nermin ben histeroskopiyi temmuzda oldum eğer operasyonel histeroskopi olacaksan brüksel tüp bebek 3000 memorial 2000 ist üp bebek merkezi galiba 1500 medicana 1500. ben medicana çamlıcada oldum orada özel sağlık sigortam geçiyordu (brüksel tıp anlaşması yok ist tüp anlaşma yok sonr alırsın dendi memorial tüp bebek kısmı olduğu için sigortadan olmuyo dedi) ben bişi ödemedim. hayırlısı olsun ama 1500 den uygununu bulamadım
şu an ağrım yok sadece 3-4 gün adet kanaması gibi sürebilirmiş.merak etme dediler...
işlem anestezi altında oluyor zaten.uyandığımda yatağımdayım
yaklaşık 30 ila 45 dk arasında sürmüş...
izi azaltmak için işlem sonrası contractubex diye bir pomadı günde iki kez sürebilirsiniz, böylece yaralar da kabarık olmaz..Açılan delikler sonradan dikiliyor bende iz kaldı ama benim vücudum iz kalmaya müsait dr. beni baştan uyarmadı eğer deride iz kalıyorsa yani hassassa dikim öncesi bir sprey sıkılıyormuş ondan sonra dikiliyormuş.
bu tür işlemleri mutlaka tam teşekküllü bir hastanede yaptırmalısın derimArkadaşlar aranızda ofis histeroskopi olan varmı.Bana doktor onu önerdi.Allah kısmet ederse ekim ayı içinde yaptıracağız.Yaptıran varsa bilgi verebilirmi lütfen...
bu tür işlemleri mutlaka tam teşekküllü bir hastanede yaptırmalısın derim
doğru ama her şey maddiyata bakıyor hem uygun hem iyi olsun diyorsun ne biliyim ya kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?