laparoskopi ve histeroskopi yaptıran varmııı

ben ikisini de oldu. ikisi de adet bitiminden hemen sonra yapılıyor. arkadaşlar laporoskopiyi anlatmışlar zaten.. hiatereskopi alttan kamera ile girilerek yapılıyor yine. sen anestezi almış oldupun için hiçbir şey hissetmiyorsun. dikiş de yok. ama ameliyattan sonra kanama oldu bende 2 ay kadar...

canim,bende histeroskopiyle kistlerimi aldirmistim..
genel anesteziyle yapilmisti,korkulacak bisey yok,cok kisa sürüyor..
sadece kanaman oluyor..ve benim kasiklarimda agri olmustu bikac gün..

bu arada histereskopiyle rahim yapışmasın diye spiral takmışlardı. 2 ay kaldı. rahim filmi çekildikten sonra alındı.

arkadaşlaar hiç gözünüz korkmasın gerçekten inanın ben herkeze tavsiye ediyorum.
ben amelyat öncesi herşeyi araştırdım,çok korktum ta ki amelyat masasına kadar ..sonra bir çıktım yanımdakilerde şaşırdılar.ben 15 dk sonra serumum bittii giyindim ve çıktım doktorumda inanamadı.kesinlikle ne bir ağrım nede sızım olduuu..
rahmim aşaya doğru çöküktü onu düzelti ,birde ilthabım çok varmış bir avuç dolusu temizlemiş..ona rağmen kanamam hiç olmadı..çok az pembemsi kan geldi odaa içeriye takılan bezi çıkarırken (tamponu yani)
yani bünyeden bünyeye çok değişiyo dilerim amelyat olanların aynı bana olduğu gibi sizinde öyle kolay geçer..geçmiş olsun şimdideeen..

ben de yarın histereskopi olacağım.sabahtan; korkmuyorum desem yalan olur.
doktorumun bunu istemesindeki sebep; herhangi bir düşüğe sebep olan durum var mı? onu görmek...

bana dua edin...

nermin ben histeroskopiyi temmuzda oldum eğer operasyonel histeroskopi olacaksan brüksel tüp bebek 3000 memorial 2000 ist üp bebek merkezi galiba 1500 medicana 1500. ben medicana çamlıcada oldum orada özel sağlık sigortam geçiyordu (brüksel tıp anlaşması yok ist tüp anlaşma yok sonr alırsın dendi memorial tüp bebek kısmı olduğu için sigortadan olmuyo dedi) ben bişi ödemedim. hayırlısı olsun ama 1500 den uygununu bulamadım

şu an ağrım yok sadece 3-4 gün adet kanaması gibi sürebilirmiş.merak etme dediler...
işlem anestezi altında oluyor zaten.uyandığımda yatağımdayım
yaklaşık 30 ila 45 dk arasında sürmüş...

nermin ben histeroskopiyi temmuzda oldum eğer operasyonel histeroskopi olacaksan brüksel tüp bebek 3000 memorial 2000 ist üp bebek merkezi galiba 1500 medicana 1500. ben medicana çamlıcada oldum orada özel sağlık sigortam geçiyordu (brüksel tıp anlaşması yok ist tüp anlaşma yok sonr alırsın dendi memorial tüp bebek kısmı olduğu için sigortadan olmuyo dedi) ben bişi ödemedim. hayırlısı olsun ama 1500 den uygununu bulamadım

canım çk teşekkür ederim

sorun yokmuş...sadece rahim duvarını temizledim dedi...ne miyom ne yapışıklık hiçbirşey yokmuş yani.
zaten benim bu işlemi yaptırmamın sebebi tutunamamanın rahimde birşey olup olmadığını görmek içindi.
olmadığı görüldü...
şimdi eylül başından itibaren doğum kontrol hapı kullanmaya başlayacağım.regl olunca da allahın izniyle yeni bir deneme yapılacak.bu işlemden sonra fazla beklemeyelim; şu an tertemiz ifadesi kullanıldı

kadınların işi çok zorrrrrr

Arkadaşlar aranızda ofis histeroskopi olan varmı.Bana doktor onu önerdi.Allah kısmet ederse ekim ayı içinde yaptıracağız.Yaptıran varsa bilgi verebilirmi lütfen...

Açılan delikler sonradan dikiliyor bende iz kaldı ama benim vücudum iz kalmaya müsait dr. beni baştan uyarmadı eğer deride iz kalıyorsa yani hassassa dikim öncesi bir sprey sıkılıyormuş ondan sonra dikiliyormuş.
izi azaltmak için işlem sonrası contractubex diye bir pomadı günde iki kez sürebilirsiniz, böylece yaralar da kabarık olmaz..

doğru ama her şey maddiyata bakıyor hem uygun hem iyi olsun diyorsun ne biliyim ya kafam çok karışık

ben ofis histeroskpisini özel hastanede oldum..fiyatı 300 lira idi..kesinlikle korkulacak hiç ama hiç bişey yok kısa süren bi işlem zaten..ve de rahimi görebilmek ve müdahele edebilmek adına çok etkili ve güvenilir bi işlem..devlet hastanelerindede çok iyi şekilde yapıyolar bu işlemi..ben iki kez rahim filmi ve iki kez histeroskopi+laparoskpi ameliyatlarımı devlet hastanesinde oldum vede çok memnun kalmıştım..hastane ve dr lar iyiyse merak etme devletinde güzel hastaneleri var..bazı özel hastaneler astronomik ücretler alıyor.mesela ben rahim filmlerimi bedavaya çektirdim devlet hastanesinde ve gayette güzel,ilgili bi şekilde yapıldı işlemim.ama özelleri burdan okuduğum kadarıyla bi film bile 400-500-600 gibi rakamlar dan bahsediliyor ki gerçekten hiç ama hiiççç gerek yok..bu ofis histeroskopisi de öyle..dediğim gibi uçuk fiyatlara yaptırmana hiç gerek yok..

Back
X