- 25 Temmuz 2018
- 6.425
- 8.263
A gecmis olsun, sezaryen gibi mi kestiler o zaman ?Abdominal serkulaj oldum dün kapalı diye gidim ama açık ameliyata çevirmişlerdir kanayinca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A gecmis olsun, sezaryen gibi mi kestiler o zaman ?Abdominal serkulaj oldum dün kapalı diye gidim ama açık ameliyata çevirmişlerdir kanayinca
A gecmis olsun, sezaryen gibi mi kestiler o zaman ?
Evet kapalı oldu. Sadece solda 2 delik ve gobekten girdiler klasik laparoskopik olarakEvet sezaryen gibi sizinki kapalı oldu dimi
Evet kapalı oldu. Sadece solda 2 delik ve gobekten girdiler klasik laparoskopik olarak
Sonrasi iyi olsun inşallah cnmMaalesef benimki kanamis o yüzden açık ameliyata çevirmişler
Gecmiş olsun inşAllah kucagına almaya vesile olur sağlıklaMaalesef benimki kanamis o yüzden açık ameliyata çevirmişler
Amin Rabbim kimseyi kucağı boş döndürmesin evineGecmiş olsun inşAllah kucagına almaya vesile olur sağlıkla
Amin inşAllah canım bende doğum yaptım ama doğumdan sonra bacagım pıhtı attı şimdi tekrar iğnelere başladım bobreğimde ki stent daha alınmadı Rabbimin imtihanı işte hersey bizim için inş tez vakit sende gebe kalırsınAmin Rabbim kimseyi kucağı boş döndürmesin evine
Sende abdominal serkulajlimisinAmin inşAllah canım bende doğum yaptım ama doğumdan sonra bacagım pıhtı attı şimdi tekrar iğnelere başladım bobreğimde ki stent daha alınmadı Rabbimin imtihanı işte hersey bizim için inş tez vakit sende gebe kalırsın
Evt canım ben gebeyken oldum abdominalSende abdominal serkulajlimisin
Senin kayiplarinda sancilimiydi yoksa sancısız miEvt canım ben gebeyken oldum abdominal
Çok agrı yoktu canım leke gelince acile gittim bi anda hersey oldu bitti normal dogurdum acılma var dendiSenin kayiplarinda sancilimiydi yoksa sancısız mi
Çok agrı yoktu canım leke gelince acile gittim bi anda hersey oldu bitti normal dogurdum acılma var dendi
Yok canım benimki bildiğin doğum sancısı ben burdan paylasirim inşallah hayırlı haberlerimi benim durumumdan olanlarda yazsın lütfen moral umut olurÇok agrı yoktu canım leke gelince acile gittim bi anda hersey oldu bitti normal dogurdum acılma var dendi
Merhaba cnm ne durumdasın abdomınalden sonra neler yasadın saglıklı guzel bır gebelık gecırdın mıÇok agrı yoktu canım leke gelince acile gittim bi anda hersey oldu bitti normal dogurdum acılma var dendi
3 aylık oldu oğlum canım abdominal de bi sorum olmadı sadece bebeğin kilo alımı durdugu için erken sezeryan oldum 36 haftada küçük doğdu ama kuveze d3 girmedi şükürMerhaba cnm ne durumdasın abdomınalden sonra neler yasadın saglıklı guzel bır gebelık gecırdın mı
Slm gülsüm, abdominal oldun sanırım sen, ne zaman oldun ve şu an gebemisin?Yok canım benimki bildiğin doğum sancısı ben burdan paylasirim inşallah hayırlı haberlerimi benim durumumdan olanlarda yazsın lütfen moral umut olur
İlfa53 gebeliğini yatarakmı geçirdin?3 aylık oldu oğlum canım abdominal de bi sorum olmadı sadece bebeğin kilo alımı durdugu için erken sezeryan oldum 36 haftada küçük doğdu ama kuveze d3 girmedi şükür
Çok yatmadım ama işte yapmadım kayınvaldem de kaldım gebelik boyunca hafta ilerledikce baskı arttı zaten istesem de kalkamadım ama benim bobrekte de stent takılıydı onunda agrısı oluyordu herkeste oyle olucak değilİlfa53 gebeliğini yatarakmı geçirdin?