizinin üstünde kullanma die :sm_confused:

fena mı laptop sana kaldıyerimseniben eşine deki bu dizüstü bilgisayarı başka türlü kullanılmaz

şaka bir yana dizüstü kullanılmasa da masa üstünde de gayet rahat kullanılıyor

Son düzenleme:
Bende yaklasık 3.5 sene oldu toshiba kullanıyorum. Bir daha alırsam gene toshıba alırım sanırım. Laptop olmasını da sevıyorum. Masa ustu gozum hıc kesmıyor omzum agrıyor. Toshıbada ekstra mause kullanmıyorum. Bana mause tak bu bozulur dedıler 3. 5 senedır kullanıyorum gayet ıyı.

ekstra maus takılınca laptop mı bozulur dendi anlamadım fakat oğlum nedeni çözene kadar 2 tane yepyeni mausu kısa sürede bozdu....

sonra nedenini kendim de laptop kullanıcısı olunca keşfettim...

kucakta yatakta koltukta mausun giriş yerinden kıvrılarak bir yere yaslanmak suretiyle baskılanırsa kablo bir müddet sonra bozuluyor ve maus çalışmaz hale geliyor.

laptop lara sonradan ek parça ilave edilemez bunun için demiş olabilirler fakat akıl var mantık var adamlar oraya ekstra maus girişi yapmışlar eğer bundan sebep dedilerse çok gülerim fıkra gibisırnaşık şey

Back