• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

laparoskopi yaptıranlar

Slm bende bir bucuk sene birsey yok deyip yolladiklari hastalardan biriyim bir negatif asilamam var sonra hastanemi dehistirdim ayni seyler bir sey yok bebek de yok en son dr dedi laparoskopi yapalim korktum turkiyeye geldim ordada polikistik over hastasi okdugumu soylediler bir ay klomen kullandim malasef bir sey olmadi geri geldim dr anlattim yok oyle birsey adet duzenin olmazdi yumurtlama problemin yok gibi bir cok sey neyse en son dedim tamam yapalim laparoskopiyi ve yaptim tuplerim tikaliymis sag taraf ilac verilince acilmis ama sol taraf kapali bu ayda asilamaya basliyacam yani laparoskopi olmasaydim bos bos bekliyecektim

arkadaslar bisey sorucam infertelite olan bi arkadasıma doktoru laparoskopi yı onermiş.boylece kısırlıgın sebebi acıga cıkacak demiş.yaptıran varmı ben genetik test yaptırdım ondada bi sorun cıkmadı bende de sebepsiz kısırlık var ama bu olay nedenını acıklıyomu gercekten
yaptıran yada bilgi sahibi olan arkadaslar lutfen tecrübeleri paylaşalım
Benimde histeroskopi yapılcak hsg yaptırmıştım tüpler açık çıkmıştı ama doktorum histeroskopi ile daha iyi inceleriz rahimde belki bi terslik vardır dedi.

QUOTE="cananu, post: 37017664, member: 588462"]arkadaslar bisey sorucam infertelite olan bi arkadasıma doktoru laparoskopi yı onermiş.boylece kısırlıgın sebebi acıga cıkacak demiş.yaptıran varmı ben genetik test yaptırdım ondada bi sorun cıkmadı bende de sebepsiz kısırlık var ama bu olay nedenını acıklıyomu gercekten
yaptıran yada bilgi sahibi olan arkadaslar lutfen tecrübeleri paylaşalım[/QUOTE

cananu cananu merhaba canım. Biraz zaman geçmiş ama yazmak istedim yinede. Bende sebepsiz infertilite olarak laparoskopi yaptırdım çok şükür bir sorun bulunmadı. Bazılarında yapışıklık vs varsa çözüm olabiliyormuş. Doktorum para için mi yaptı bilmiyorum ama en azından kafamdaki soru işaretleri gitti hep tüplerin ucundaki saçaklarımın çalışmadığını düşünüyordum :KK48: Herşey gayet iyiymiş ama sperm alerjim varmış... Nasıl olacak bilmiyorum sperm alerjisi ile ilgili kayda değer bir bilgiye ulaşamadım... Rabbim yardımcımız olsun... Bizlerede hamileliği anneliği tattırsın inşallah. Eşime babalığı tattıramamış olmak, başka çocukları şevkatle severken onu izlemek canımı yakıyor..[/QUOTE]

Burdaki Dr uyguladığı tedaviler aynı deyil bende rahim filmi çektirmek istiyordum kabul etmiyorlardı ben de en son çaresizlikten laparoskopiyi kabul etmiştim demek ki Hakkımda hayırlısı buymuş bu ayda adet olayım aşılamaya başlıyacam inşallah BeHappy06 çok haklısın canım eşim başka bir çocugu severken görmek canım çok acıyor o an hayal ediyorum bizim çocugumuz olsa nasıl iyi bir baba olurdu inşallah bir gün annelik bizede nasip olur

QUOTE="cananu, post: 37017664, member: 588462"]arkadaslar bisey sorucam infertelite olan bi arkadasıma doktoru laparoskopi yı onermiş.boylece kısırlıgın sebebi acıga cıkacak demiş.yaptıran varmı ben genetik test yaptırdım ondada bi sorun cıkmadı bende de sebepsiz kısırlık var ama bu olay nedenını acıklıyomu gercekten
yaptıran yada bilgi sahibi olan arkadaslar lutfen tecrübeleri paylaşalım[/QUOTE

cananu cananu merhaba canım. Biraz zaman geçmiş ama yazmak istedim yinede. Bende sebepsiz infertilite olarak laparoskopi yaptırdım çok şükür bir sorun bulunmadı. Bazılarında yapışıklık vs varsa çözüm olabiliyormuş. Doktorum para için mi yaptı bilmiyorum ama en azından kafamdaki soru işaretleri gitti hep tüplerin ucundaki saçaklarımın çalışmadığını düşünüyordum :KK48: Herşey gayet iyiymiş ama sperm alerjim varmış... Nasıl olacak bilmiyorum sperm alerjisi ile ilgili kayda değer bir bilgiye ulaşamadım... Rabbim yardımcımız olsun... Bizlerede hamileliği anneliği tattırsın inşallah. Eşime babalığı tattıramamış olmak, başka çocukları şevkatle severken onu izlemek canımı yakıyor..
[/QUOTE]

seni o kadar ii anlıyorumki canım benim cvp için sagol.spem alerjisini hiç duymadım .inş en kısa zamanda anne oluruz

Burdaki Dr uyguladığı tedaviler aynı deyil bende rahim filmi çektirmek istiyordum kabul etmiyorlardı ben de en son çaresizlikten laparoskopiyi kabul etmiştim demek ki Hakkımda hayırlısı buymuş bu ayda adet olayım aşılamaya başlıyacam inşallah BeHappy06 çok haklısın canım eşim başka bir çocugu severken görmek canım çok acıyor o an hayal ediyorum bizim çocugumuz olsa nasıl iyi bir baba olurdu inşallah bir gün annelik bizede nasip olur

amin amin amin canım benim .

