Merhaba. Benim tüplerinde herhangi bir sorun yoktu. Malesef 3 düşükten sonra rahimde perde oldugu anlaşıldı.
Tabi o kadar düşük ve kürtajdan sonra buna bir de yapışiklik eklendi.
Sonunda Dr histereskopiye karar verdi. İlk histereskopide daha cok yapışiklik alındı. İlkinden sonra Dr um tekrar Yapacaz ama sen bi dene dedi ben hemen hamilelik istemedim.
Bir kac ay sonra denedim olmadı. 2-3 ay kadar denedim olmayınca baska Dr a daha görüneyim dedim. O Dr ikinci kez histereskopi ve laparoskopi yapılacak dedi. Laparoskopiden korktum tekrar ilk histereskopimi yapan Dr uma gittim. Laparoskopiden korktuğumu da söyledim. Sadece histereskopi yapalım dedi bu sefer perdeye daha fazla müdahale edilecekti.
Yapıldı histereskopi. İlk histereskopiden tam 8 ay sonra oldum.tabi histereskopiden sonra 2 ay korunma ve yine rahim filmi isteniyor. 2 ay sonra rahim filmimi gösterdim Dr uma. Tamam dedi korunmayı birakabilirsin. Ve ben o rahim filminden sonra adet olmadım. Ve simdi 1 aylık dünya güzeli meleğim var:)
Tüplerde de sorun oldugu icin laparoskopi gerekiyor olabilir ona bi sey diyemem.
Ama histereskopi ya da laparoskopi gebeliğe engel degil, hemen kalamayabilirsin ama cok geçmeden gerçekleşir. .
mrh 3.düşük yaşamızsınız bende 2 düşük yaptım düşükleriniz kaçıncı haftada oluyordu, bende rahim agzı yetmezliği denildi ama yeterlimi bilmiyorum, bende arastırmak istiyorumda nedenlerini korkuyorumda
Canım bende ilk önce gebeliğimi Bağcılar Yeni İklime gittim, hamileliğimde çok önemsemeden yeni evliydim 2.ayında hamile kaldım, dr. cok önemsemedim ama kontrollere gittim.14.haftasında suyum geldi, düşük gerceklesti.2 .gebelikte erken doğum oldu Güngören hastanesine gittim ölü doğum gerceklesti.Şimdi 2 ay gecsin yeni açılan Medipol Mega Hastanesine gitcem sanada öneririm o hastaneyi şimdi ssk olanlara ücretsiz gid fiyatlarınıda ögrenirsin canım Üniversitese hastanesi
bende medipol mega üniversite hastanesi özel diye onda tedavi olurum demiştim. ya ben calısıyorum sürekli izin almak istemiyorum o zaman bana önericeğin dr adı verebilirmisin aralıkta o dr gidim canımmm
bende medipol mega üniversite hastanesi özel diye onda tedavi olurum demiştim. ya ben calısıyorum sürekli izin almak istemiyorum o zaman bana önericeğin dr adı verebilirmisin aralıkta o dr gidim canımmm
Canım bende 2.gebelikte hamile kalmakta şükür sorun olmuyor, ama düşük ve erken doğum oluyor.Bende neden oldugunu aractırmak istiyorum,bana medipol hastanesinde dr. betül hnmı öneriyorsun,sen kaç yıllık evlisin canım?
inana ki artık doktorlara da güvenim kalmadı, hepsi ayrı bir telden calıyorlar inş. senin Allah gönlüne göre evlat verir canım 2013 te hamiş kalırsın :)
peki rahim filmini nerde yaptırdın, bende kürtaj oldum ya rahimde sorun var belki isterler
devlet hastanesindeki gonca hnm medicinedaki rapordamı sonucu gördü, tekrar mı cektirdin
anladım canım sen bir ol kasımda mı olucan aralıktamı , bende senin bilgilerinle tedavi olurum bende aralıkta regl olum öle tedavi için başvurucam neden 2 düşük oldu diye biri 4 aylık, 2.bebegim 6.aylıktı rahimde ne gibi sorun var bana rahim agzı yetmezliği denildi ama başka nedenleride varmıdır diye içimde şüpheler var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?