laparoskopi ve histeroskopi yaptıran varmııı

doktor bugün benden laparoskopi istedi tüplerin açılması için büyük ihtimal çarşamba günü operasyon gerçekleşcek. heyecandan ve olumsuz düşünmekten ölücem daha önce deneyimi olan cvp yazsın arkadaşlar :(

bende geçen sene bu ayda aynı anda laparoskopi ve histerekopi olmuştum hiç korkulduğu gibi değil çok kolay oluyo hemen ayağa kalkılabiliyor sadece 3 yada 4 tane minicik delik :34:

hic korkmayin cok basit bir ameliyat. birgun yatis sonra bir hafta falan dikuslerin biraz aciyor okadar. iz falan kalmiyor ve rahim deki herseyi goruyorlar cok basit.

Arkadaslar dr banada tavsiye etti.ama hic bi bilgim yok. Simdi ofis histereskopi nedemek.histereskopiyle arasinda ne fark var.laparoskopi nedemek.bilen varsa biraz aciklayabilirmi.

sorun yokmuş...sadece rahim duvarını temizledim dedi...ne miyom ne yapışıklık hiçbirşey yokmuş yani.
zaten benim bu işlemi yaptırmamın sebebi tutunamamanın rahimde birşey olup olmadığını görmek içindi.
olmadığı görüldü...
şimdi eylül başından itibaren doğum kontrol hapı kullanmaya başlayacağım.regl olunca da allahın izniyle yeni bir deneme yapılacak.bu işlemden sonra fazla beklemeyelim; şu an tertemiz ifadesi kullanıldı

kadınların işi çok zorrrrrr
Bu islemden sonra bebeginiz oldu mu ? Benden de istedi doktor o sebepten soruyorum basarisiz tup bebegin sebebi olabilir dedi rahimde sikinti olmasi

Back
X