Mrb bende 10 senedir evliyim 1 aşı 2 tüp bebek oldum infertilite deniliyordu doktoru değiştirdim ve basit bir muayenede yumurtalıkların rahime yapışık dedi histereskopi laparoskopi oldum o kadar şey denedikki hiç duşünmedim bile olsammı olmasammı diye yumurtalıkları ayırdılar kanallardan sıvı verdiler açtılar bağırsak yapışıkmış onuda açmışlar rahim içi et gibi bişey vardı onuda aldık dediler ameliyat sonrası çok zor geçti karnımı gazla doldurmuşlar çok zor çıktı vücuttan :) şuan beklemedeyim allah herkese versin inş bebiş :)

Mrb bende 10 senedir evliyim 1 aşı 2 tüp bebek oldum infertilite deniliyordu doktoru değiştirdim ve basit bir muayenede yumurtalıkların rahime yapışık dedi histereskopi laparoskopi oldum o kadar şey denedikki hiç duşünmedim bile olsammı olmasammı diye yumurtalıkları ayırdılar kanallardan sıvı verdiler açtılar bağırsak yapışıkmış onuda açmışlar rahim içi et gibi bişey vardı onuda aldık dediler ameliyat sonrası çok zor geçti karnımı gazla doldurmuşlar çok zor çıktı vücuttan :) şuan beklemedeyim allah herkese versin inş bebiş :)
Slm canım bende 3 yıllık Evliyim ve hiç korunmadım iki ay önce bende laparoskopi yaptım iki tüpümde tıkalıymış çok şükür oldum diyor sanada çok geçmiş olsun Allah gönlümüzden gecenden bizi mahrum eylemesin inşallah

Slm canım bende 3 yıllık Evliyim ve hiç korunmadım iki ay önce bende laparoskopi yaptım iki tüpümde tıkalıymış çok şükür oldum diyor sanada çok geçmiş olsun Allah gönlümüzden gecenden bizi mahrum eylemesin inşallah[/QUOTE

a.slm cnm geçmiş olsun inşallah kucağımız boş kalmaz ama zor süreç geçiriyoruz bu aşamaya gelene kadar emeğimiz zai olmasın inşallah

Bana da yapılacak ama korkuyorum nasıl yapiliuo bana anlatirmisin zahmet olmaza 2gun sonra yapılacak

Bana da yapılacak ama korkuyorum nasıl yapiliuo bana anlatirmisin zahmet olmaza 2gun sonra yapılacak

Korkulacak bir şey yok. Aynı gün veya ertesi gün taburcu oluyorsun. 40-45 dk sürer. Göbek deliği, sağ ve sol kasıktan 3 tane delik açıp ameliyatı yapıyorlar. Daha önceden dış gebeliğim olmuştu. Tüplerimi bağlamışlar. Tüp bebek tedavisinde karar verilmişti. Bir sonraki adetimle tedaviye başladık ve şu an ki testlerime göre hamileyim. İnşallah keseyi de görürüz de rahatlarım. Dış gebeliğimde embriyo tüplerde oluşmuştu. Bu yüzden tüplerim de sıkıntı olmuştu. Bu arada 1 hafta boyunca da ameliyat esnasında verilen gazın etkisi ile sırtın ve muhtelif yerlerinde sanki yel almışsın gibi ağrıların olur. 1 hafta içinde hepsi yok olur. Geçmiş olsun.

çok teşekkür ederim cnm anestezi nasıl oluyo tam mi uyuyosun ben tam uyumayı tercih ederim bide adet bitiminin peşine oluuosun demi.adetin biterse gel dedi

bende 20 gun once hem laparoskopı hemde histereskopı oldum.adetın tamamen bıttınce amelıyat oluyorsun.tamamen uyutuyorlar.amelıyat sonrası 1 saat kadar agrın oluyor 3-4 gun ıcınde toparlanırsın.

çok teşekkür ederim cnm anestezi nasıl oluyo tam mi uyuyosun ben tam uyumayı tercih ederim bide adet bitiminin peşine oluuosun demi.adetin biterse gel dedi

anestezi tüm uyutuyorlar cnm benimki 2.5 saat sürmüştü histereskopide yaptılar bana yaptırdınmı şuan ne durumdasın?

Benimkide 2saat sürmüş ufak yapisiklikkar varmış onları açmış ben küçükken apandist ameliyatı olmuştum sağ tarafım tikaliymis ama hamile kalmaya engel değil dedi bakalım kalmazsam bi kaç ay sonra gidicem tüp e ama halen ağrım var gobegimde

Kızlar doktor bana 3hafra cinsel ilişki yok dedi sizdede öylemi oldu acaba yoksa bendeki sebeplerden dolayimi öyle dedi acaba sizde nasildi

Cnm. Bende oldum 1hafta oldu olalı ağrılarım geçmedi hah de tipler açık çıkmış ti laparoskopide sağ tüp tikaliymis sebebide küçükken apandist ameliyatı olmuştum ondandir dedi açılmadı doktor 3hafta ilişki yasak dedi acaba neden hani kapalı olduğu için mi acaba yoksa birşey olurmu diye sende nasildi

Cnm. Bende oldum 1hafta oldu olalı ağrılarım geçmedi hah de tipler açık çıkmış ti laparoskopide sağ tüp tikaliymis sebebide küçükken apandist ameliyatı olmuştum ondandir dedi açılmadı doktor 3hafta ilişki yasak dedi acaba neden hani kapalı olduğu için mi acaba yoksa birşey olurmu diye sende nasildi
Dr um bizede 15 20 gun korunma vermisti.sonuçta operasyon geciriyorsun kendini toparlanan lazim.agrilarin olmasida normal bence 2 hafta göbeğinde agri olmustu

Back