Anket laptop markalarında tercihiniz nedir....

laptop tercihiniz

• Ankete Katılan
    62
özlemcim topiği açalı baya olmuş ama ben yinede yazayım. benim önceden hp pavillion vardı. tasarım olarak çok güzeldi ama sana hatalarını söyliyim: yavaştı fanı çok ses yapıyodu ve çok ısınıyodu. fanı tam alta yakın koymuşlar dizüstü pc ama bi süre sonra dizi yakıyo :) neyse garantisi dolmaya yakın ekranı gitti bunun. teknosa dan almıştık tamir olamayacağını söyleyip onun fiyatına başka bişey alabilirsiniz dediler. bizde biraz para ekleyip sony vaio aldık inanılmaz yavaştı ve hpdeki extra özellikler bunda yoktu. onuda iade ettik ve toshiba aldık . şimdi çok memnunum. internette ve işlemlerde oldukça hızlı, çok sessiz çalışıyo, tasarımıda çok güzel,ayrıca toshibanın yeni garanti prensibi "ne olursa olsun garanti "imiş. yani sen kırsanda çalınsada garanti. ne diyim alan pişman olmaz. bu arada bize hp pavillion tablet pc hediye geldi toshibadan çok daha pahalı ve çok extra özellikleri var ama en çok toshiba yı kullanıyoruz hızdan dolayı. umarım yardımcı olmuşumdur.

kesinlikle acer yerimseniben çok memnunum

evet benimki de hp çalışırken çok ısınıyor ve gürültü yapıyor haricinde çok kullanışlı hızlı, ben de toshibayı tavsiye ederim ısınmıyor ve rahat bi kullanımı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…