evet ne asılama nede tüp bebek denemem oldu sadece puregon ve ovıtrelle kullanıydum puregonun 3. ayında hamıle kaldım daha öncelerı klomen kullanmıştım hep hamıle olmasaydı asılama deneyecektık artık
Benimde histeroskopi yapılcak hsg yaptırmıştım tüpler açık çıkmıştı ama doktorum histeroskopi ile daha iyi inceleriz rahimde belki bi terslik vardır dedi.arkadaslar bisey sorucam infertelite olan bi arkadasıma doktoru laparoskopi yı onermiş.boylece kısırlıgın sebebi acıga cıkacak demiş.yaptıran varmı ben genetik test yaptırdım ondada bi sorun cıkmadı bende de sebepsiz kısırlık var ama bu olay nedenını acıklıyomu gercekten
yaptıran yada bilgi sahibi olan arkadaslar lutfen tecrübeleri paylaşalım
[/QUOTE]QUOTE="cananu, post: 37017664, member: 588462"]arkadaslar bisey sorucam infertelite olan bi arkadasıma doktoru laparoskopi yı onermiş.boylece kısırlıgın sebebi acıga cıkacak demiş.yaptıran varmı ben genetik test yaptırdım ondada bi sorun cıkmadı bende de sebepsiz kısırlık var ama bu olay nedenını acıklıyomu gercekten
yaptıran yada bilgi sahibi olan arkadaslar lutfen tecrübeleri paylaşalım[/QUOTE
cananu merhaba canım. Biraz zaman geçmiş ama yazmak istedim yinede. Bende sebepsiz infertilite olarak laparoskopi yaptırdım çok şükür bir sorun bulunmadı. Bazılarında yapışıklık vs varsa çözüm olabiliyormuş. Doktorum para için mi yaptı bilmiyorum ama en azından kafamdaki soru işaretleri gitti hep tüplerin ucundaki saçaklarımın çalışmadığını düşünüyordum Herşey gayet iyiymiş ama sperm alerjim varmış... Nasıl olacak bilmiyorum sperm alerjisi ile ilgili kayda değer bir bilgiye ulaşamadım... Rabbim yardımcımız olsun... Bizlerede hamileliği anneliği tattırsın inşallah. Eşime babalığı tattıramamış olmak, başka çocukları şevkatle severken onu izlemek canımı yakıyor..
Burdaki Dr uyguladığı tedaviler aynı deyil bende rahim filmi çektirmek istiyordum kabul etmiyorlardı ben de en son çaresizlikten laparoskopiyi kabul etmiştim demek ki Hakkımda hayırlısı buymuş bu ayda adet olayım aşılamaya başlıyacam inşallah BeHappy06 çok haklısın canım eşim başka bir çocugu severken görmek canım çok acıyor o an hayal ediyorum bizim çocugumuz olsa nasıl iyi bir baba olurdu inşallah bir gün annelik bizede nasip olur
Slm canım bende 3 yıllık Evliyim ve hiç korunmadım iki ay önce bende laparoskopi yaptım iki tüpümde tıkalıymış çok şükür oldum diyor sanada çok geçmiş olsun Allah gönlümüzden gecenden bizi mahrum eylemesin inşallahMrb bende 10 senedir evliyim 1 aşı 2 tüp bebek oldum infertilite deniliyordu doktoru değiştirdim ve basit bir muayenede yumurtalıkların rahime yapışık dedi histereskopi laparoskopi oldum o kadar şey denedikki hiç duşünmedim bile olsammı olmasammı diye yumurtalıkları ayırdılar kanallardan sıvı verdiler açtılar bağırsak yapışıkmış onuda açmışlar rahim içi et gibi bişey vardı onuda aldık dediler ameliyat sonrası çok zor geçti karnımı gazla doldurmuşlar çok zor çıktı vücuttan :) şuan beklemedeyim allah herkese versin inş bebiş :)
Slm canım bende 3 yıllık Evliyim ve hiç korunmadım iki ay önce bende laparoskopi yaptım iki tüpümde tıkalıymış çok şükür oldum diyor sanada çok geçmiş olsun Allah gönlümüzden gecenden bizi mahrum eylemesin inşallah[/QUOTE
a.slm cnm geçmiş olsun inşallah kucağımız boş kalmaz ama zor süreç geçiriyoruz bu aşamaya gelene kadar emeğimiz zai olmasın inşallah
Bana da yapılacak ama korkuyorum nasıl yapiliuo bana anlatirmisin zahmet olmaza 2gun sonra yapılacak
çok teşekkür ederim cnm anestezi nasıl oluyo tam mi uyuyosun ben tam uyumayı tercih ederim bide adet bitiminin peşine oluuosun demi.adetin biterse gel dedi
Dr um bizede 15 20 gun korunma vermisti.sonuçta operasyon geciriyorsun kendini toparlanan lazim.agrilarin olmasida normal bence 2 hafta göbeğinde agri olmustuCnm. Bende oldum 1hafta oldu olalı ağrılarım geçmedi hah de tipler açık çıkmış ti laparoskopide sağ tüp tikaliymis sebebide küçükken apandist ameliyatı olmuştum ondandir dedi açılmadı doktor 3hafta ilişki yasak dedi acaba neden hani kapalı olduğu için mi acaba yoksa birşey olurmu diye sende nasildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?