Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun.
Prof mu yaptı ameliyatı?
Süreç nasıldı?
Başın sağolsun. Kaybetme sebebi neydi kaçıncı haftada gerçekleşti?Lütfen banada bilgi veririmsn çok sevirim bnde bebeğimi kaybettim
Hamile misin şu an ?Bende andominalliyim bende her konuda yardımcı olabilirim
Evet hamileyim 17 haftalık çok şükürHamile misin şu an ?
Hayırlı olsun canım. Ben hamilelik öncesi operasyonu oldum, şu an hamile değilim , sen hamilelikte mi oldunEvet hamileyim 17 haftalık çok şükür
Hamile kalmadan önce yapıldı benim ki 5 ay sonra da hamile kaldım. Senin varmı gebelik ve dikişini kim attı
Ne tetikliyor erken doğumunu birde arda hocamı yaptı dikişiniziyok ben de hamile kalmadan yaptırdım, daha hem süremi bekliyorum hem de korona varken hamile kalmayı düşünmüyorum. Liv hospital da oldum ben.
Vajinal serklaj da olmıştu ben. Dikiş açılmamıştı aslında, doğum erken başladı. Bunda da o riskim var, ve sezeryan olmak zorundayım
Ne tetikliyor erken doğumunu birde arda hocamı yaptı dikişinizi
birde fiyatı ne kdar odedın cnmAbdominal serklajın rısklerı cok oldgu soylenıyor gercekten oylemı agrılı bır ıslemmı canım
neyin tetiklediği bulunamadı,Arda hocaya diktirmedim ama ona da göründüm iLk kayıp sonrası. Rahim filmi de çekildim. Hiç bir sebep yok.
Tedavısı yokmu oekı ne olacak onlar varsa serklajda yetersız olmazmı cnmEnfeksiyon olabilir. Yanda naturel killer dedikleri katil hücreler. Onun da testi var bana yaptılar ve bende mevcut.
Islemden sonra agrın oldumu hamıle mısın suan cnm bırde ayakta hamılelık gecırebılıyor muyuz ucret ne kdar odedın ozel hastanedemı oldun benımde acılmam oluyor erkenden enfeksıyon cktı bu gebelıkte suyum geldı sızıntı seklındeAbdominal serklaj çok basit bir operasyon. Yani ben beş gün sonra işe başladım. Ameliyat esnasında bir komplikasyonda yaşamadım. Benim de sancım ve suyum geliyordu. Umarım bu sefer sağlıkla alabiliriz kucağımıza.