Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dış gebelik dolayısıyla laperoskopi yaptırdım, 3 telik deliniyor 1 göbek deliği altına 2 tanesi yumurtalıkların üzerlerine ama sen hangi amaçla yaptırmayı düşünüyorsun.
arkadaşlar merhaba aranızda laparoskopi ve histeroskopi yaptıran varmı nasıl bişey ne gibi sonuçları oluyor bilgisi olan varsa sevinirim
pamukselcim bende yaklaşık 1 yıldır bebek için uğraşıyoruz ciddi anlamda 6 aydır hiç sorunumuz yok 1.aşılamayı yaptırdım tutmadı acaba diyip başka doktora gittim kişi prof. aşılamadan önce laparoskopi ve histereskopi yaptırmak gerek dedi marta gün verdi ama acaba yaptırmasammı diye ikilemde kaldım ....peki açılan delikler sonradan dikiliyomu iz kalıyomu sende iz kaldımı?
laparoskopi cok basit az agrili dikissiz bir yöntem..benim göbek deligimden bir kesik yaptilar sonra yapistirdilar,cok minik simdi göbek deligine birlesti belli bile olmuyo .. vajinal yoldanda girip kamera yöntemiyle göbegimdeki deilkten ameliyati gerceklestirdiler...zaten narkoz altinda oldugun icin sen hicbirsey hissetmiyosun.bsp .!.:arkadaşlar merhaba aranızda laparoskopi ve histeroskopi yaptıran varmı nasıl bişey ne gibi sonuçları oluyor bilgisi olan varsa sevinirim
canikom adetinin 1.ve 10.günleri arasinda yapilio sonradan yapilmiyomus ben 9.günde olmustumpeki hangi gün yapılıyo bu amelyat???lütfen acil yazarsanız çok sevinirm kızlaaar..benim doktorum adetimin 21 günü yapıcaz dedi..ama genelde internette araştırdığıma göre adetin bitiği ilk haftalarda yapılıyomuş..peki bu risklimidir benim için??
laparoskopi cok basit az agrili dikissiz bir yöntem..benim göbek deligimden bir kesik yaptilar sonra yapistirdilar,cok minik simdi göbek deligine birlesti belli bile olmuyo .. vajinal yoldanda girip kamera yöntemiyle göbegimdeki deilkten ameliyati gerceklestirdiler...zaten narkoz altinda oldugun icin sen hicbirsey hissetmiyosun.
sonuclarina gelince tüplerin rahim duvarlarin rahmin yapisi hersye bakiyolar varsa bir anormallik o anda düzeltiyolar..kadinlarin %80 i bu ameliyattan sonra ilk 6 ayda hamile kaliyomus bende 6. ayda hamile oldugumu ögrendim yani ise yaradi
canikom adetinin 1.ve 10.günleri arasinda yapilio sonradan yapilmiyomus ben 9.günde olmustum
risk falanda yok cok basit bir islem harika bir chek up oluyo icin temizleniyo resmen
ben ameliyattan sonra gidip eskiden nasildi ameliyattan sonra ne oldu onun resimlerine bakmistim adam anlatmisti korkma
bende çoooookkkk korkuyorum laporoskopi olmaktan :1shok:
sen hangiameliyatı olcan ,
bende oldum safra kesesi ameliyatı laparoskopi (
kapalı ameliyat)
hiç korkma,,1 haftada iyileşiyon ,ameliyat gecesi yürüyüş bile yaptım hastanede
ayrıca estetik dikiş yapıldı hiç bir iz kalmadı ,
sende izmirdesin galiba şifa hastanesini tavsiye ederim