- 24 Kasım 2007
- 1.169
- 287
- 688
- Konu Sahibi Juliet
-
ne gibi zararı var..
vala aldığım duyumlara göre hücrelere zarar veriyomuş özellikle erkeklerin spermlerini öldürüyomuş tabi ben elin yalancısıyım kendim bi arştırma yapmadım kaydirigubbakcemile5
bende 1 yıl önce aldım hp pavillion dv6651sengözlerimebaksanab
oldukça memnunum:lepi:
tamam şekerim araştırda yaz buraya..beklıyorum...
bendede var
benimki casper
aldıgımızda en son cıkanıydı
o zaman pahalıydı tabbii cokk
şimdi almayanın arkasından atıolar..
bakalım ölsün gömüp yenisini alcek kocisim bana..
hiç uğraşamam cicim yaaaaa sırnaşık şey
benim laptop yok, sohbet laptop üzerinemi olacak ne özellikleri var laptopun top gibi ordan oraya tasindigi icinmi lap top konmus ismi acaba, :asigim:
özellikle almaya eşimi ikna edince hemen sorarım size..ay negüzel ..ya bu kk yüzünden pc manyağı oldum çalışırken yüzünü görmek istemezdim...allah allah ...
laptop diz üstü demektir :roflol: top (tap okunur, üst demektir )
vala aldığım duyumlara göre hücrelere zarar veriyomuş özellikle erkeklerin spermlerini öldürüyomuş tabi ben elin yalancısıyım kendim bi arştırma yapmadım kaydirigubbakcemile5
markalarımı yazacağız peki oğlumun kullandığı toshiba benimkisi arçelik
kızlar arçelik deyip geçmeyin bende şaşırdım fakat çok iyi çıktı...
hepinizin bildiği üzere 7/24 KK dayım ve sürekli bişeyler yapıyorum...bir yandan nette araştırma yapıyorum...bir yandan kk da konu açıyorum ..yani her seferinden bir kere kk dan en az 2 pencere açık oluyor en az 2 çoğunlukla 3-4 pencere açık sırf kk dan...
bunun yanı sıra netten 2 pencere garanti oluyor ve imagehack olmazsa olmazlar arasından arada web messengerda açılıyor)
ve adsl değil bağlantım evet evet kablo ile bağlıyım nete ve bunların hepsini diz üstü arçelik pc ile yapyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?