LAPTOPU olanlar kulubu yine ve yeniden döndü

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende deldiiim :dance:
benimkinin markası msi, geçen sene nişanlım hediye almıştı, o zaman ne bu msi hiç duymadım falan die düşünmüştüm ama, bir senedir kullanıyorum, 24 saat açık kaldığı oluyor, düşürdüm, yollarda taşındı ordan oraya, kardeşim üzerine çay döktü sositososito ama maaşallah taş gibi sürekli açık dedimya gece açık unutup uyuduğum bile oluyor çok memnunun yani. eşim masaüstünün bende bunun başınddayım sürekli hatta bazen msn de konuşuyoruz bile aynı odada Şeniz kablosuz ağ var çok kullanışlı oluyor

benim laptopum exper..cok memnunum..laptopun o kadar zararı olabilir ama..günün yorgunluğunda uzanarak laptopu alıp takılmak gibisi de yok:)

bende ilk alırken çok tereddüt ettim ama gördüm çok saglam bişey 2 çocuk olunca insan korkuyo bozulur die kullanışı evt güzel oluyo rahat ..:sm_cool
:

resim eklemekk istiyenler eklesın

dizüstü bilgisayarımı ek maus ile kullanmayı tercih ediyorum....

okçu işaretini pc den idare etmek bana zor geliyor

ben de sizdenim laptopumun markası packardbell, çokmemnunum canım babacığım hediye almıştı bana, ikibuçuk senedir kahrımı çekiyo :roflol: çok alıştım laptopun rahatlığına tv.yi açıp yatağıma uzanıp laptopumu da kucağıma alıp öle giriyorum nete, resmen bağımlılık yapıyo değiştirmeyi de şimdilik düşünmüyorum bozulsa bile yine değiştirmem heralde servise gönderip onartırım bide şu laptop skinleri çok beğeniyorum ama hep nette satılanlarını gördüm normal bilgisayarcılarda satılmıyormu acaba bunlar,hem şıklar,hem de laptopu çizilmekten kirlenmekten falan koruyolar üstelik çok estetik duruyo kızlar varmı aranızda laptop skin yani laptop etiketi kullanan nerden aldınız

evdeki resimlerinide eklicem

bendee geldim....acer marka bir laptop,a sahibim ve çok ama çoook ta memnunum....
eşimin işi pc ve çok araştırıp en özellikli olanını aldık...ACER5920G SERİSİ....evet çok uzun süreli açık kalır ve oyun oynarsa eşim ısınıyor biraz ama asla kapanma ve yavaşlama olmadı....ki oyun diyorum dikkatinizi çekerim,normalde çok yorar oyunlar pc yi....
biz çok memnunuz almak istiyenlere bende bu modeli şiddetle tavsiye ederim....

Topiği şimdi gördüm. İlginç olmuş
Bende laptoptan bağlanıyorum Toshiba marka,
3 yıldır sorunsuz kullanıyoruz, memnunum yani.
Eee ne gibi bir paylaşımda bulunacağız? marka model dışında merakla bekliyorum.
a.s

güle güle kullan şekerim gördüm senın laptopunu bunlar chata ve oyunu kapasite olarak kaldımıyo...........

pc kullanımda iyiyimdir fakat bu tip gelişmeleri geç takip ederim...ne yalan söylüyeyim ilk kez duyuyorum:uhm:

bilgiler paylaşımlar olacak sohbet hepsi olacak resim eklemek isteyenler eklicek..bilmiyorumm

güle güle kullan şekerim gördüm senın laptopunu bunlar chata ve oyunu kapasite olarak kaldımıyo...........

yok hayatım tam olarak öyle diil....remi yüksek bizimkinin eşim tam bir oyunkolik,ve süperde kaldırıyor maşallah.....zaten detaylı araştırma ve özellik bunun içindi....
bazı laptoplarda remden kaynaklanan o tarz sorunlar var evet...biz onları tercih etmedik özellikle...
4 gb ddr2 667 mhz ram ,i var bizimkinin....delikafadulden

tatlım siz profesyonelce işin içinde olduğunuz için yakışıryerimseniben

benim araştırma şansım olmadı açıkçası ....çok fazla program yüklü değil msn bile yok...adobe yükleyince yada başka programlar hemen çok ağırlaşıyor....bu sebepten masa üstü pc yi bu tip işler için tutuyorum...mesela seninle geçenlerde msn için ve fotoğraf yollamak için diğer pc ye geçme sebebim bundandır...

ilerde yükseltecek olduğum zaman burdan danışıp araştırıp öyle almaya karar verdim ....çünkü bu topicte güzel ve emin bir kaynak oluşturacak potansiyel gördüm

kullanım olarak çok iyi benım gibi omuz arısı çekenlere ...çok iyi saglık açıdsından yani...

olsun şekerim.....
istediğin zaman nacizane fikirlerimizi paylaşırız seninle seve seve...:1hug:
eğer istersen tabiiiiiyerimseniben

olsun şekerim.....
istediğin zaman nacizane fikirlerimizi paylaşırız seninle seve seve...:1hug:
eğer istersen tabiiiiiyerimseniben

oğluma alırken çok ihtiyacım olmuştu bu tip bir kaynağa

artık ihtiyacım olduğunda kaynağım var Şeniza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…