Benim sancım olmadı ama gebelikte kanama leke yasamıştım 19. Haftada bi anda olan oldu leke geldi doğurdum şimdi abdominal serklajım var 14. Haftalık oldum şükür bunda hiç kanama yasamadım sizdeki sorun sadece erken doğumsa yaptırınabdominal serkülaj yaptıktan sonra bebegini kucağına alan annelere soruyorum onceki kayıplarınızda kanamalarınız oldu mu dogum sancısı gibi sancılarınız oldu mu çünkü benim 9 kayıptada kanama ve doğum sancılarım oldu ve şimdiki doktorum bana bir dahaki sefere abdominal serkülaj önerdi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Laparoskopik Abdominal Serklaj yapan doktorlar
- Konu Sahibi Portali
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Rrabbim kucağınıza almayı nasib etsin ve size bağışlasın bu arada teşekkür ederim cvp için benim ikinci aydan itibaren şakır şakır kanama ve doğum yada düşük zamanı geldiğinde su gelişi ve doğum sancısı sonra da kayıpBenim sancım olmadı ama gebelikte kanama leke yasamıştım 19. Haftada bi anda olan oldu leke geldi doğurdum şimdi abdominal serklajım var 14. Haftalık oldum şükür bunda hiç kanama yasamadım sizdeki sorun sadece erken doğumsa yaptırın
Histereskopi hiç yapıldı belki rahimde sorun vardır canım Rabbim yardımcın olsun gercekten cok zor kaybetmek düşük olması iyi bir doktor bulmak da zorRrabbim kucağınıza almayı nasib etsin ve size bağışlasın bu arada teşekkür ederim cvp için benim ikinci aydan itibaren şakır şakır kanama ve doğum yada düşük zamanı geldiğinde su gelişi ve doğum sancısı sonra da kayıp
Histeroskopi de yapıldı hsg de çekildi genetik te bakıldi ama sorun yok temiz cikti aynen çok zor ama Rabbim sabrinida veriyor ElhamdülillahHistereskopi hiç yapıldı belki rahimde sorun vardır canım Rabbim yardımcın olsun gercekten cok zor kaybetmek düşük olması iyi bir doktor bulmak da zor
Merhaba canım abdomınal serklajlı mısın sndeRrabbim kucağınıza almayı nasib etsin ve size bağışlasın bu arada teşekkür ederim cvp için benim ikinci aydan itibaren şakır şakır kanama ve doğum yada düşük zamanı geldiğinde su gelişi ve doğum sancısı sonra da kayıp
Merhaba canım gecmıs olsun oldunmu abdomınal senabdominal serkülaj yaptıktan sonra bebegini kucağına alan annelere soruyorum onceki kayıplarınızda kanamalarınız oldu mu dogum sancısı gibi sancılarınız oldu mu çünkü benim 9 kayıptada kanama ve doğum sancılarım oldu ve şimdiki doktorum bana bir dahaki sefere abdominal serkülaj önerdi
Bemde sadece abdominal var gebeyken oldum su an hersey yolundaKızlar pazartesi günü Göğşen Bey e randevum var.Eğer uygun görürse abdominal yapacak.
Birşey soracağım sizlere abdominal yapılanlara 12. Haftada yine serklaj yapıyorlar mı?
Merhaba acaba karından atılan dikişimi yaptırdınız nereye hangi doktora yaptırdınız acaba birde maliyeti nedir bende 2 kere bebeğimi kaybettim 1 cisi rahim açıldı birden 22 haftada kaybettim kincisi serklaj varken rahim açıldı suyum geldi enfeksiyon kaptı bebek 25 Ci haftada erken doğdu rica etsem bana yardımcı olur musunuz İzmir'de oturuyorum ben
Gebelik öncesi daha iyi oluyor yaptırmak riskler daha çok azalıyorKızlar merhaba,
vajinal serklaja rağmen erken doğum yaptım. Abdominal önerdi doktorum. Abdominali hamile ilken yaptıran var mı? Gebelik öncesi mi yaptırdınız
Teşekkür ederim doktorumu buldum Eylül'ün 9 nda atılıcak dikiş nasipse gebelik öncesi yapılacakGebelik öncesi daha iyi oluyor yaptırmak riskler daha çok azalıyor
Gebelik oncesi yaptirdim ben deGebelik öncesi daha iyi oluyor yaptırmak riskler daha çok azalıyor
Merhaba bende tam 2 hafta önce yaptırdım abdominal serklaj. Dikişlerim düşmedi inşallah Rabbim bebeğimi artık hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder. 5 düşüğüm oldu bundan önceTeşekkür ederim doktorumu buldum Eylül'ün 9 nda atılıcak dikiş nasipse gebelik öncesi yapılacak
Benim sancım olmadı ama gebelikte kanama leke yasamıştım 19. Haftada bi anda olan oldu leke geldi doğurdum şimdi abdominal serklajım var 14. Haftalık oldum şükür bunda hiç kanama yasamadım sizdeki sorun sadece erken doğumsa yaptırın
Mrba ilfa53 durumunu merak ettim iyimisin şuan?Benim sancım olmadı ama gebelikte kanama leke yasamıştım 19. Haftada bi anda olan oldu leke geldi doğurdum şimdi abdominal serklajım var 14. Haftalık oldum şükür bunda hiç kanama yasamadım sizdeki sorun sadece erken doğumsa yaptırın
35Bu ameliyatı yaptıranların yaşları kaç acaba. Ben 39 yaşındayım
Ne zaman yaptırdınız? Olumlu sonuçlanma varmı peki
Mart ayinda yaptirdim.henuz hamile degilim.Ne zaman yaptırdınız? Olumlu sonuçlanma varmı peki
Ben cok dogru ornek olmayabilirim. Onceki hamilelikte vajinal serklaj yaptridim, dikia cok iyiydi, acilmadi da ama dogum sancisi geldigi icin erken dogum oldi yine de, dikisi aldilar. Rahim agzi yetmezligi degil benim temel sorunum.
Eger sizin sorununuz rahim agzi yetmezligi ise faydsini gorenler var. Abdominal serklaj ile istersen zipla deniliyor, rahmin tam yukarisindan yakaladigindan performansi yuksek bu islemin.