Gıda intoleransı

iki kızım ve eşim çölyak hastası ve tamamen tesadüfen öğrendik, büyük kızımın yıllardır demir eksikliği var şişelerce ilaç kullanmasına rağmen düzelmedi, küçük kızımda da demir eksikliği başlayınca başka bir doktora gittik, Allah ondan binlerce kez razı olsun bu derece demir eksikliği hiç normal değil ya akdeniz anemisi ya da çölyak deyip ilk önce çölyak testi yaptırdı oradaki değerler çok yüksek çıkınca da hemen endoskopi istedi sonrasında da teşhis kondu

çok zor bi hastalık evet, özellikle çocuklar için sıkıntılı, canları çektikleri birşeyi anında yiyememek zorluyor kızlarımı

ama tabii Allah dermansız dert vermesin, bir şekilde hayatımızı idame ettiriyoruz çok şükür

annenize de çok geçmiş olsun
Merhabalar, çölyak konusunda araştırma yaparken burda yazılanları gördüm. Kızlarınızda ne gibi semptomlar vardı hiç dikkat etmişmiydiniz? Ve kaç yaşında belli oldu ?
Umarım süreciniz kolay ilerliyordur cevaplarsanız sevinirim

Merhabalar, çölyak konusunda araştırma yaparken burda yazılanları gördüm. Kızlarınızda ne gibi semptomlar vardı hiç dikkat etmişmiydiniz? Ve kaç yaşında belli oldu ?
Umarım süreciniz kolay ilerliyordur cevaplarsanız sevinirim
Merhabalar, mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın

bizim teşhisimiz kızlarımdaki ciddi demir eksikliği sonrası yapılan testlerle kondu onun dışında, ne büyük kızımda ne de eşimde herhangi bir belirti yoktu ama küçük kızım da sürekli karın ağrısı olurdu ama hemen sonrasında tuvalete çıktığı için hep buna yorardım meğerse çölyak belirtisiymiş

büyük kızım 10 küçük kızım 5 eşim de 48 yaşındaydı teşhis aldıklarında :)

zorlandığımız zamanlar oluyor, istediklerine istedikleri anda ulaşamamak özellikle kızlarım için yorucu oluyor benim için de üzücü :(

Merhabalar, mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın

bizim teşhisimiz kızlarımdaki ciddi demir eksikliği sonrası yapılan testlerle kondu onun dışında, ne büyük kızımda ne de eşimde herhangi bir belirti yoktu ama küçük kızım da sürekli karın ağrısı olurdu ama hemen sonrasında tuvalete çıktığı için hep buna yorardım meğerse çölyak belirtisiymiş

büyük kızım 10 küçük kızım 5 eşim de 48 yaşındaydı teşhis aldıklarında :)

zorlandığımız zamanlar oluyor, istediklerine istedikleri anda ulaşamamak özellikle kızlarım için yorucu oluyor benim için de üzücü :(
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Benim kızım iki yaşında bu sıralar mide bulantısı çok oluyo o yüzden şüphelendik
Şimdi tahlilleri bekliyoruz hakkımızda hayırlısı
Evt bizler için üzücü yinede daha beterinden korusun Rabbim

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Benim kızım iki yaşında bu sıralar mide bulantısı çok oluyo o yüzden şüphelendik
Şimdi tahlilleri bekliyoruz hakkımızda hayırlısı
Evt bizler için üzücü yinede daha beterinden korusun Rabbim
Allah şifa versin, umarım ki geçici bir sebeptendir ama çölyak çıksa da gözünüz korkmasın, başlarda zorlanıyorsunuz ama küçükler inanın büyüklere göre daha hızlı adapte oluyor. eşim kızlarıma göre daha çok söyleniyor hastalığa :D

Allah dermansız dert vermesin

Back
X