- 25 Temmuz 2018
- 6.426
- 8.263
Abdominal serklajın rısklerı cok oldgu soylenıyor gercekten oylemı agrılı bır ıslemmı canım
uyutuluyorsun zaten canım, operasyon sonrası da karnından girdikleri için o alanda biraz acıyor tabi. Ama günlük hayatına devam edersin, çok rahat geçti ben de korkuyordum öyle olmadı
Bende ıkız bebeklerımı kaybettm daha yenı suyum geldı enfeksıyon yukseldı tüp bebek doktorum son care abdominal yaparız demıstı ama korkuyorm rısklerı varmıs agrılı bır ıslemmı benım acılma oluyor suyum sızmaya basları acılma oldu bunun sebeplerını arastırtmak ıstıyorum sız neler yasadınız
başın sağolsun cnm, kaçıncı haftaydı ? Şöyle eğer sorunun rahim ağzı açıklığı is serklaj ok. Ama önlem ise yeterli olmuyor. Önceli gebeliğimde vajibal serklaj oldum, doğum başlayınca dikişi almamız lazım dediler hiçbir şey olmamıştı dikişe. 2 kayıp yaşadım ikisinde de araştırdık, ilk bebek yaşamadı patalojiye gitti sorun bulamadılar. İkinvisi birkaç gün yaşadı ne yazık ki. Rahim filmi de çekildim sonuç sıfır. Yine de önlem için abdominal atıldı,
birde fiyatı ne kdar odedın cnm
ben 10.000
Abdominal serklaj çok basit bir operasyon. Yani ben beş gün sonra işe başladım. Ameliyat esnasında bir komplikasyonda yaşamadım. Benim de sancım ve suyum geliyordu. Umarım bu sefer sağlıkla alabiliriz kucağımıza.
Enfeksiyon olabilir. Yanda naturel killer dedikleri katil hücreler. Onun da testi var bana yaptılar ve bende mevcut.
Enfeksiyon çıkmadı bende. Erken doğum mu düşük müydü senin canım? İşk defa duydum naturel killer neymiş