Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım geçmiş olsun şimdiden güzel geçmesi dileğiyle cerrahi işlemin gerçekleşir canım 2013 yılı senin yılın olur inş. Rabbim bütün herkese hayırlı evlatlar vermeyi sana,bana da nasip eder inşallah Amin !...
S.A. canım nabersin gittinmi yaptırdınmı araştırmalarını , merak ettimde
geçmiş olsun canım kafana takma daha iyi sonuc alman için kendini sıkma, herşeyi yoluna bırak hemen olsun düşünme bir söz vardır geç olsun ama güç olmasın..
Kasım ayında adetimin üzerinden çok geçti diye olamadım ameliyatımı, Aralık ayında tam yatış yapmak için doktora gitceğim günsabah kalktım ve boğazım şişmişti faranjit olmuşum ameliyat olamadım, en son 31 aralıkta yani yılbaşı günü zar zor ameliyat olabildim....
1 cmlik kist ( yanlış anlamadıysam sol tüpte) ve rahimde 1 cm lik polip varmış almışlar. sağ tüpte geçiş azmış açmışlar.. çok şükür hiç bir sorun çıkmadı ve geçtiğimiz hafta işime döndüm..
Cuma günü kontrole gidicem.. bakalım bundan sonra ne gibi bi süreç bekliyor bizi görücez...
Rabbim şifa versin.Hayırlı bir şekilde hamile kalıp , kucağına almayı nasip eder inşallah RABBİM...Bu sürecte sakın kafana takma taktıgın an adet düzensizliğiyle karşılasırsın ilaçlar önerirsen doktorun kullan ayrıca ilaç dönemin bitince soğan kürü yap çok faydasını görüceksin canım.Fındık,fıstık çok tükett :)
teşekkür ederim canım keçiboynuzu pekmezi fındık fıstık artık ne bulursak atcaz ağzımıza cümlemiz için güzel haberler alma yılı olur inşallah 2013 :) içimde güzel hisler var
İnşallah canım benim 2 tane bebek kaybım var 4 ay olucak ama nedense hep korku oldugundan doktora bile gidesim yok nedenini araştırmaya teşhis koyduda ama nedenleri varmıdır diye doktor arastırım mı bilemiyorum
walla ben senin yerinde olsam yol yakınken çaresine bakarım... korkunun ecele faydası yok hem bak hamile kalabiliyosun düşük önlemek çok basit bi işlem... hiç korkma gönlünü ferah tut kendini önce allaha sonra doktorlara emanet et.. gerisi gelir sen hiç merak etme.. allah hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah
Amin canım belki bende rahim filmi çektiririm.Eeee ne yaptın görüşmeyeli şuan bebek düşünüyormusunuz yoksa tedaviye devam mı ediyorsunnn
canım napıyosun... ben bi yandan çalışmalara devam ediorum bi yandanda bidahaki ay adet olursam ki inşallah olmam :) 3. günü gidicem işte bildiğin rutin tedavilet başlıcak klomendi iğneydi .. allahım o günlere gerek kalmadan hamile kalabiliriz inşallahh
Ben daha doktora gitmedim canım çünkü masraflı olucak 1-2 ay sonra tam teşekküllü arastırcam nasip olursa.Suan zaten bebek düşünmüyorum 1 yıl gec kendimi toparlıyım diyim, sende sakın stres yapma stres yaptıgında hamile kalamazsınn ilaçlar kullanınca sakın bitkisel kürler yapma ama bal,fındık ,çörek otu, keç,boynuzu pekmezi tüket
Canım nabersin...
ben geçen ay klomene başladım yine olmadı
bu ay tekrar başladım... bakalım kısmet yaşıycaz görcez... sen napıyosun nasılsın..
Tşk ederim canım iyiyim bende tam artık benim 6 ay oldu, Nisanda doktora gidip bütün tahlilleri yaptırmayıı düşünüyorumda rahim filmi cektirmeliyim sana sorucamda sen cektırdınmı o zaman regl döneminde olmalımısın, çok acıtıyorlarmı bayan doktormu takip ediyor