laparoskopi yaptıranlar

cananu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
590
233
73
arkadaslar bisey sorucam infertelite olan bi arkadasıma doktoru laparoskopi yı onermiş.boylece kısırlıgın sebebi acıga cıkacak demiş.yaptıran varmı ben genetik test yaptırdım ondada bi sorun cıkmadı bende de sebepsiz kısırlık var ama bu olay nedenını acıklıyomu gercekten
yaptıran yada bilgi sahibi olan arkadaslar lutfen tecrübeleri paylaşalım

herhangi bir sorun yokken laparoskobiyi ne için yapacaklar. neden aramak için laparoskobi yaptırmak çok saçma. tanı konmadan ameliyatın mantığı ne? kolay bir ameliyatta değil. ayrıca daha çom problem çıkmasına bile neden olabilir. en basiti rahimde yapışıklık gibi.

Ben laparoskopi yaptırdım ama dış gebelik geçirdim ve tüpüm alındı. herhangi bir sebep aramak için rahim filmi ve ultrason yeterli. cerrahi bir müdahaledir laparoskopi ameliyat yani. rahim filmi cekilir yada bir tanı konursa tedavi amaçlı yapılır.. örneğin tüpler tıkalıdır acmak vs gibi.. bence cok gereksiz durduk yere yapılması bu işlemin

bilmiyodum canım doktoru sebepsiz kısırlıgın sebebini böylece bulabilirzi demiş bende merak ettim aptıran arkadaşlara sormak istedim

cvp için sagol canım banada öyle geliyo

Ben yaptirdim. Dr um aynen öyle dedi. Acip bakalim dedi. Göremedigimiz bisey vardir belki filan... Ameliyattan sonra az miktarda endometriosis vardi onlari temizledik dedi. 6 ay icinde mutlaka hamile kalirsin dedi... ama sonuc kocaman bir sifir! Lüzumsuz bir operasyondu. Sacmalikti. Simdi olsa hayatta razi olmam. Kimseye tavsiye etmem.

Aynen bu dusuncelerle Dr umu değiştim.. hsg çekin diyorum laparoskopi diye tuttrdu daha kesinmis bir sıkıntı varsa hemen mudale şansı var vs.. para tuzağı bu bunu yapan Dr ticaret yapio bence bende artık başka Dr gidiyorum cuma hsg çekilecek.. belki bir sıkıntı yok ihtimal üzerine ameliyat mi olur ya sakin!!!

kendin için en güzelini yapmışsın.hangi şehirdesin? hsg çekimin nerede ve kaça yapılacak bilgi verirsen sevinirim

bende dış gebelik tanısıyla laparoskobi oldum. hoş o bile muamma . regl tarihimden önce hamile olduğumu öğrendim ve doktor kesenin görünmediğini dış gebelik olduğunu söyledi. benim değerlerim yeterli artmadı tabi. 2200 küsürlü bir değerle öğrendim . 2 gün sonra 2700 küsür sonrada 3250 de tanı kondu. 3250 de hatta doktorum ikizdi biri ölmüş olabilir dedi değer o yüzden artması durmuş olabilir dedi ama dış gebelik ihtimali yüksek dedi ve anında ameliyata aldı. 2.5 saat sürdü ameliyatım. sonraki süreç oldukca sıkıntılıydı. 2 ay dikişlerim düşmedi. 1 hafta idrarımı yapamadım ve sondayla 1 hafta yaşadım.
aralıkta ameliyat olmuştum ve hala bebişim yok. istanbul kadıköy civarında iyi bir doktor arıyorum. özel hastaneler için özel sigortam yok. bunu göz önünde bulundurup tavsiye verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Ay canım ya inslh olur seninde..hepimizin de.. zor şeyler yasamissin bn kocaelindeyim
.. Diğer Hastalıklar neyse de kadın doğumda hiç devlet hast gitmedim çok şükür bi şekilde karsilayabiliyor eşim.. 350 -400 tl arasında cuma net ogrenirim bi önceki özel poliklinik gibi bi hast di orda 500 dediler cnm

Ben olmadım ama olcam HSG den sonra sol tüp tıkalı ve rahimde septum görüldü hem rahim düzeltilecek hemde tıkalı olan tüp açılacak inşallah ama benimki HSG sonuçlarına göre tanı konuldu

Ben olmadım ama olcam HSG den sonra sol tüp tıkalı ve rahimde septum görüldü hem rahim düzeltilecek hemde tıkalı olan tüp açılacak inşallah ama benimki HSG sonuçlarına göre tanı konuldu

anladım canım inş düzelir sorunlar ve bebişine kavusursun cvp için sagol

bende yaptırdım bendede bı sorun göremeyınce bıde laparoskopı yapalım deedı çok şükür ki bı sorunum yokmuş o agrıyı çektıgımle kaldım laparoskopiden 10 ay sonra falnda hamıle kaldım

tamam canım dualrım seninle bi mutlu haber duyalım artık
İnşallah amelliyattan sonra kalırımda çok beklemem bi önceki msjım yanlış anlaşılmasın ameliyattan hemen sonra kalırım yazmışım da inşallah ı ters yere koymuşum :)))

İnşallah amelliyattan sonra kalırımda çok beklemem bi önceki msjım yanlış anlaşılmasın ameliyattan hemen sonra kalırım yazmışım da inşallah ı ters yere koymuşum :)))
anladım canım inş kalbinden geçen gibi olur

tüp bebek yaptırmadan kendiliğindenmi hamile kaldın nasıl oldu

evet ne asılama nede tüp bebek denemem oldu sadece puregon ve ovıtrelle kullanıydum puregonun 3. ayında hamıle kaldım daha öncelerı klomen kullanmıştım hep hamıle olmasaydı asılama deneyecektık artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…